09 Ekim 2012, Salı 08:10:42

TÜRKİYE HAVA SAHASINI KAPATABİLİR!

Ermenistan'ın işgali altında bulunan Dağlık Karabağ'daki havaalanını, uçuşlara açması halinde Türkiye'nin Ermenistan'a hava sahasını kapatabileceği iddia edildi...
  • bende hrant katledildiğinde oradaydım? ne oldu, zoruna mı gitti? konu ermeni asıllı bir "insanın" katledilmesidir, konu hedi bizde ermeniyiz bize öldürün demektir, konu hrantın tek bir yazısını okumadan öküz gözlüğü takıp ön yargılarını kusanlara atılan tokattır. türk sağı yıllardır akp benzerlerini baş tacı etti, (çiller, demirel, yılmaz, erbakan) bunlar kesmedi akp yi tek başına iktadara taşıdı. sonuçları ortadadır. öküzden, prince, tohumdan, benzine, bilgisayardan okul çantasına bağımlı, ekonomisi hizmet ve inşaat sektörüne dayalı tüketim toplumu. al ver ekonomiye can ver :) unuttunuz değil mi bu rezilliği. ermenizyiz koçum insan katledersen karşına dikiliriz. zoruna gitmesin. biz adam olsak o maçta stada sokulmayan azerbaycan bayrakları için o stadı yıkar diasporanın kuklası türk hükümetine gerektiği dersi verirdik ama, adam olsaydık.
  • biz hiçbir yaptırım uygulamayız. ayıp olur çünkü ermeni kardeşlerimize. eğer yapılacak olursa da ermenisever halkımız sokağa dökülür hepimiz ermeniyiz diye haykırır...
  • Ermeniler resmen dünyanın gözünün içine baka baka Azerileri katlettiler. Bizler Azerilere destek verdik ama ruslar ermenilere dur demeyip arka çıkınca olay ortada kaldı. Günün birinde tekrar alevlenir. Azerbaycanın ortasında ermeni devleti olacak gibi değil. Hava sahasının kapatılması konusunda pazarlık yapmayın kapatım. Kapatırım ama bana gazı şu fiyattan ver gibi tüccar mantığını yapmayın. Azeriler israil ile anlaşıp abd yi arkalarına almaya çalışırken doğal dostları olan bizler hatta kardeşimiz olan bu millete arka çıkmalıyız. Hava sahası karadağdan yapılacak ilk uçuşta kapatılmalı. ermeni uçakları veya rotası ermenistan olan uçaklar bu hava sahasını kullanamaz denilmeli, dolaşsınlar karadenizi. La yi türk yolcular doldurur.diasporaya ihtiyaç yok. Öte yandan rahmetli babamın da ermeni arkadaşoı vardı. Rahmetli babam bana ermeni arkadaşı için " çok iyi bir insan " derdi. Sözüm tüm ermenilere değil tabiki. Siyaseti kullanıp elini kana bulayanlara.
  • Doğrusu kapatmasıdır zaten, Ermenistan orada yaptığı katliamın hesabını vermelidir ilk önce...

Azerbaycan'da özel haber ajansı APA'nın ismini açıklamadığı bir diplomatik kaynağa istinaden yaydığı haberde Türkiye ile Azerbaycan arasında bu konuda görüşmelerin yapıldığı iddia edildi. Haberde konunun iki ülke sivil havacılık kurumları arasında müzakere edildiği ifade edildi.

Türkiye, Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarını işgali dolayısıyla 1993 yılından bu yana Erivan'a kapılarını kapalı tutuyor. (Bugün)

TÜRKİYE HAVA SAHASINI KAPATABİLİR!

Yorumlar

prometheus ~ 12 yıl önce
bende hrant katledildiğinde oradaydım? ne oldu, zoruna mı gitti? konu ermeni asıllı bir "insanın" katledilmesidir, konu hedi bizde ermeniyiz bize öldürün demektir, konu hrantın tek bir yazısını okumadan öküz gözlüğü takıp ön yargılarını kusanlara atılan tokattır. türk sağı yıllardır akp benzerlerini baş tacı etti, (çiller, demirel, yılmaz, erbakan) bunlar kesmedi akp yi tek başına iktadara taşıdı. sonuçları ortadadır. öküzden, prince, tohumdan, benzine, bilgisayardan okul çantasına bağımlı, ekonomisi hizmet ve inşaat sektörüne dayalı tüketim toplumu. al ver ekonomiye can ver :) unuttunuz değil mi bu rezilliği. ermenizyiz koçum insan katledersen karşına dikiliriz. zoruna gitmesin. biz adam olsak o maçta stada sokulmayan azerbaycan bayrakları için o stadı yıkar diasporanın kuklası türk hükümetine gerektiği dersi verirdik ama, adam olsaydık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasas ~ 12 yıl önce
biz hiçbir yaptırım uygulamayız. ayıp olur çünkü ermeni kardeşlerimize. eğer yapılacak olursa da ermenisever halkımız sokağa dökülür hepimiz ermeniyiz diye haykırır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 12 yıl önce
Ermeniler resmen dünyanın gözünün içine baka baka Azerileri katlettiler. Bizler Azerilere destek verdik ama ruslar ermenilere dur demeyip arka çıkınca olay ortada kaldı. Günün birinde tekrar alevlenir. Azerbaycanın ortasında ermeni devleti olacak gibi değil. Hava sahasının kapatılması konusunda pazarlık yapmayın kapatım. Kapatırım ama bana gazı şu fiyattan ver gibi tüccar mantığını yapmayın. Azeriler israil ile anlaşıp abd yi arkalarına almaya çalışırken doğal dostları olan bizler hatta kardeşimiz olan bu millete arka çıkmalıyız. Hava sahası karadağdan yapılacak ilk uçuşta kapatılmalı. ermeni uçakları veya rotası ermenistan olan uçaklar bu hava sahasını kullanamaz denilmeli, dolaşsınlar karadenizi. La yi türk yolcular doldurur.diasporaya ihtiyaç yok. Öte yandan rahmetli babamın da ermeni arkadaşoı vardı. Rahmetli babam bana ermeni arkadaşı için " çok iyi bir insan " derdi. Sözüm tüm ermenilere değil tabiki. Siyaseti kullanıp elini kana bulayanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrusu... ~ 12 yıl önce
Doğrusu kapatmasıdır zaten, Ermenistan orada yaptığı katliamın hesabını vermelidir ilk önce...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000