27 Nisan 2018, Cuma 09:43:48

"Türkiye uçak sanayiinde merkez olabilir"

Uçak üretimi konusunda iddialı bir konuma gelmek isteyen Rusya, Türkiye'nin bu anlamda Ortadoğu pazarının merkezi olabileceğini düşünüyor.
  • Bizde ruslara güveniyoruz
  • Valla mezarı diye okumuşum. Allah söyletti
  • Dış mihrakların kıskanmasina ve onların beslemesi içerideki hainlere rağmen Türkiye gelişmeye ve büyümeye devam ediyor
  • bizde de seçim var zaten, acil lazımdı. koy şuraya.
  • Emri kim verecek? Ahmet Davutoğlu mu?

Rusya Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Oleg Bocharov da Eurasia  Airshow için geldiği Antalya'da Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile uçak  sanayi konusunu değerlendirdiklerini söyledi.

Rus mühendisleri tarafından geliştirilen ve şu anda proje aşamasında  bulunan yolcu uçağı konusunda bilgi veren Bocharov, uçaktaki tüm detayların ve  hızın teknolojinin uç noktaları olduğunu, en modern teknolojiyle tasarlandığını  ifade etti.

Uçağın seri üretimine 2020 yılında başlamayı planladıklarını aktaran  Bocharov, eşi benzeri olmayan, hafif, dikey olarak kalkabilen, zor  havalimanlarına inebilen, bölgeler arası uçabilen bir uçak tasarlandığını dile  getirdi.

Bütün uluslararası şirketlerin söz konusu uçakla ilgili iş birliği  yapmak istediklerini belirten Bocharov, "Bu uçak için geliştirdiğimiz özel  teknolojiler var. Ses ötesi yolcu uçakları bizim en yakın hedeflerimizden birisi.  Şu anda hedefimiz bir gün içinde kıtalar arasında uçuşlar gerçekleştirmektir. İş  dünyası için bu çok önemli. Sabah Moskova'dan kalkın New York'ta bir toplantıya  katılıp geri dönülebilecektir." diye konuştu.

'MERKEZ TÜRKİYE OLABİLİR'

Bocharov, Türk şirketlerinin de uçak sanayinde büyük olanaklar  sunduğunu, Ortadoğu pazarının merkezinin Türkiye olabileceğini sözlerine ekledi.

"Türkiye uçak sanayiinde merkez olabilir"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Arman ~ 6 yıl önce
Bizde ruslara güveniyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 6 yıl önce
Valla mezarı diye okumuşum. Allah söyletti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşte ~ 6 yıl önce
Dış mihrakların kıskanmasina ve onların beslemesi içerideki hainlere rağmen Türkiye gelişmeye ve büyümeye devam ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
getir getir ~ 6 yıl önce
bizde de seçim var zaten, acil lazımdı. koy şuraya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rus uçağı ~ 6 yıl önce
Emri kim verecek? Ahmet Davutoğlu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000