16 Ocak 2019, Çarşamba 14:45:32

Turkish Cargo'nun rakibi 4 yeni uçak alıyor

Lufthansa Cargo ve DHL Express ortaklığında faaliyetlerini sürdüren AeroLogic filosuna yeni uçakları katmaya hazırlanıyor.
  • Kıskanç Almanlar ne olacak.....
  • Torpil havayollarını Lufthansa ile kıyaslamayın komik olmayın.
  • Thy cargo için 777 aldığında bir sürü boş yorum yapan vardı.Lufthansa alınca gayet normal hiç bir karşıt yorum yok.Demek ki Thy cargo doğru bir seçim yapmış ,777 alarak.
  • Yüz görümlügü isterim hemen kolay deyil 777
  • 777 alabilirler. Olabilir. Lufthansa 7sinde neyse 77sinde de o olacaktir muhtemelen. Binaenaleyh, grev varken de ucabilen tayyare almalarinda fayda var.
  • Onlar kim bize rakip olacaklar??
  • Oğlum ver ordan bi 777f daha

Lufthansa Cargo ve DHL Express ortaklığında faaliyetlerini sürdüren AeroLogic filosuna yeni uçakları katmaya hazırlanıyor.

Lufthansa Cargo kanadından konuyla ilgili yapılan açıklamada, bu yıl içerisinde toplam 4 Boeing 777 Freighter'in AeroLogic filosuna dahil edileceği duyuruldu.

Ağırlıklı olarak Leipzig'den uçuş yapan şirket Frankfurt'u da ikinci üssü olarak kullanıyor. 

Uçak alımları hakkında konuşan Lufthansa Cargo Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Peter Gerber, B777F'lerden ikisini Leipzig Halle Havalimanı'nda görevlendirileceğini diğer 2 uçağın da Frankfurt Havalimanı'ndaki operasyonlarda kullanılacağını ifade etti.

FİLONUN TAMAMI B777F'LERDEN OLUŞUYOR

Filosunda toplam 10 Boeing 777 Freighter bulunan AeroLogic'in bu alımlar sonrasında filosundaki uçak sayısı 14'e yükselecek.

Frankfurt'ta operasyonlara verilecek iki uçaktan ilkinin Şubat ayının ortalarında diğer uçağın ise Mart ayının sonunda teslim alınacağı öğrenildi. Leipzig'de görevlendirilecek diğer iki uçaktan ilki de Şubat ayının başında teslim alınacak.

AeroLogic, Türk Hava Yolları'nın kargo faaliyetlerini yürüten alt markası Turkish Cargo'nun Avrupa'daki en büyük rakiplerinden biri olarak gösteriliyor.

©AirportHaber.com

Turkish Cargo'nun rakibi 4 yeni uçak alıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 5 yıl önce
Kıskanç Almanlar ne olacak.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen ~ 5 yıl önce
Torpil havayollarını Lufthansa ile kıyaslamayın komik olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 5 yıl önce
Torpil hava yolu varmı diyeceğin. Ulan bugün girenlerle 20 25 senedir çalışan herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz ve sürekli camur. Ayrıca her dönemin adamları vardır bu bir dünya gerçeği sonuçta çöpçüye beyin ameliyatı yaptırmıyorlarya. Çatlayın evet biz thy çalışanları türkiyenin en büyük şirketinde çalışıyooook ve allah bereket versin çok şükür hakkımızıda alıyaaaak. Harranlı değilek sendikalıyakkkk
Onur ~ 5 yıl önce
Thy cargo için 777 aldığında bir sürü boş yorum yapan vardı.Lufthansa alınca gayet normal hiç bir karşıt yorum yok.Demek ki Thy cargo doğru bir seçim yapmış ,777 alarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Celal ~ 5 yıl önce
Yüz görümlügü isterim hemen kolay deyil 777

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyar ~ 5 yıl önce
777 alabilirler. Olabilir. Lufthansa 7sinde neyse 77sinde de o olacaktir muhtemelen. Binaenaleyh, grev varken de ucabilen tayyare almalarinda fayda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 5 yıl önce
Onlar kim bize rakip olacaklar??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 5 yıl önce
Oğlum ver ordan bi 777f daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ver tabi ~ 5 yıl önce
Tozunu attırırız biz bunların
Strategist ~ 5 yıl önce
Sen once ingilizce ogren
MBa USA ~ 5 yıl önce
Soz Nane yo begenmiyorsaniz ama bu adam THY nin basinda olsa hisse bugun 20 idi, Pegasus bir adim onde hep
MBA USA ~ 5 yıl önce
Thy Pegsus a soyluyorum Apple ve Google Pay ile odemeye baslayin, komisyon icinde pazarlik edin, alin size havadan para, zor degil dunya gorusune sahip olmak lazim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000