26 Temmuz 2017, Çarşamba 13:07:43

Turkish Do&C'da flaş gelişme

Türk Hava Yolları’nın geçen yıl kapasite düşürmesi sonrası işten çıkarılan Do&Co çalışanı uçan aşçıların 75’i tekrar işe çağırıldı.
  • aslında işin aslı sevgili IK personelleri işten çıkardıgını bilmediği şefleri çağırmış aa dava mı açmıştınz okey o zmn pardon dyip kapatıyorlar..
  • Hakkımı Helal etmiyorum Elbette çıkar bunun acısı kaç aydır işsiziz iş bulamıyoruz
  • Gerçekten çok iyi niyetli masum şefler islerini seviyorladi pikolojilri bozuldu bari siz is veriyorsunuz başka işleri engelemeyin yazık günah hepsinin çocuk lari var ailesi var bakmakta olduğu en sonunda adelet yerini bulur âllah büyük yolunuz açık olsun
  • Su yorumları okuyorumda sizi uçağa almamalrı gerek gerçekten psikolojiniz bozulmus
  • Duyduk ki şirket dava açmakta önderlik eden 7 arkadaşlarımıza davanızı geri çekin sizinle çalışalım demiş, bize gelince dava açtınız asla olmaz Atilla bey kızar diyor. Adaletini sevdiğim dünya kim kimş tanıyorsa o atılmadı. Şimdi de davayı açalım öyle yapalım böyle yapalım diye bizi galeyana getirenler ilk sırada işe alınıyor. Kadere bak
  • Dava niye acmasin isten bir mesajla atilan calisan ben onun mantigini anlayamadim isveren. Niye acmiyim ben sana dava?
  • En sevdiğim Sevgili KaRBonmonoksit,Sana bendem başka bu lakap ile seslenen yok, doco da yalakalıktan veyahutta ona buna bulaşıp sarkıp uğraşmaktan 3 dakika ayırda cvp yaz.Elinde maça varsa. Hurma seni rakıya götürmedi,konyalı boynuz kulağı geçti yapamadığını yaptı,R leri eksik olan seni sattı,Aliş senle kanka oldu Balkız gümledi,Bre densüz Ado seni kovdu,bre yüzsüz cahil bilgisiz sen kovulmandan eskiler gelip ipini çekicek,Senin tahliyen ya sezaiden ya ozandan olacak.Bu geri alınanlar KRB ye yaradı. Öğretmen edasıyla eğitim bekleyip tavan ego yapıcak mutfaktan kurtulup, Adam olan KRB yi kurabiye canavarı yapar.Fes başıma başım fesime illimünati KRB
  • Bukadar köklüve kurumsal şirket ilk öncee sıcak mutfak şefi Talat koç neden bukadar masum gösterim herşeye göz yumuyor. Bu şirket bukadarmı aciz adamına göremi muamele yapıyor. Daha geçenlerde dolaplara yazılan yazılar Talat koça para vermeyin, Talat koç paramızı vermiyor.,diye kağıtlarla arabalara yapıştırılmış ve bunu herzamanki gibi kendi aralarında örtbas edildii.Böyle bir şirkette ayağına çöp batsa olay oluyoo ama bu gibi şeyler yandaşları tarafından örtbas ediliyo. Ömer Akman neden Talat koçu kolluyor. Kimse bu haksızlığa dur demiyecekmi yönetim bildiği halde müdahale etmiyor. Yıl sonu geldii paray veren düdüğü çalacak yine grup,şeflik,terfi,ek ödenek parayı veren alacak. Gerçek emekci hak eden kişiler yerinde sayacak yinee. Bu insan müsfettesini neden kimse durdurmuyoo bu iş bukadarmı zor bir kurumsal firma için. Hakkımızı helal etmiyoruz yapana ve göz yumana. GEÇ GELEN ADALET ADALETSİZLİKTİR.
  • Do&co beni attı işten ama şuanda etihaddayım gerçekten do&co da kölesiniz yazık gençliğinize bir an evvel ayrılıp yeni iş planları yapın ucaklarda ne kabin memurusunuz ne yüklemeci gercekten kullanılıyorsunuz yazık iyi attınız ve gerçek bir iş sahibi oldum hatta hayatımın adamı ile rvleniyorum tanıstık etihadda gercekten hırsları kenara bırakın ileriye bakın neslihan hanım ve krb işe gerçekten duygularını karıstırdı işe Atilla doğudan bu intikam oyunlarını umarım fark edip şirketini işinin ehli olan insanlara teslim eder ,,, not : etihada beklerim
  • Bence yeni havalimanina do&co gitmiycek ruyamda gordum ,,,, hatirlarsiniz gunu gelince

 Türk Hava Yolları’nın geçen yıl kapasite düşürmesi sonrası işten çıkarılan Do&Co çalışanı uçan aşçıların 75’i tekrar işe çağırıldı.

Türk Hava Yolları, krizle başa çıkabilmek için geçen yıl filosunda bulunan uçakların bir bölümünü yere indirirken birçok kalemde de tasarruf etme yoluna gitmişti. THY’nin özellikle ikram konseptinde tasarruf sağlayıcı uygulamalara başlamasıyla en büyük kriz THY iştiraklerinden Turkish Do&Co’da yaşanmış, birçok uçan aşçı ile yollar ayrılmak zorunda kalınmıştı.

2016 yılının aksine bu yıl hem yolcu sayısında hem de doluluk oranlarında eski günlerine geri dönen THY, seferden çektiği uçakları yeniden filoya dahil etmeye başlayınca uçan aşçı ihtiyacı da ortaya çıktı.

THY’nin ihtiyacını karşılamak için harekete geçen Do&Co, yeni uçan aşçılar istihdam etmek yerine, bir süre önce mecburen yollarını ayırmak zorunda kaldığı uçan aşçılarla iletişime geçti.

Do&Co’nun 75 civarında uçan aşçıyı yeniden şirket bünyesinde çalışmaya davet ettiği öğrenildi.

©Airporthaber.com

Turkish Do&C'da flaş gelişme

Yorumlar Tüm Yorumlar (114)

işin aslı ~ 7 yıl önce
aslında işin aslı sevgili IK personelleri işten çıkardıgını bilmediği şefleri çağırmış aa dava mı açmıştınz okey o zmn pardon dyip kapatıyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işsiz ~ 7 yıl önce
Hakkımı Helal etmiyorum Elbette çıkar bunun acısı kaç aydır işsiziz iş bulamıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip ~ 7 yıl önce
Gerçekten çok iyi niyetli masum şefler islerini seviyorladi pikolojilri bozuldu bari siz is veriyorsunuz başka işleri engelemeyin yazık günah hepsinin çocuk lari var ailesi var bakmakta olduğu en sonunda adelet yerini bulur âllah büyük yolunuz açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Su yorumları okuyorumda sizi uçağa almamalrı gerek gerçekten psikolojiniz bozulmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ok cnm ~ 7 yıl önce
Kabinde yunus balığı seven chef görmedim ben
Ccc ~ 7 yıl önce
Duyduk ki şirket dava açmakta önderlik eden 7 arkadaşlarımıza davanızı geri çekin sizinle çalışalım demiş, bize gelince dava açtınız asla olmaz Atilla bey kızar diyor. Adaletini sevdiğim dünya kim kimş tanıyorsa o atılmadı. Şimdi de davayı açalım öyle yapalım böyle yapalım diye bizi galeyana getirenler ilk sırada işe alınıyor. Kadere bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok komık ~ 7 yıl önce
Sen onlara ne bakıosun yalanda atmada sallamada sınır tanımıyor o 7 kısı. Onlara kalsa dunyayı kurtardılar marsa kat cıktılar tek akıllı onlar ya. O kadar ınsanı ıssız bırakıo gunahına gırdıler onları kım arasın ya ole bısey yok arkadasım yalan dolan onların hayatı.
Dava ~ 7 yıl önce
Dava niye acmasin isten bir mesajla atilan calisan ben onun mantigini anlayamadim isveren. Niye acmiyim ben sana dava?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eveeeet sevgili mutfak dostları ~ 7 yıl önce
En sevdiğim Sevgili KaRBonmonoksit,Sana bendem başka bu lakap ile seslenen yok, doco da yalakalıktan veyahutta ona buna bulaşıp sarkıp uğraşmaktan 3 dakika ayırda cvp yaz.Elinde maça varsa. Hurma seni rakıya götürmedi,konyalı boynuz kulağı geçti yapamadığını yaptı,R leri eksik olan seni sattı,Aliş senle kanka oldu Balkız gümledi,Bre densüz Ado seni kovdu,bre yüzsüz cahil bilgisiz sen kovulmandan eskiler gelip ipini çekicek,Senin tahliyen ya sezaiden ya ozandan olacak.Bu geri alınanlar KRB ye yaradı. Öğretmen edasıyla eğitim bekleyip tavan ego yapıcak mutfaktan kurtulup, Adam olan KRB yi kurabiye canavarı yapar.Fes başıma başım fesime illimünati KRB

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TALAT KOÇ ~ 7 yıl önce
Bukadar köklüve kurumsal şirket ilk öncee sıcak mutfak şefi Talat koç neden bukadar masum gösterim herşeye göz yumuyor. Bu şirket bukadarmı aciz adamına göremi muamele yapıyor. Daha geçenlerde dolaplara yazılan yazılar Talat koça para vermeyin, Talat koç paramızı vermiyor.,diye kağıtlarla arabalara yapıştırılmış ve bunu herzamanki gibi kendi aralarında örtbas edildii.Böyle bir şirkette ayağına çöp batsa olay oluyoo ama bu gibi şeyler yandaşları tarafından örtbas ediliyo. Ömer Akman neden Talat koçu kolluyor. Kimse bu haksızlığa dur demiyecekmi yönetim bildiği halde müdahale etmiyor. Yıl sonu geldii paray veren düdüğü çalacak yine grup,şeflik,terfi,ek ödenek parayı veren alacak. Gerçek emekci hak eden kişiler yerinde sayacak yinee. Bu insan müsfettesini neden kimse durdurmuyoo bu iş bukadarmı zor bir kurumsal firma için. Hakkımızı helal etmiyoruz yapana ve göz yumana. GEÇ GELEN ADALET ADALETSİZLİKTİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADAM DÖKTÜRMÜŞ ~ 7 yıl önce
Doco ailesine yeni başladım sıcak mutfak ta çalışıyorum. Ben yirmi senelik meslek hayatımda bukadar berbat adeletsiz bir yönetici görmedim. Çalışanlar bıkmış adamları bezdirmiş,adamına göre davranıyoo çoğu kişide söylüyo benim izlenimim rüşvet veren kişiler hep kollanıyoo şahit oldum.Berbat bir mutfak adaletsizlik insan muamelesi yapmıyor çalışanlara baskı bağırarak hakaret ederek iş yaptırıyor. İşi yaptırıyor yanlış olduğunu bile bile arkasından gören bir kişi oldumu üstdüzey kişi hemen senii herkesin içinde satıyoo bağırıyorr.Bukadar karektersiz bir kişi ben burda fazla duramam. Dışardan büyük ve kurumsal bir şirket gözüküyo ama adeletsiz bir yer kimseye tavsiye etmem arkadaşlar.
Görende adam sanar. ~ 7 yıl önce
Yazıklar olsun sana kalıbının adamı değilsin karektersiz bir kişilik sahibisin Talat koç. Sen ve yalakalarının sonu yakındır. Tamam yönetim bu şahsı görmemezlikten geliyo daa ya patron böyle şahsa ve yalakalarına nasıl ekmek veriyo sn. Atilla doğudan. Allâh'ın adeleti eryada geçç sizi bulacakk.
Xx ~ 7 yıl önce
Do&co beni attı işten ama şuanda etihaddayım gerçekten do&co da kölesiniz yazık gençliğinize bir an evvel ayrılıp yeni iş planları yapın ucaklarda ne kabin memurusunuz ne yüklemeci gercekten kullanılıyorsunuz yazık iyi attınız ve gerçek bir iş sahibi oldum hatta hayatımın adamı ile rvleniyorum tanıstık etihadda gercekten hırsları kenara bırakın ileriye bakın neslihan hanım ve krb işe gerçekten duygularını karıstırdı işe Atilla doğudan bu intikam oyunlarını umarım fark edip şirketini işinin ehli olan insanlara teslim eder ,,, not : etihada beklerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 7 yıl önce
Bence yeni havalimanina do&co gitmiycek ruyamda gordum ,,,, hatirlarsiniz gunu gelince

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi Ya ~ 7 yıl önce
Essah mı?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000