09 Ağustos 2017, Çarşamba 10:06:34

Türk yolcunun bagajından tüfek çıktı!

Almanya'nın Köln Bonn Havalimanı'nda bavulundan av tüfeği ve mermi çıkan Türk yolcu tutuklandı.
  • Başım bala'da piştofumu unutmuşum hala'da.
  • Almancı işbaşında...
  • kültür farkı. şimdi sen adamlara bunun maksadı düğünde havaya ateş etmek desen hakikaten saçma gelecek. ama bizim saçma kültürlerimiz de var. bakın saçmalı fişekler ile havaya ateş açıyoruz amaç ne bilen burada anlatsın. yani kuru sıkı bile bence bir sorun.
  • Ben yurdum insanının bavula koyup götürmeye çalıştığı o tüfek ile düğünde havaya ateş etmeyi planlamış olabileceğini Alman polisine bildirip muammaya bir son vermek istiyorum.
  • Bu kadar olur mu ya ?
  • Abi sene olmus 2017 ucaga av tufegi getiriyo on izinsiz onaysiz prosedursuz urfa cesur turizm otobus mantigiyla. Lutfen cikmasin hapisten suursuz.
  • Ne yapacaklarını şaşırdılar.
  • Peynir tamam ama tufek nedemek ya

Almanya'nın Köln Bonn Havalimanı'nda heyecanlı dakikalara yol açan olay, 2 numaralı terminaldeki bir Türk yolcunun güvenlik cihazından geçmek istediği sırada yaşandı. Güvenlik kontrolü sırasında, cihazın ekrana Türk yolcunun bavulunda yer alan av tüfeği ve tüfeğe ait mermiler yansıdı. Bunun üzerine bir görevli, federal polisi aradı. Polis, Türk yolcuyu anında gözaltına adlı.

Federal polis sözcüsü Martin Pauly, 60 yaşındaki Türk yolcu hakkında tutuklama kararı çıktığını belirterek, yolcunun tutuklandığını bildirdi. Ailesi Hollanda'da yaşayan Türk yolcunun, Gaziantep'e uçmasına izin verilmediği belirtilirken, polis sözcüsü, Türk yolcunun silah yasasını ihlal ettiği için hakkında tutuklama emri çıkartıldığını belirti.

Soruşturma devam ediyor

60 yaşındaki Türk yolcunun eşi ve çocukları ile birlikte Türkiye'de bir aile kutlamasına gideceği tespit edildi. Köln Savcısı Natalie Neuen, "Sanığın av tüfeği ile ne planladığı ve başka silahların olup olmadığı henüz belli değil. Soruşturma devam ediyor" dedi.

Uçak, Alman Federal Polisi tarafından kapsamlı bir şekilde arandı.

Türk yolcunun bagajından tüfek çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Ahmet Kaya ~ 7 yıl önce
Başım bala'da piştofumu unutmuşum hala'da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 7 yıl önce
Almancı işbaşında...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 7 yıl önce
kültür farkı. şimdi sen adamlara bunun maksadı düğünde havaya ateş etmek desen hakikaten saçma gelecek. ama bizim saçma kültürlerimiz de var. bakın saçmalı fişekler ile havaya ateş açıyoruz amaç ne bilen burada anlatsın. yani kuru sıkı bile bence bir sorun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tüfek ~ 7 yıl önce
Ben yurdum insanının bavula koyup götürmeye çalıştığı o tüfek ile düğünde havaya ateş etmeyi planlamış olabileceğini Alman polisine bildirip muammaya bir son vermek istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyy alamancı ~ 7 yıl önce
Bu kadar olur mu ya ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avsec Mgr ~ 7 yıl önce
Valla oluyor. 15 yıl kadar önce ATATÜRK Hava limanında görevli olduğum sırada Düsseldorf yolcusu yaşlıca bir amca tabancasını görünmeyeceğini düşünerek alüminyum folyoya sarılı bir şekilde X-Ray cihazından geçirmeye kalkmıştı.:)
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Sensin alamancı,bizler yurt dışında yaşayan gurbetcileriz. Alamanci kelimesine ayar oluyorum. Sanki küfür - hakaret gibi geliyor.
Gurbetçi ~ 7 yıl önce
Almanya dışında yaşayanlar gurbetçi, Almanyadakiler Alamancı olarak literatüre girmiştir. Ayar olmak da Alamancadan mı geliyor.TDK sözlüğünde karşılığı yok.
Turk ~ 7 yıl önce
Abi sene olmus 2017 ucaga av tufegi getiriyo on izinsiz onaysiz prosedursuz urfa cesur turizm otobus mantigiyla. Lutfen cikmasin hapisten suursuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ams ~ 7 yıl önce
Saw dan hataya giden isislilerden haber ver kardeş gazetelere çıkmamişmıydı el bagajında hatay uçagına keleşlerle binen libyaliları
Turk ~ 7 yıl önce
Çok haklısınız. Adam Alamanyaya gideli 50 sene olmuş kafa hala nerelerde. Çıkmasın valla. Bu insanlarla aynı havayı soluyoruz ya...
Kıskançlıklarından ~ 7 yıl önce
Ne yapacaklarını şaşırdılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Peynir tamam ama tufek nedemek ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000