08 Ağustos 2017, Salı 10:35:19

Turkish Cargo'ya uluslarası akreditasyon

Her geçen gün büyüyen hava kargo taşımacılığı pazarında en hızlı gelişen şirketlerden biri olan Turkish Cargo, dünyanın 120 ülkesindeki müşterilerine sağladığı servis kalitesini de kanıtlamaya devam ediyor.
  • Fetocuların thy'de cirit attığı bölümlerden kargo'da uzman,şef,müdür kripto fetocular hala yerlerindeler, bunlar neden temizlenmiyor bunları kim neden nasıl koruyor???
  • Gel bide bize sor o kaliteyi. Bambam gum operasyon Allaha emanet. Kalite dusuk, adam yetersiz, calisanin ozverisi yok !
  • Gel bide bize sor o kaliteyi. Bambam gum operasyon Allaha emanet. Kalite dusuk, adam yetersiz, calisanin ozverisi yok !
  • Thy Cargo uçak filosuna 777 F ile 747-8 F Cargo uçaklarını dahil etmeliki piyasada rekabet edebilmeli. Cargolux Lufthansa Fedex Ups Cathay Pasifik gibi şirketlerle rekabet edebilmeli . En büyük avantajı dünyanın her noktasına aynı mesafede oluşu bu bir avantajdır

Her geçen gün büyüyen hava kargo taşımacılığı pazarında en hızlı gelişen şirketlerden biri olan Turkish Cargo, dünyanın 120 ülkesindeki müşterilerine sağladığı servis kalitesini de kanıtlamaya devam ediyor. Turkish Cargo, hareket merkezi (Hub) olan İstanbul Atatürk Havalimanı’nın (IST) yanı sıra beş farklı istasyon için daha ısı kontrollü konteyner sağlayıcısı Envirotainer'dan Kalifiye Envirotainer Tedarikçileri (QEP) Akreditasyonu aldı.

Turkish Cargo, İstanbul ile birlikte; Frankfurt (FRA), Tel Aviv (TLV), Seul (ICN), Bombay (BOM) ve Haydarabad (HYD) istasyonlarında, Envirotainer konteynerlerini ve soğuk zincir sevkiyatlarını idare etme kredibilitesini ortaya koydu. Altı akredite istasyonda, soğuk zincir taşımacılığı gerektiren medikal ürünleri dünyanın en büyük ilaç şirketlerine ulaştıracak olan Turkish Cargo, müşterilerine daha yüksek kalitede hizmet sunarken  mevcut iş potansiyelinin artmasına da olanak sağlayacak.

Turkish Cargo Başkanı Şeref Kazancı; "Envirotainer'ın QEP Akreditasyonu, ısı-kontrollü taşımalardaki güvenilirliğimizin kanıtıdır ve özverili çalışmamız ile müşterilerimize kendimizi adamamızın bir sonucudur. Bu onayı almış olmaktan dolayı gururluyuz ve endüstriye öncülük eden bir standartta çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde bir açıklama yaptı. Envirotainer Uyumluluk Müdürü Chris Fore; "Turkish Cargo ilaç ürünleri sevkiyatı konusunda ilaç endüstrisinin güvenebileceği seçkin ve kalite odaklı bir firmadır. Turkish Cargo'yu Kalifiye Envirotainer Tedarikçisi olarak onaylamaktan mutluyuz." dedi.

Envirotainer Ortak Yönetimi Global Başkanı Bourji Mourad "Bu akreditasyon, Ortağımız Turkish Cargo ile ileriye yönelik atılmış bir başka olumlu adımdır. Dünyadaki ilaç müşterileri ve göndericileri bu tür bir gelişmeden faydalanabilir zira tedarik zincirindeki herkes bu tür hassas ürünleri taşırken riskleri hafifletme ihtiyacı duymaktadır." dedi.

İlaç ve medikal malzeme içerikli gönderiler için oluşturduğu özel ürünü ile Turkish Cargo, uluslararası taşımacılık ağı kapsamındaki 300’den fazla noktaya sunduğu hizmetlerini geliştirmektedir. Turkish Cargo ısı kontrollü konteyner sağlayıcısı Envirotainer konteynerlerini 2015 yılından bu yana kullanmaktadır ve sevkiyat kalitesini dünyanın en büyük ilaç şirketleriyle buluşturmaktadır.

Turkish Cargo ve uçuş tarifeleri ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishcargo.com.tr web sitesinden ve +90 850 333 0777 numaralı Çağrı Merkezi’nden ulaşılabilir.

 

Turkish Cargo'ya uluslarası akreditasyon

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Neden ? ~ 7 yıl önce
Fetocuların thy'de cirit attığı bölümlerden kargo'da uzman,şef,müdür kripto fetocular hala yerlerindeler, bunlar neden temizlenmiyor bunları kim neden nasıl koruyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Operation ~ 7 yıl önce
Gel bide bize sor o kaliteyi. Bambam gum operasyon Allaha emanet. Kalite dusuk, adam yetersiz, calisanin ozverisi yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Operation ~ 7 yıl önce
Gel bide bize sor o kaliteyi. Bambam gum operasyon Allaha emanet. Kalite dusuk, adam yetersiz, calisanin ozverisi yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 7 yıl önce
Thy Cargo uçak filosuna 777 F ile 747-8 F Cargo uçaklarını dahil etmeliki piyasada rekabet edebilmeli. Cargolux Lufthansa Fedex Ups Cathay Pasifik gibi şirketlerle rekabet edebilmeli . En büyük avantajı dünyanın her noktasına aynı mesafede oluşu bu bir avantajdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
Filo hareketlerini ve KAP acıklamalarını takip etmenizi öneririm.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000