22 Eylül 2013, Pazar 08:05:43

TÜRKİYE KENDİ UÇAĞINI YAPMALI!

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, iddialı bir ülke olarak Türkiye'nin yerli otomobil ve uçağını yapması gerektiğini söyledi.
  • Aga biriside demiyor ki BU uçağı bu işçiler Yani teknisyenler vs yapacaksa bunlara ZAM yapılmalı demiyor hep Uçak yapalım edelim lan bu adamlar robotmu yap deyince yapsın kalk deyince kalksın neyin kafası bu !
  • SAK SAK cilar is basinda !!!!! Kulagimia takunya sesleri geliyor. Belki hatirlamazsiniz ama ULU ÖNDERIMIZ ATATÜRK zamaninda biz kendi ucaklarimizi üretmeye baslamistik....HAYIRLI ISLER !!!
  • Sen dedin ya,yapalım bari.
  • Okumuş ama bin beter cahil kesimdir bu İrlandalılar. Brezilya örneği ile tüm argümanlarını yerle bir edersiniz ( asgari ucretmiş , altyapıymış vs ) yine bıdı bıdı eder.Göya okumuştur ve akıllıdır, bizlerse gaza gelip hayaller kuran koyunlarızdır. Mümkün değil uslanmaz, sürekli yeni bahaneler üretirler çünkü akıllıdırlar ya :) efendim arabayı kime satacakmışız, uçağı kime satacakmışız efendim gökdelen yapınca havalara girmişiz... Beyler bu ülkenin sorunu sizsiniz haberiniz yok. Kibirinizden vazgeçin biraz, belki daha sağlıklı görmeye başlarsınız olan biteni.
  • Icimizdeki Irlandali lar, hemen buloo filan diye alaya alarak kendimizi kucuk gormenin psikolojik savasina odun tasimislar. Ama size ragmen, bu millet bu projeleri de, insallah, basaracak.
  • Bravo, yine BÜLO tarzi bir aciklama olmus.... Aslinda ucan hali üretbiliriz.....Bunun pazari daha büyük olur !! Yani birseyler söylemis olmak icin söylenen laf. Gecenlerdede birileri burada aciklama yapmis : 1 Milyar dolarlik yatirim yapacagiz, motor yapacagiz ! ...diye. Sizin asgari ücretden haberininz var mi, Güneydogu`daki altyapidan haberiniz var mi, AR-GE ne durumda, ülkemizdeki okur/yazar oranlarindan haberiniz var mi...Devlet ucak üretme hayalleri kurmasin, ÖNCE GIDIP 2 PILOTUMUZU KURTARSIN....böyle BALONlara ihtiyacimiz yok !!!
  • üç beş gökdelen yapınca kendimizi şaşırdık...hele bir araba yapalım da uçak şurada dursun...biz şimdilik mevcut uçakların bakımını doğru dürüst yapalım...imalatına daha var...
  • Ulan bir yıllardır diyoruz
  • Lütfen hayal ile visyonerliği karıştırmayın!
  • Tamam abi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, “İnsanların otomobil tutkusu devam ettikçe bu sektör gelişecektir” dedi.

Olpak, “Türkiye iddia sahibi bir ülkeyse, otomobil ve uçak dahil olmak üzere bazı unsurları yapabildiğine inanmalı ve bunu ortaya koymalıdır” dedi. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (SATSO) düzenlenen Otomotiv Sektör Zirvesi 2013 toplantısında konuşan Olpak, “Kendi otomobilimizi yapmak çok önemli bir gelişme olacaktır. Türkiye'nin de içinde bulunduğu gelişmekte olan ülkeler dahil, gelişmiş ülkelerde de ekonominin lokomotiflerinden biri otomotiv sektörüdür. Dünyada otomotiv sektörü yatırımlar açısından 6. sırada yer alıyor” dedi.

Toplantıda konuşan Toyota CEO'su Orhan Özer de Sakarya'da 4 bin kişilik istihdam ve 1.4 milyar euroluk yatırımla ürettikleri otomobilleri dünyanın 52 ülkesine ihraç ettiklerini ifade etti. (Türkiye)

TÜRKİYE KENDİ UÇAĞINI YAPMALI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Verr ~ 11 yıl önce
Aga biriside demiyor ki BU uçağı bu işçiler Yani teknisyenler vs yapacaksa bunlara ZAM yapılmalı demiyor hep Uçak yapalım edelim lan bu adamlar robotmu yap deyince yapsın kalk deyince kalksın neyin kafası bu !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BÜLO 2 ~ 11 yıl önce
SAK SAK cilar is basinda !!!!! Kulagimia takunya sesleri geliyor. Belki hatirlamazsiniz ama ULU ÖNDERIMIZ ATATÜRK zamaninda biz kendi ucaklarimizi üretmeye baslamistik....HAYIRLI ISLER !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil ~ 11 yıl önce
Sen dedin ya,yapalım bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İrlandalılar ~ 11 yıl önce
Okumuş ama bin beter cahil kesimdir bu İrlandalılar. Brezilya örneği ile tüm argümanlarını yerle bir edersiniz ( asgari ucretmiş , altyapıymış vs ) yine bıdı bıdı eder.Göya okumuştur ve akıllıdır, bizlerse gaza gelip hayaller kuran koyunlarızdır. Mümkün değil uslanmaz, sürekli yeni bahaneler üretirler çünkü akıllıdırlar ya :) efendim arabayı kime satacakmışız, uçağı kime satacakmışız efendim gökdelen yapınca havalara girmişiz... Beyler bu ülkenin sorunu sizsiniz haberiniz yok. Kibirinizden vazgeçin biraz, belki daha sağlıklı görmeye başlarsınız olan biteni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAKI ~ 11 yıl önce
Icimizdeki Irlandali lar, hemen buloo filan diye alaya alarak kendimizi kucuk gormenin psikolojik savasina odun tasimislar. Ama size ragmen, bu millet bu projeleri de, insallah, basaracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BÜLO ..BÜLOOOO ~ 11 yıl önce
Bravo, yine BÜLO tarzi bir aciklama olmus.... Aslinda ucan hali üretbiliriz.....Bunun pazari daha büyük olur !! Yani birseyler söylemis olmak icin söylenen laf. Gecenlerdede birileri burada aciklama yapmis : 1 Milyar dolarlik yatirim yapacagiz, motor yapacagiz ! ...diye. Sizin asgari ücretden haberininz var mi, Güneydogu`daki altyapidan haberiniz var mi, AR-GE ne durumda, ülkemizdeki okur/yazar oranlarindan haberiniz var mi...Devlet ucak üretme hayalleri kurmasin, ÖNCE GIDIP 2 PILOTUMUZU KURTARSIN....böyle BALONlara ihtiyacimiz yok !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabancı parayla ~ 11 yıl önce
üç beş gökdelen yapınca kendimizi şaşırdık...hele bir araba yapalım da uçak şurada dursun...biz şimdilik mevcut uçakların bakımını doğru dürüst yapalım...imalatına daha var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ulan bir yıllardır diyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Lütfen hayal ile visyonerliği karıştırmayın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ok ~ 11 yıl önce
Tamam abi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000