11 Temmuz 2014, Cuma 08:16:03

TÜRK YOLCUNUN MİDESİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI!

Moskova'daki Vnukovo Havalimanı'nda bir Türk yolcunun midesinde uyuşturucu yakalandı. Yolcu havalimanıda gözaltına alındı.
  • yahu ne kadar cahil insanlarsınız. adamın midesindeki uyuşturucudan da thy'yi sorumlu tuttunuz ya pes. bu sorumluluğun havalimanlarındaki özel güvenlik görevlilerine ya da polise ait olduğunu bilmiyorsan bari sus yorum da yapma. adamın midesindeki uyuşturucuyu thy nerden bilsin. onun görevi güvenlik kontrollerinden geçmiş kişiyi a noktasından b noktasına uçurmak. bu kadar.
  • Deger mi hic!!!!
  • vnokovaya thy uçuyor. suç thy'nin nasıl alırsın kntrol etmeden uçağa.
  • Vay arkadas ya

Rusya’nın başkenti Moskova’daki Vnukovo Havalimanı’nda bir Türk vatandaşının midesinde 433 gram uyuşturucu bulundu. Türk vatandaşı olduğu belirtilen 27 yaşındaki yolcu, havalimanında gözaltına alındı.

Rus yetkililer, İstanbul-Moskova seferini yapan uçak ile gelen Türk yolcudan şüphelendikleri için kontrol ettiklerini ifade etti. Rus polisine göre hastanede Türk vatandaşın midesinden küçük paketler halinede toplam 433 gram uyuşturucu çıkarıldı.

Türk vatandaşı gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜRK YOLCUNUN MİDESİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
yahu ne kadar cahil insanlarsınız. adamın midesindeki uyuşturucudan da thy'yi sorumlu tuttunuz ya pes. bu sorumluluğun havalimanlarındaki özel güvenlik görevlilerine ya da polise ait olduğunu bilmiyorsan bari sus yorum da yapma. adamın midesindeki uyuşturucuyu thy nerden bilsin. onun görevi güvenlik kontrollerinden geçmiş kişiyi a noktasından b noktasına uçurmak. bu kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pina ~ 10 yıl önce
Deger mi hic!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY'nin suçu ~ 10 yıl önce
vnokovaya thy uçuyor. suç thy'nin nasıl alırsın kntrol etmeden uçağa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Vay arkadas ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000