07 Eylül 2012, Cuma 18:59:04

TÜRKİYE HATTI AFA'DAN SORULACAK...

Atlantik Uçuş Akademisi (AFA) Diamond’ın satış temsilciğini üstlendi…
  • Keşke katkı sağlayabilecek yorumlar yapabilmiş olsaydınız da, havacılığa meraklı arkadaşlar da faydalanabilseydi. pilot adayı olmak demek hayata sıfırdan başlamak demek değildir. okuyoruz, izliyoruz ve görüyoruz. THY aylardır s/o ilanını kaldırmadı. üzerine deneyimli s/o ilanı açtı geri kaldırdı. geçen sene aday adayı başvurusu açmadı. bu sene de başvuran adaylardan başarısız olmalarına rağmen tamamı DLR için geri çağrıldı. kimse pilot açığını kabul etmiyor ama THY 300 kişi kapasiteli okul için kolları sıvamış durumda. Bu kadar uçuş okulu varken THY istihdam edecek pilot bulamıyorsa, ATPL'i olanların kişisel eksikliğidir bu. Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Görünen köy de kılavuz istemez. Aylardır yayında olan ilanlar var ve filoya yeni uçaklar alınıyor. Aydın'ın ne zaman açılacağı bile net değil. Özel uçuş okullarına tavsiyede bulunanlar büyük konuşmuyor da kim büyük konuşuyor?
  • Daha adayken boyundan büyük laflar ettiğine göre egon bayağı yüksek olmalı. Büyük lokma ye, boyundan büyük laf söyleme. Bu iş yalamayla, çanta taşımayla olmaz. Üçüncüye bile sıçratmazlar çekirge....
  • AFA'nın attığı adım Türk Havacılığı için çok önemli adımlardan bir tanesi. Özel uçuş okullarının Türk Hava Yolları'nın Aydın'daki havaalanıyla zarar görmesi söz konusu değil. THY kendi pilotunu zaten yaptığı gibi kendi yetiştiriyor olacak. Kontenjanının artması havayollarının pilot taleplerine cevap olacak demektir. Havacılık, TSK'ya olan bağımlılığından nihayet sıyrılıyor.
  • THY nin Aydındaki uçuş okulu faaliyete geçtiği aydan itibaren Türkiyedeki uçuş okullarının tek tek kapanmaya başladığına hepimiz şahit olucaz. Uçuş okullarının yaptıkları yatırımlarda dikkatli olmalarını tavsiye ederim.
  • Ah be zihniyetsiz arkadaşım diamond kullanıyor diye niye Ayjet o dediğini yesin ki uçakları Kanada veya Avusturya üzerinden getiriyordu şimdi direk AFA aracılığıyla daha hızlı bir şekilde getirme şansı doğdu Ayjet'e gelecekte uçak ihtiyacı artarsa. Bence bu Türkiye'deki özel uçuş okullarının hepsi için çok güzel ve hayırlı bir haber. Diamond'un eğitim uçakları gerçekten sivil havacılık eğitimi alan pilotlar için çok uygunlar. AFA'ya da hayırlı olsun, bu arada evet ben Ayjet de eğitim alan bir pilotum. Olaylara her zaman geniş kapsamda bakabilmeyi öneririm sana. İlerici bir zihniyetle Türkiye'de gelişen havacılık için daha böyle çok güzel haber almak dileğiyle.
  • Ayrica kendi filosundaki durum ne olacak peki simdi?
  • Hayirli olsun, guzel bi adim
  • sen içini ferah tut evlat bir şey olmaz ayjete ;)
  • SERMET KAPTANIMA HELAL OLSUN. AFA güçlü kadrosu ve sermaye yapısı ile piyasanın en iyisi olacak bu kesin. Çok sevindirici bir haber.Başarılar.
  • Sermed Kaptan çok zeki adamdır, bu anlaşmanın karşılığını çok yakın zamanda alacaktır.

Atlantik Uçuş Akademisi (AFA) son teknoloji ürünü olan ve yüksek seviyede uçuş emniyeti değerlerine sahip Avusturya menşeili Diamond Aircraft Industries tarafından, Avusturya ve Kanada'da üretilen Diamond hava araçlarının satış temsilciliğini üstlendi.

Diamond yetkilileri, Diamond uçaklarının Türkiye’de sivil amaçlı kullanımındaki tüm satış talepleri ile ilgili müşterileri bundan böyle AFA’ya yönlendirecek.

Diamond’un satış temsilciğini üstlenen AFA, Türkiye’de söz konusu uçakların satışı ile ilgili tüm konuları kendi kadrosuyla değerlendirecek.

Türkiye'de AFA başta olmak üzere bazı uçuş okullarının da filosunda bulunan Diamond tipi uçakların Türkiye'deki satış temsilciğini alan AFA, bu anlamda etkili bir adım atmış oldu.

©AirportHaber

TÜRKİYE HATTI AFA'DAN SORULACAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Boyut göreceli bir kavramdır ~ 12 yıl önce
Keşke katkı sağlayabilecek yorumlar yapabilmiş olsaydınız da, havacılığa meraklı arkadaşlar da faydalanabilseydi. pilot adayı olmak demek hayata sıfırdan başlamak demek değildir. okuyoruz, izliyoruz ve görüyoruz. THY aylardır s/o ilanını kaldırmadı. üzerine deneyimli s/o ilanı açtı geri kaldırdı. geçen sene aday adayı başvurusu açmadı. bu sene de başvuran adaylardan başarısız olmalarına rağmen tamamı DLR için geri çağrıldı. kimse pilot açığını kabul etmiyor ama THY 300 kişi kapasiteli okul için kolları sıvamış durumda. Bu kadar uçuş okulu varken THY istihdam edecek pilot bulamıyorsa, ATPL'i olanların kişisel eksikliğidir bu. Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Görünen köy de kılavuz istemez. Aylardır yayında olan ilanlar var ve filoya yeni uçaklar alınıyor. Aydın'ın ne zaman açılacağı bile net değil. Özel uçuş okullarına tavsiyede bulunanlar büyük konuşmuyor da kim büyük konuşuyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot Adayı Kardeşim ~ 12 yıl önce
Daha adayken boyundan büyük laflar ettiğine göre egon bayağı yüksek olmalı. Büyük lokma ye, boyundan büyük laf söyleme. Bu iş yalamayla, çanta taşımayla olmaz. Üçüncüye bile sıçratmazlar çekirge....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot Adayı ~ 12 yıl önce
AFA'nın attığı adım Türk Havacılığı için çok önemli adımlardan bir tanesi. Özel uçuş okullarının Türk Hava Yolları'nın Aydın'daki havaalanıyla zarar görmesi söz konusu değil. THY kendi pilotunu zaten yaptığı gibi kendi yetiştiriyor olacak. Kontenjanının artması havayollarının pilot taleplerine cevap olacak demektir. Havacılık, TSK'ya olan bağımlılığından nihayet sıyrılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 12 yıl önce
THY nin Aydındaki uçuş okulu faaliyete geçtiği aydan itibaren Türkiyedeki uçuş okullarının tek tek kapanmaya başladığına hepimiz şahit olucaz. Uçuş okullarının yaptıkları yatırımlarda dikkatli olmalarını tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Timur ÜNDEŞ ~ 12 yıl önce
Ah be zihniyetsiz arkadaşım diamond kullanıyor diye niye Ayjet o dediğini yesin ki uçakları Kanada veya Avusturya üzerinden getiriyordu şimdi direk AFA aracılığıyla daha hızlı bir şekilde getirme şansı doğdu Ayjet'e gelecekte uçak ihtiyacı artarsa. Bence bu Türkiye'deki özel uçuş okullarının hepsi için çok güzel ve hayırlı bir haber. Diamond'un eğitim uçakları gerçekten sivil havacılık eğitimi alan pilotlar için çok uygunlar. AFA'ya da hayırlı olsun, bu arada evet ben Ayjet de eğitim alan bir pilotum. Olaylara her zaman geniş kapsamda bakabilmeyi öneririm sana. İlerici bir zihniyetle Türkiye'de gelişen havacılık için daha böyle çok güzel haber almak dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
filo ~ 12 yıl önce
Ayrica kendi filosundaki durum ne olacak peki simdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 12 yıl önce
Hayirli olsun, guzel bi adim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot'a ~ 12 yıl önce
sen içini ferah tut evlat bir şey olmaz ayjete ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AFA' YA YAKIŞIR ~ 12 yıl önce
SERMET KAPTANIMA HELAL OLSUN. AFA güçlü kadrosu ve sermaye yapısı ile piyasanın en iyisi olacak bu kesin. Çok sevindirici bir haber.Başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Sermed Kaptan çok zeki adamdır, bu anlaşmanın karşılığını çok yakın zamanda alacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000