27 Şubat 2012, Pazartesi 10:41:08

TÜRKİYE'DEN İSRAİL UÇAKLARINA YASAK...

Türkiye'nin, İsrail kargo uçaklarının Türk hava sahasına girişine kısıtlamalar getirdiği öne sürüldü...
  • israilin kural kanun tanımayan bir yapısı olduğu için herşeye müstehaktır..amaçları bütün dünyada olmalaamerikayı kontrol ediyorlar, avrupada kilit ülkelerde varlar sadece kendileri kanun koyarlar ve uygularlar başka ülkelerin ve insanların hakları yoktur da olamaz da.. ayrıca lut kavminden gelirler ve de lanetlenmişlerdir..araştırın okuyun kesin bir bilgidir ayrıca lut gölü de vardır israilde bu gölde tek bir canlı yaşamaz buna yosun bitkisi de dahildir dünyanın en tuzlu suyudur tabanı çamurdur, ayrıca bu gölden çıkarılan tuzdan, çamurdan şundan bundan kozmetik ürünleri yapıyorlar satıyorlar türkiyedede bazı alışveriş merkezlerinde ortalarda standlarda satıyorlar dead sea products diye sakın almayın derim.
  • yahu iki ulke arasinda iliski mi kaldi? Artik dolaniversinler napalim. Bizde oraya gidip ustelrinden ucamayiyoruzdur herhalde.
  • yorumunu yanlış yere yazmışın ama olsun zoruna mı gitti milanodaki evinde iken haberi aldı ise.
  • ne olmuş arkadaş milanodaki evinde yatarken uçuşa mı çağırmışlar yoksa
Haaretz'in haberine göre, Türkiye, tehlikeli madde taşıyan İsrail uçaklarının, hava sahasına girişini yasakladı. 
 
Haberde, söz konusu "tehlikeli" maddelerin, patlayıcı ve bataryaların yanı sıra parfüm gibi yanıcı maddeleri de kapsadığı belirtildi.
 
Getirilen kısıtlamalardan etkilenecek başlıca havayolu şirketlerinin El Al ve CAL olduğu ifade edilen haberde, Türkiye'nin bu maddeleri içeren kargo taşıyan uçaklar hakkında 10 gün önceden bilgilendirilmek için talepte bulunduğu bildirildi.
 
Haaretz, Türkiye'nin attığı bu adımın iki ülke arasındaki ilişkileri daha da gereceğini ve düzenli olarak Türk hava sahasını kullanarak Uzakdoğu'ya uçuş gerçekleştiren İsrail şirketlerini ekonomik açıdan büyük zarara uğratacağını belirtti.
 
El Al ve CAL şirketlerinin, İsrail Havacılık İdaresi'nden, Türkiye'nin hamlesine karşılık olarak, Türk uçaklarına benzer kısıtlamalar getirmesini istediği öne sürüldü. (Hürriyet)
TÜRKİYE'DEN İSRAİL UÇAKLARINA YASAK...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
israilin kural kanun tanımayan bir yapısı olduğu için herşeye müstehaktır..amaçları bütün dünyada olmalaamerikayı kontrol ediyorlar, avrupada kilit ülkelerde varlar sadece kendileri kanun koyarlar ve uygularlar başka ülkelerin ve insanların hakları yoktur da olamaz da.. ayrıca lut kavminden gelirler ve de lanetlenmişlerdir..araştırın okuyun kesin bir bilgidir ayrıca lut gölü de vardır israilde bu gölde tek bir canlı yaşamaz buna yosun bitkisi de dahildir dünyanın en tuzlu suyudur tabanı çamurdur, ayrıca bu gölden çıkarılan tuzdan, çamurdan şundan bundan kozmetik ürünleri yapıyorlar satıyorlar türkiyedede bazı alışveriş merkezlerinde ortalarda standlarda satıyorlar dead sea products diye sakın almayın derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yahu iki ulke arasinda iliski mi kaldi? Artik dolaniversinler napalim. Bizde oraya gidip ustelrinden ucamayiyoruzdur herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yorumunu yanlış yere yazmışın ama olsun zoruna mı gitti milanodaki evinde iken haberi aldı ise.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne olmuş arkadaş milanodaki evinde yatarken uçuşa mı çağırmışlar yoksa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000