29 Ekim 2018, Pazartesi 09:27:31

Türkiye ile Brunei anlaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Brunei İletişim Bakanlığı arasında "Hava Ulaştırma Anlaşması" imzalandı.
  • Çok büyük bir iş başarmışız maşallah. Her iki ülkeden göç eden kuşlar her iki ülkenin havaalanlarında dinlenip su içerler. Bu işi başaranlara ülke sivil havacıları minnetterdar.
  • Devamlı para istediğimiz katar'ın yedeği olabilir o yüzden yağlayıp ballıyoruz
  • Vizesiz Brunei tatili istiyoruz. O diil de 15 yıldır pilotum Brunei nerede bilmiyorum ve haritada gösteremem. Hani bazen kendimizi dev aynasında görüyoruz ya, aynı benim gibi abd li bir vatandaş da Türkiye nin yerini gösteremez hatta gösteremeyen pilot da çok olur.
  • 350 Bin nüfusa sahip Brunei ile yapilan "Bu anlasma bircok konuyu düzeltecektir" kesinlikle.. Ne kadar cok konu olabilir ki?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Brunei İletişim Bakanlığı arasında "Hava Ulaştırma Anlaşması" imzalandı.

Grand Tarabya'da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Brunei İletişim Bakanı Abdul Mutalib Yusuf arasında basına kapalı gerçekleşen ikili görüşme sonrası imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Turhan, bugün, Türkiye ile Brunei'yi birbirine daha da yakınlaştıracak olan Hava Ulaştırma Anlaşması'nı imzaladıklarını söyledi.

Turhan, "2015'te paraf edilen bu anlaşmanın bugün burada imzalanmasıyla Brunei ile olan sivil havacılık ilişkilerimiz yasal bir zemine kavuşacaktır. Bu anlaşma, trafik hakları, uçuş kapasitesi, uçuş güvenliği ve ücret tarifeleri gibi iki ülke arasında sivil havacılığa dair birçok konuyu düzeltecektir." diye konuştu.

Gelecek dönemde ülkeler arası ilişkileri daha da artıracaklarını ifade eden Turhan, imza töreni öncesindeki görüşmelerinde ikili ilişkileri geliştirmek için neler yapabileceklerini ele aldıklarını sözlerine ekledi.

Konuk Bakan Yusuf da yarın İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacağını belirterek, Türkiye'de olmaktan ve kendilerine gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını bildirdi.





Türkiye ile Brunei anlaştı

Yorumlar

Büyük iş ~ 5 yıl önce
Çok büyük bir iş başarmışız maşallah. Her iki ülkeden göç eden kuşlar her iki ülkenin havaalanlarında dinlenip su içerler. Bu işi başaranlara ülke sivil havacıları minnetterdar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyy brunei ~ 5 yıl önce
Devamlı para istediğimiz katar'ın yedeği olabilir o yüzden yağlayıp ballıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAy ~ 5 yıl önce
Vizesiz Brunei tatili istiyoruz. O diil de 15 yıldır pilotum Brunei nerede bilmiyorum ve haritada gösteremem. Hani bazen kendimizi dev aynasında görüyoruz ya, aynı benim gibi abd li bir vatandaş da Türkiye nin yerini gösteremez hatta gösteremeyen pilot da çok olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sixty ~ 5 yıl önce
350 Bin nüfusa sahip Brunei ile yapilan "Bu anlasma bircok konuyu düzeltecektir" kesinlikle.. Ne kadar cok konu olabilir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000