02 Haziran 2010, Çarşamba 08:02:53

Türkiye, Barzani için özel uçak mı gönderecek?

Barzani’nin 9 yıl aradan sonra “Bölgesel Yönetim Başkanı” sıfatıyla bugün Ankara’ya gelmesi bekleniyor. Türkiye’nin özel uçak göndereceği ileri sürüldü.
  • devletlerde karşılıklar yada eşitlikler ilkesi geçerlidir bir cumhur başkanı geldiğinde cumhurbaşkanı karşılar,başbakan geldiğinde baaşbakan bizde de çalgıcı gelse cumhurbaşkanı başbakan karşılıyor ,görüşüyor GÖNDERİN HERİFE KAPICIYI GÖRÜŞSÜN Hırt ne memleketinin necisini
  • Hadi Atlasjet özel sektör, THY de Erbil diye çığlıklar atıp duruyor kac zamandır. Devletin resmi taşıyıcısı sıfatı ile THY de gonullu getirir Barzani yi merak etmeyin.
  • aaa rica ederim.atlas bu işi seve seve yapacaktır.devlete ne hacet.
  • Resmin arkasında dalgalanan bayrak,Kürdistan federe devletinin resmi bayrağıdır.
  • bu adam Ülkemizin bütünlügüne karsi ve biz bunu Ülkemiz e davet ediyoruz ve o resmin arkasinda ki bayrak da onun simgesidir!
  • Kim karşılayacak acaba... Terörizm karşı TVde atıp tutanlar mı yoksa Askerlik yatma yer değildir diyenler mi.... Bu ülkenin nereye gittiği belli yakındır Atatürkün kurduğu Cumhuriyet ebediyete ulaşaktır tarih sayfalarında yazık ki Türküm
  • zamanında kırmızı pasaport vermedik mi simdi ucak degil filo gondeririz . ne de olsa gundem karısık... bakın ergenekon vs daha ne dalgalar cıkacak bu donemde
  • Yetmez, önünde secdeye varalım, vatandaşlarımıza yaşattıklarından dolayı teşekkür edelim, operasyonlarda ölen pkk mensupları için de tazminat teklif edelim.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani’nin 9 yıl aradan sonra “Bölgesel Yönetim Başkanı” sıfatıyla bugün Ankara’ya gelmesi bekleniyor.

Kuzey Irak’taki güvenilir kaynaklar Barzani’nin ziyaretinin ertelenmesine ilişkin Türkiye’den herhangi bir bilgi gelmediğini belirtirken, Dışişleri Bakanlığı da sessizliğini korudu.

Bu arada Barzani’yi Türkiye’ye getirmek için hükümet tarafından özel uçak gönderileceği ileri sürüldü.

Hükümet Barzani’ye daveti Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu aracağılıyla yapmıştı. Sinirlioğlu tarafından sunulan mektupta Barzani, “Bölgesel Yönetim Lideri” sıfatıyla davet edilmişti.

Milliyet’in Kuzey Irak’taki yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Barzani’nin Ankara ziyaretini bir süre önce Erbil’de açılan Türk Konsolosluğu organize etti.

Üst düzey ziyaret

KDP’nin resmi yayın organı Peyamner de Barzani’nin Ankara ziyaretinin yarın gerçekleşeceğini duyurdu.  Türkiye’ye gelecek Kürt heyetinde çok sayıda işadamı da yer alacak.

Ankara ziyaretinde üst düzey görüşmeler yapacak olan Barzani’nin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de bir araya gelmesi bekleniyor.

Barzani’nin Ankara ziyaretine KDP’nin üst düzey yöneticileri de eşlik edecek. Barzani’nin tercümanlığını eski KDP Ankara Temsilcisi Bölgesel Hükümetin Eğitim Bakanı Sefin Dizai yapacak.

 

Türkiye, Barzani için özel uçak mı gönderecek?

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
devletlerde karşılıklar yada eşitlikler ilkesi geçerlidir bir cumhur başkanı geldiğinde cumhurbaşkanı karşılar,başbakan geldiğinde baaşbakan bizde de çalgıcı gelse cumhurbaşkanı başbakan karşılıyor ,görüşüyor GÖNDERİN HERİFE KAPICIYI GÖRÜŞSÜN Hırt ne memleketinin necisini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hadi Atlasjet özel sektör, THY de Erbil diye çığlıklar atıp duruyor kac zamandır. Devletin resmi taşıyıcısı sıfatı ile THY de gonullu getirir Barzani yi merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aaa rica ederim.atlas bu işi seve seve yapacaktır.devlete ne hacet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Resmin arkasında dalgalanan bayrak,Kürdistan federe devletinin resmi bayrağıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu adam Ülkemizin bütünlügüne karsi ve biz bunu Ülkemiz e davet ediyoruz ve o resmin arkasinda ki bayrak da onun simgesidir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kim karşılayacak acaba... Terörizm karşı TVde atıp tutanlar mı yoksa Askerlik yatma yer değildir diyenler mi.... Bu ülkenin nereye gittiği belli yakındır Atatürkün kurduğu Cumhuriyet ebediyete ulaşaktır tarih sayfalarında yazık ki Türküm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zamanında kırmızı pasaport vermedik mi simdi ucak degil filo gondeririz . ne de olsa gundem karısık... bakın ergenekon vs daha ne dalgalar cıkacak bu donemde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yetmez, önünde secdeye varalım, vatandaşlarımıza yaşattıklarından dolayı teşekkür edelim, operasyonlarda ölen pkk mensupları için de tazminat teklif edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000