14 Ekim 2010, Perşembe 08:18:34

"Türkiye ile vizeleri kaldırmak istiyoruz"

Moldova Başbakanı Vlad Filat, ülkesi ile Türkiye arasında vizesiz seyahatin hayata geçirilmesi için görüşmelerde bulunacaklarını söyledi.
  • Bir kuyruk acısı var ki Gagavuzlara saldırı yapıyor. Varsa bir sıkıntın paylaş yardımcı olalım. Tanrı akıl-fikir vermiş dahası ne ?
  • Suriye'ye, Lubnan'a kaldirildiktan sonra Moldovya'ya kaldirmada ben de bir sakinca gormuyorum. Gagavuz larla iliskilerimiz arttirmaliyiz.
  • Gagavuz Türkleriyle evlenenlere "aptal" demek çok edepsiz saygısız bir davranış. Yüzyüzeyken sesini çıkaramayanlar internet perdesinin arkasına sığınıp çok kolay saçmalayabiliyor. 200.000 gagavuz tamamı kalkıp Türkiye'ye yerleşse bile ne olacak ki "gelmesinler evlenmesinler" diye ahkam kesiyorsunuz? Suriye, Lübnan ile vize kalkıyorsa Moldovya ile haydi haydi vize kaldırılabilinir.
  • bence avrupa birligine ile görüşmelere baslasınlar ...........? ama malesf yemiyor işte......zor
  • İstemiyoruz sizi.Gelmeyin.Burada aptal Türkleri bulup evlenirler paralarını yerler birde Türkiye'den nefret ederler.

Moldova içerisindeki 200 bin nüfuslu Gagauz bölgesindeki İhtiyarlar Konseyi toplantısında konuşan Filat, Türkiye'ye vizesiz seyahat için anlaşmaya varma konusunda ümitli olduklarını ifade etti, bu amaçla başlattıkları çalışmaların sürdüğüne işaret etti.

Başbakan Vlad Filat hükümet ile Gagauz yerel yönetimi arasında geçen yıl yoğunlaşan verimli işbirliğine dikkat çekti. Gagauzya Başkanı Mihail Formuzal da merkezi yönetimle devam eden iyi ilişkiler ve işbirliğinin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

"Türkiye ile vizeleri kaldırmak istiyoruz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bir kuyruk acısı var ki Gagavuzlara saldırı yapıyor. Varsa bir sıkıntın paylaş yardımcı olalım. Tanrı akıl-fikir vermiş dahası ne ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Suriye'ye, Lubnan'a kaldirildiktan sonra Moldovya'ya kaldirmada ben de bir sakinca gormuyorum. Gagavuz larla iliskilerimiz arttirmaliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gagavuz Türkleriyle evlenenlere "aptal" demek çok edepsiz saygısız bir davranış. Yüzyüzeyken sesini çıkaramayanlar internet perdesinin arkasına sığınıp çok kolay saçmalayabiliyor. 200.000 gagavuz tamamı kalkıp Türkiye'ye yerleşse bile ne olacak ki "gelmesinler evlenmesinler" diye ahkam kesiyorsunuz? Suriye, Lübnan ile vize kalkıyorsa Moldovya ile haydi haydi vize kaldırılabilinir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence avrupa birligine ile görüşmelere baslasınlar ...........? ama malesf yemiyor işte......zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İstemiyoruz sizi.Gelmeyin.Burada aptal Türkleri bulup evlenirler paralarını yerler birde Türkiye'den nefret ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000