23 Ekim 2017, Pazartesi 10:13:29

Turkish Cargo yılın en iyisi seçildi

Turkish Cargo, Asya ve Ortadoğu’da “Yılın Hava Kargo Şirketi” ödülüne layık görüldü.
  • Şeref’in başarısı, din iman dümen gerisi yalan.
  • Başarıların devamını dileriz
  • Asya ve Ortadoğu'yu bırak sen Avrupa'ya bak.
  • En çok müdür+başkan istihdam eden şirket seçilmiş... :))
  • Merhaba kargo uzman memur alimi icin kac kisi alcaklar hangi birim ve sehirlere sinav ne zaman bilgisi olan varsa aciklarmi cok tskler
  • fetöcü çalışanlar ve yöneticiler ne zaman temizlenecek ???
  • kargo'daki, bir zamanlar feto'nun kitaplarını masalarından eksik etmeyen,vaazlarını ulu orta dinleyen, ülkemizde ve abd'de okullarında okumuş,yurtlarında,evlerinde kalmış,bunlar sayesinde thy'ye girmiş uzman,şef,müdür,başkan yardımcısı olmuşlar ile taşerondan thy'ye torpille geçenlerin çoğu fetocu ve bunlar atılacaklarına terfi,tayin ettiriliyor sonra da palazlandırdıkları feto ile mücadele ediyoruz diyorlar ! tabii biz de inandık !

Turkish Cargo, Asya ve Ortadoğu’da “Yılın Hava Kargo Şirketi” ödülüne layık görüldü.

Eylül ayında kargo ve posta hacmindeki güçlü artış ile birlikte Ocak-Eylül döneminde 810 bin ton rakamına ulaşan ve geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 27 artış başarısı yakalayan Turkish Cargo’nun operasyonel başarısı uluslararası hava kargo otoriteleri tarafından bir kez daha ödüllendirildi.

Turkish Cargo, Asya-Pasifik ve Orta Doğu Bölgeleri’nde, hava kargo taşmacılığı üzerine 33 yıldır faaliyet gösteren ‘Payload Asia’ yayın grubu tarafından her yıl düzenlenen ve hava kargo endüstrisinde fark yaratanların onurlandırıldığı törende bu yılın en prestijli ödülü olan “Yılın Hava Kargo Şirketi’’ ödülüne layık görüldü.

Asya-Pasifik Hava Kargo Dernekleri Federasyonu'nun (FAPAA) resmi yayın organı olan Payload Asia okuyucularının, hava kargo müşterilerinin ve iş ortaklarının  oylaması ile belirlenen kazananlar dünyanın dört bir yanından gelen seçkin davetlilerin katılımıyla düzenlenen törende açıklandı. Yılın en prestijli ödülü büyüme ivmesini sürekli artıran Turkish Cargo’nun oldu.

Küresel büyüme stratejisi ile birlikte Turkish Cargo, Türk Hava Yolları’nın 300 destinasyonda geniş uçuş ağı ile  hizmet veren 313 yolcu uçağı kargo kapasitesine ek olarak 60 ülkedeki 72 destinasyona hava kargo taşımacılığı gerçekleştiren 16 kargo uçağı ile dünyanın en iyi kava kargo taşıyıcısı olma yolunda başarılı adımlar ile ilerliyor.

Turkish Cargo ve uçuş tarifeleri ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishcargo.com.tr web sitesinden, +90 850 333 0777 numaralı Çağrı Merkezi’nden ulaşılabilir.
 

Turkish Cargo yılın en iyisi seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Şeref ~ 6 yıl önce
Şeref’in başarısı, din iman dümen gerisi yalan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 6 yıl önce
Başarıların devamını dileriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devran ~ 6 yıl önce
Asya ve Ortadoğu'yu bırak sen Avrupa'ya bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 6 yıl önce
En çok müdür+başkan istihdam eden şirket seçilmiş... :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pablo ~ 6 yıl önce
Merhaba kargo uzman memur alimi icin kac kisi alcaklar hangi birim ve sehirlere sinav ne zaman bilgisi olan varsa aciklarmi cok tskler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy kargo'daki ~ 6 yıl önce
fetöcü çalışanlar ve yöneticiler ne zaman temizlenecek ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jargo ~ 6 yıl önce
Isim isim yaz temizlemeyen i olsun Ama yazamazsan bilemem sen ne olacaksin
jargo'ya ~ 6 yıl önce
zaten öylesiniz boşa üfleme. herkes kimin ne olduğunu,thy'ye ne zaman,nasıl girip de nasıl makam sahibi olduklarını gayet iyi biliyor sen bilmiyorsan ya onlardansın ya da kafan çalışmıyor. onlardan olmayıp da uzman,şef,müdür vs olabilen kaç kişi vardı be gafil !
thy ~ 6 yıl önce
kargo'daki, bir zamanlar feto'nun kitaplarını masalarından eksik etmeyen,vaazlarını ulu orta dinleyen, ülkemizde ve abd'de okullarında okumuş,yurtlarında,evlerinde kalmış,bunlar sayesinde thy'ye girmiş uzman,şef,müdür,başkan yardımcısı olmuşlar ile taşerondan thy'ye torpille geçenlerin çoğu fetocu ve bunlar atılacaklarına terfi,tayin ettiriliyor sonra da palazlandırdıkları feto ile mücadele ediyoruz diyorlar ! tabii biz de inandık !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jargo ~ 6 yıl önce
Sen bunlari biliyorsun ve adlarini korkundan yazamiyorsun. Sen bunlari biliyorsan hadi soyle bakalim sende mi onlarin icindeydin? Sen isim vermedikce fitnecilerden baska birsey degilsin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000