17 Şubat 2017, Cuma 16:35:33

"Türkiye o pilotları Rusya'ya teslim edebilir"

Rusya Adalet Bakan Yardımcısı Maksim Travnikov, Türkiye'nin 2015 yılının kasım ayında Su-24 tipi Rus savaş uçağını düşürenleri Rusya'ya teslim edebileceğini öne sürdü.
  • bazılarının para,güç ve mevki için veremeyecekleri şey yoktur.All inclusive...
  • yazıklar oslun birde diyorki rusa kendi vatandaşlarını teslim etmiyor ama türkiye edebilir!!! biz tan bir sefil olmusuz!
  • Okadar anlasma yatilar. Dogal gazdan tutun bir cok yapilacak islere imza attilar , bir kaza olmustur ,kimse istemez. Boyle bir kaza. Olmasini Allah miletimizi korusun ,bu savastir. Yalni su var. sehit olan kardeslerimizin aillelerine PUTIN. Bir tazminat vermesi gerekir hepsi fakir cocuklari. Sehit oluyor hayati barakada gecmis cok yazik, insanimiz buna layik degil. Digerleri. Bogaz yalilarda Sefa sursunler, Kimine mal mulk veririm servet veririm bakalim nerde nerde harcarlar kiminede kendini idare edecek kadar bu allahin emridir ve allah imtihan ediyor , bakalim serveti nerde. Harciyor,
  • 1949 ben ilk okuldaidin cok iyi hatirliyorum. ILK NATO. Yani birinci diye bilirim UYESI TURkIYEDIR, Biz usak degiliz Korede. Suriyede gurdunuz. Turklugun kahramanligini Biz kimsenin usagi degiliz bunu diyen dusunen hangi kisi ve devlet olursa olsun onlar turkiyenin Usagidir, Birdaha bunu Duymayim. Gelirim oraya. Ona gore,
  • Simdi o Pilotlarin ne sucu var? Pilotlar sadece verilen emirleri yerine getirdiler ve Rus Savas ucagini vuedular. Simdi TVlere cikip Emir.i ben veya biz verdik diye bagirip ve kendine özel bir yer yapmaya calisan lar ne olacak.Simdi soruyorum size Ucagi vuran Pilotlarimi yoksa o Pilotlara vur emri veren bastaki godamanlarimi teslim etmesi gerekiyor. Tsk.ler
  • Ben ettim sen etmeciler yaparlar bunu emin olun. Herşeyden çok sevdikleri paranın musluğu kesilince döneklikleri çok tez oldu. El-Bab' ta askerlerimizi vuran uçağın pilotunu da bunlar isteyebilecek mi? Güçlü devlet olmak ABD gibi olmaktır. Bakın, Fetoş' u teslim ediyorlar mı? Adam Amerikalı bile değil, sadece yeşil kartı varmış. Bırakın vatandaşını yeşil kartlısını bile vermiyor. "Bir Türk Dünyaya Bedeldir" diyen yiğitleri özlüyoruz. Demirin tuncuna, insanın p....ne kaldık diye boşa söylememiş Yaşar Kemal.
  • Rusun dostluğuna ihtiyacımız yok, dik dur eğilme!
  • Mademki haber biraz siyaset içeriyor, o zaman bende havacılık sitesinde siyasi bir yorum yapmak istiyorum. Referandumda bizler karar vereceğiz ülkemizin ve halkımızın itibarını kim nasıl istediği gibi kullanacağı. Tabiki, herkes "vallahi ben evet/hayır oyu verdim diyecek nasılsa...
  • Rusya ile Hesaplar kapandi ozur diledikleri hatali oldurulen sehitlerimiz. Ucak kazasi rus pilotlari karsin anlasmali ve bilerek sehit verildi. Onun icin de o kadar cabuk konu kapandi iki ulke arasi anlasma.
  • boğazlıyan kaymakamı kemal beyi hatırlayın arkadaşlar. tarih gerçekten tekkerrür ediyor.

Rusya Adalet Bakan Yardımcısı Maksim Travnikov, Türkiye'nin 2015 yılının kasım ayında Su-24 tipi Rus savaş uçağını düşürenleri Rusya'ya teslim edebileceğini öne sürdü.

Rus parlamentosunun alt kanadı Duma'da yapılan 'Türkiye Cumhuriyeti ile Rusya Federasyonu Arasında Cezai Konularda Karşılıklı Adli Yardımlaşma ve Suçluların İadesi Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı' oylaması çerçevesinde anlaşma hakkında bilgi veren Travnikov, uçağı düşürenlerin söz konusu anlaşmanın kapsamına dahil olabileceğini belirtti.

'PİLOTLAR ADLİ ANLAŞMA GEREĞİNCE TESLİM EDİLEBİLİR'
Bir parlamenterin Su-24 uçağını vuran zanlıların durumuna ilişkin sorusunu yanıtlayan Travnikov, "Rus mevzuatında suç teşkil eden bir eylemi gerçekleştirenler, bu anlaşma kapsamında iade edilebilir. Ancak anlaşmada birtakım nedenlerden dolayı iadeyi engelleyen hükümler de bulunuyor" ifadelerini kullandı.

'TÜRKİYE KENDİ VATANDAŞLARINI DA İADE EDİYOR'
Travnikov şöyle devam etti: "Türkiye, Rusya'nın aksine kendi vatandaşlarını da iade ediyor. Bu nedenle, zanlı durumundaki Türk veya farklı ülke vatandaşları da anlaşma kapsamına giriyor."

YASA TASARISI DUMA'DAN GEÇTİ
Söz konusu kanun tasarısı, Duma'da bugün yapılan oylamada kabul edilmişti. Anlaşma 1 Aralık 2014 tarihinde Ankara'da Türk ve Rus Adalet Bakanları tarafından imzalanmış ve 21 Ekim 2015'te Duma'ya getirilmişti. Ancak Rus uçağının düşürülmesi üzerine anlaşmanın onay süreci sekteye uğramıştı. (Sputnik)

"Türkiye o pilotları Rusya'ya teslim edebilir"

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

bedirhan ~ 7 yıl önce
bazılarının para,güç ve mevki için veremeyecekleri şey yoktur.All inclusive...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 7 yıl önce
yazıklar oslun birde diyorki rusa kendi vatandaşlarını teslim etmiyor ama türkiye edebilir!!! biz tan bir sefil olmusuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milletimiz hic bir guce teslim edilemez, hur yasamis hur yasiyacaktir ~ 7 yıl önce
Okadar anlasma yatilar. Dogal gazdan tutun bir cok yapilacak islere imza attilar , bir kaza olmustur ,kimse istemez. Boyle bir kaza. Olmasini Allah miletimizi korusun ,bu savastir. Yalni su var. sehit olan kardeslerimizin aillelerine PUTIN. Bir tazminat vermesi gerekir hepsi fakir cocuklari. Sehit oluyor hayati barakada gecmis cok yazik, insanimiz buna layik degil. Digerleri. Bogaz yalilarda Sefa sursunler, Kimine mal mulk veririm servet veririm bakalim nerde nerde harcarlar kiminede kendini idare edecek kadar bu allahin emridir ve allah imtihan ediyor , bakalim serveti nerde. Harciyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis soyluyorsun sinirine hakim ol ~ 7 yıl önce
1949 ben ilk okuldaidin cok iyi hatirliyorum. ILK NATO. Yani birinci diye bilirim UYESI TURkIYEDIR, Biz usak degiliz Korede. Suriyede gurdunuz. Turklugun kahramanligini Biz kimsenin usagi degiliz bunu diyen dusunen hangi kisi ve devlet olursa olsun onlar turkiyenin Usagidir, Birdaha bunu Duymayim. Gelirim oraya. Ona gore,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sempatik38 ~ 7 yıl önce
Simdi o Pilotlarin ne sucu var? Pilotlar sadece verilen emirleri yerine getirdiler ve Rus Savas ucagini vuedular. Simdi TVlere cikip Emir.i ben veya biz verdik diye bagirip ve kendine özel bir yer yapmaya calisan lar ne olacak.Simdi soruyorum size Ucagi vuran Pilotlarimi yoksa o Pilotlara vur emri veren bastaki godamanlarimi teslim etmesi gerekiyor. Tsk.ler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ne ettim ~ 7 yıl önce
Ben ettim sen etmeciler yaparlar bunu emin olun. Herşeyden çok sevdikleri paranın musluğu kesilince döneklikleri çok tez oldu. El-Bab' ta askerlerimizi vuran uçağın pilotunu da bunlar isteyebilecek mi? Güçlü devlet olmak ABD gibi olmaktır. Bakın, Fetoş' u teslim ediyorlar mı? Adam Amerikalı bile değil, sadece yeşil kartı varmış. Bırakın vatandaşını yeşil kartlısını bile vermiyor. "Bir Türk Dünyaya Bedeldir" diyen yiğitleri özlüyoruz. Demirin tuncuna, insanın p....ne kaldık diye boşa söylememiş Yaşar Kemal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merhaba ~ 7 yıl önce
Rusun dostluğuna ihtiyacımız yok, dik dur eğilme!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adasdad ~ 7 yıl önce
nato uşağı!
Eh... ~ 7 yıl önce
Mademki haber biraz siyaset içeriyor, o zaman bende havacılık sitesinde siyasi bir yorum yapmak istiyorum. Referandumda bizler karar vereceğiz ülkemizin ve halkımızın itibarını kim nasıl istediği gibi kullanacağı. Tabiki, herkes "vallahi ben evet/hayır oyu verdim diyecek nasılsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sehit ~ 7 yıl önce
Rusya ile Hesaplar kapandi ozur diledikleri hatali oldurulen sehitlerimiz. Ucak kazasi rus pilotlari karsin anlasmali ve bilerek sehit verildi. Onun icin de o kadar cabuk konu kapandi iki ulke arasi anlasma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chavush ~ 7 yıl önce
Yazacaklarını google 'a çevirtip mi yazdın? Bi tane düzgün cümle kuramıyor musun birader. Ne dediğin anlaşılmıyor..
... ~ 7 yıl önce
boğazlıyan kaymakamı kemal beyi hatırlayın arkadaşlar. tarih gerçekten tekkerrür ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000