16 Mayıs 2015, Cumartesi 16:21:03

TÜRKİYE SURİYE HAVA ARACINI VURDU

Suriye'ye ait hava aracı Türk savaş uçakları tarafından vuruldu. Sınır ihlali yapan hava aracı Suriye tarafına düştü.
  • Arkadaşlar burası siyaset platformu değil burası havacılık sitesi, siyasetin havacılığa karıştırılmasını doğru bulmuyorum airporthaberinde bu konuda dikkat edilmesini umuyorum...
  • Kanal gene akp karsıtlı insanlarla dolmuş...bikarin böyle ileri geri konuşmaya ..şimdiki muhalefeti kötüleyeceginize kendi partinizine bakin ilk önce ;-)
  • @noluyoruz seninkisi durmadan bundan bir iki sene önce Kardesim esad cigerim Gaddafi amcamin oglu Yok teyzemin oglu Yok bilmem kankam diyip duruyordu da simdi noldu?
  • Gürsel tekinin suriye açıklaması, CHP yle esedin kanka olması. N'oluyo orda?
  • durduklari yerde savas cikaracaklar simdi. secim icin cok güzel calisiyorlar.
  • Muhalefet savaşa 3 gün dedi, olay bu süre zarfında fırına verildi bile. Asker kökenliler bu tür senaryoları çok iyi bilir. Önce sınır ihlali der vurursun. Arkasından eğer nota gelmez ise sen notayı verirsin. Atkasındanda savaş başlar. Bu hükümet ve bu cumhurbaşkanı milletin başını yemeye kararlı. Ne ben bunlar için askere giderim ne de yakınlarımı gönderirim. Kendi çocuğuna güveniyorsa savaşa girsin. Dobra dobra.
  • Ucakmi Helikoptermi Ihami vurdugumuz? Her site ayri bisey diyor. Tsk bile acikliyamadi ne oldugunu. Radarlarimiz okadar eskimiki ne tur hava araci oldugunu gorunmuyor
  • Patlama sesi gibiydi, bomba sandık, bütün ev camlar çok kötü titredi, gerçekten korkunçtu.savaş her haliyle korkunç bir şey, savaşı gerçek anlamda yaşamış olan insanlara allah yardım etsin, diken üstündeyiz artık. Defne/Hatay
  • nedir bu yorumlar anlamak mumkun değil.sanki bu ülkenin evladı değilde düşman yorumları gibi ayıptır ya.biraz kendine gelinmesi lazım btur işlerde partizanlık vs bi kenara itilir öncelik vatandır ya.ne hallare kaldık yazık yazık.
  • Yazık olmuş aim-120 lere ... Parasıyla vurulan seyden 10 tane alınırdı :))))

Türkiye sınırını ihlal eden Suriye’ye ait hava aracına, Adana’dan kalkan F-16’lardan iki füze atıldı. Türk savaş uçaklarının atışından sonra büyük bir patlama meydana gelirken, aracın düşürüldüğü iddia edildi. Görgü tanıkları, "Vurulan uçak üç parçaya bölündü' dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri yetkilileri, Hatay’ın Altınözü, Defne ve Yayladağı ilçelerinden Suriye’den bir hava aracının sınır ihlali yaptığını belirterek, “Bunun üzerine Adana’dan kalkan savaş jetlerimiz tarafından iki kez ateş açıldı. Şu anda bölgede incelemeler yapılıyor. Uçak mı, helikopter mi, başka bir hava aracı mı ne olduğu araştırmanın sonunda netlik kazanacak” dedi.

Bölgede oturan vatandaşlar ise Dursunlu-Emek bölgesinden Suriye uçağının iki kez sınır ihlali yaptığını, ardından da Türk jetleri tarafından vurulduğunu, uçağın üç parçaya bölünerek düştüğünü gördüklerini söyledi.Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Türk savaş uçakları tarafından düşürülen Suriye hava aracıyla ilgili açıklama yaptı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Türk savaş uçakları tarafından düşürülen Suriye hava aracıyla ilgili açıklama yaptı.

Yılmaz, şunları söyledi:

"Cilvegözü’nde 14.04 sıralarında 5 dakika süreyle 7 mil sınırı ihlal eden bir Suriye helikopteri düşürülmüştür. Hakkıyla görevini yapan, Suriye güçlerine karşı gerekli tepkiyi gösteren Silahlı Kuvvetlerimizi tebrik ediyor, hepsinin gözlerinden öpüyorum."

Suriye Devlet Televizyonu ise Türk uçaklarının Suriye'ye ait insansız hava aracını düşürdüğünü söylemişti.

TÜRKİYE SURİYE HAVA ARACINI VURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Fatih ERTUNÇ ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar burası siyaset platformu değil burası havacılık sitesi, siyasetin havacılığa karıştırılmasını doğru bulmuyorum airporthaberinde bu konuda dikkat edilmesini umuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kanal gene akp karsıtlı insanlarla dolmuş...bikarin böyle ileri geri konuşmaya ..şimdiki muhalefeti kötüleyeceginize kendi partinizine bakin ilk önce ;-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
@noluyoruz seninkisi durmadan bundan bir iki sene önce Kardesim esad cigerim Gaddafi amcamin oglu Yok teyzemin oglu Yok bilmem kankam diyip duruyordu da simdi noldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
noluyoruz ~ 9 yıl önce
Gürsel tekinin suriye açıklaması, CHP yle esedin kanka olması. N'oluyo orda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ~ 9 yıl önce
durduklari yerde savas cikaracaklar simdi. secim icin cok güzel calisiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşte senaryo ~ 9 yıl önce
Muhalefet savaşa 3 gün dedi, olay bu süre zarfında fırına verildi bile. Asker kökenliler bu tür senaryoları çok iyi bilir. Önce sınır ihlali der vurursun. Arkasından eğer nota gelmez ise sen notayı verirsin. Atkasındanda savaş başlar. Bu hükümet ve bu cumhurbaşkanı milletin başını yemeye kararlı. Ne ben bunlar için askere giderim ne de yakınlarımı gönderirim. Kendi çocuğuna güveniyorsa savaşa girsin. Dobra dobra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucaksavar ~ 9 yıl önce
Ucakmi Helikoptermi Ihami vurdugumuz? Her site ayri bisey diyor. Tsk bile acikliyamadi ne oldugunu. Radarlarimiz okadar eskimiki ne tur hava araci oldugunu gorunmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Patlama sesi gibiydi, bomba sandık, bütün ev camlar çok kötü titredi, gerçekten korkunçtu.savaş her haliyle korkunç bir şey, savaşı gerçek anlamda yaşamış olan insanlara allah yardım etsin, diken üstündeyiz artık. Defne/Hatay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 9 yıl önce
nedir bu yorumlar anlamak mumkun değil.sanki bu ülkenin evladı değilde düşman yorumları gibi ayıptır ya.biraz kendine gelinmesi lazım btur işlerde partizanlık vs bi kenara itilir öncelik vatandır ya.ne hallare kaldık yazık yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yazık olmuş aim-120 lere ... Parasıyla vurulan seyden 10 tane alınırdı :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atma ~ 9 yıl önce
aim 120 BWR füzesi helikoptere niye atsın, aim 9 atmışlardır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000