03 Mayıs 2017, Çarşamba 09:40:47

Türk Yıldızları'nda FETÖCÜ ihracı

Türk Yıldızları’nın bir önceki filo komutanı Yarbay Şenol Çetin de çıkarılan son kanun hükmünde kararname ile TSK’dan ihraç edildi.
  • fetöcü olduğu iddiasıyla ihraç ediliyor ama tutuklanmıyorsa peşinen kimsenin günahını almayın derim. Ordudan ihraç edilip hatta hapse atılıp daha sonra suçsuz olduğu anlaşılınca serbest bırakılan ve görevine tekrar dönen askerlerimiz de var.
  • Atasözlerini hatırlatalım yine. Delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı nasıl çıkaracağını düşüneceğine, kırk deli çıkmış deli deli konuşur olmuş. Önceki gün bunlarlı palazlandıran yoldaşlık edenler dün bunları terörist ilan etti. O zaman bakın bu atasözü ne manaya geliyor. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. O zaman bunlara nasıl güvenir aynı ağızdan hep birlikte terörist terörist şarkısı söyleyebiliyorsunuz? Anlamak mümkün değil. Yavuz Sultan Selim' in tahta çıkışına bir bakın. Bunlar 3 üncü köprüye de onun adını verdiler değil mi? Bu padişah ta daha şehzade iken bir ordu toplayıp legal padişahın kapısına dayanmadı mı? O zaman o da bir anlamda darbeci olmuyor mu? Darbecileri sevmiyorsun da, onun adını niye o köprüye veriyorsun o zaman. Her yanı çelişkilerle dolu bir milletin içinde kalmışız. Bu kafa, Dişi deveyle Erkek deveyi ayırt edemeyen Şamlı kafasıdır ve hala yaşıyor.
  • üzerlerinde TSKnın o şerefli üniformasını taşıyıpta bu adilere kulluk yapıyorlar ya en çok bu üzüyor bizi.vatana millete ihanet edecek kadar ne vaat ediyorda bu serefsiz,vatanı bu kadar kolay satabiliyorlar anlamak zor.neyse layıklarını buluyorlar.Allah böyle hainlerin topununda cezasını versin,o fetö pisliğide bakalım Allaha nasıl hesap verecek.birde kendini kainatın efendisi diye lanse ediyor.sen kimsinde kendini böyle ifade ediyorsun yazıklar olsun onada inananlara ona kulluk edenlerede
  • Mendebur tavlamak için tip gerekseydi ohooo ... hem zeki hem mendebur hem yakışıklı olsun desen fetö 150 yıl alırdı! allahtan 40 yılda uyanıp gereken önlemler alınmaya başladı e tabi oda gariban halk sayesinde :) basta kim vardı değil, bunların başındakini hakkıyla lanetlemeyi becererek kolaydan başlayabildikmi ?
  • Tipinden belli mendeburun fetöcü olduğu
  • Bu ulkede bir gunde kahramanda olabilirsiniz hainde.
  • Ya cok basit zamaninda kim basta vardi bu adamlari kim soktu thk sor bunlara ne o bulunmasmis, bulunacak
  • Bundan sonra hiçbir askeri kökenli pilot, sivilde uçamayacak.
  • Bu zamana kadar yabanci pilotlara kritik verdim burda ,onlardan ozur diliyorum en azindan hainlik yapmiyorlar.Su an THY turk asker kokenli pilotlar dan korkmak lazim.Askeri pilotlarin yeri askeriye nokta.
  • En buyuk fetocular ve bunlarla isbirligi yapanlar kim acaba

Türk Yıldızları’nın bir önceki filo komutanı Yarbay Şenol Çetin de çıkarılan son kanun hükmünde kararname ile TSK’dan ihraç edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gözbebeği olarak nitelendirilen Türk Yıldızları ekibinde filo komutanlığı yapan Yarbay Şenol Çetin görevinden ihraç edildi.

29 Nisan’da yayınlanan son KHK ile ihraç edilen Çetin, Eylül 2016’da görevini dört numaralı gösteri pilotu Binbaşı Esra Özatay’a devretmişti. Yarbay Çetin, üç yıl boyunca Türk Yıldızları ekibinde görev yapmış, son bir yılında ise filo komutanı olmuştu.

©AirportHaber

Türk Yıldızları'nda FETÖCÜ ihracı

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Alp ~ 7 yıl önce
fetöcü olduğu iddiasıyla ihraç ediliyor ama tutuklanmıyorsa peşinen kimsenin günahını almayın derim. Ordudan ihraç edilip hatta hapse atılıp daha sonra suçsuz olduğu anlaşılınca serbest bırakılan ve görevine tekrar dönen askerlerimiz de var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atasözü ~ 7 yıl önce
Atasözlerini hatırlatalım yine. Delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı nasıl çıkaracağını düşüneceğine, kırk deli çıkmış deli deli konuşur olmuş. Önceki gün bunlarlı palazlandıran yoldaşlık edenler dün bunları terörist ilan etti. O zaman bakın bu atasözü ne manaya geliyor. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. O zaman bunlara nasıl güvenir aynı ağızdan hep birlikte terörist terörist şarkısı söyleyebiliyorsunuz? Anlamak mümkün değil. Yavuz Sultan Selim' in tahta çıkışına bir bakın. Bunlar 3 üncü köprüye de onun adını verdiler değil mi? Bu padişah ta daha şehzade iken bir ordu toplayıp legal padişahın kapısına dayanmadı mı? O zaman o da bir anlamda darbeci olmuyor mu? Darbecileri sevmiyorsun da, onun adını niye o köprüye veriyorsun o zaman. Her yanı çelişkilerle dolu bir milletin içinde kalmışız. Bu kafa, Dişi deveyle Erkek deveyi ayırt edemeyen Şamlı kafasıdır ve hala yaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 7 yıl önce
üzerlerinde TSKnın o şerefli üniformasını taşıyıpta bu adilere kulluk yapıyorlar ya en çok bu üzüyor bizi.vatana millete ihanet edecek kadar ne vaat ediyorda bu serefsiz,vatanı bu kadar kolay satabiliyorlar anlamak zor.neyse layıklarını buluyorlar.Allah böyle hainlerin topununda cezasını versin,o fetö pisliğide bakalım Allaha nasıl hesap verecek.birde kendini kainatın efendisi diye lanse ediyor.sen kimsinde kendini böyle ifade ediyorsun yazıklar olsun onada inananlara ona kulluk edenlerede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nesrin ~ 2 yıl önce
Ne yapmış ki birşey yaptıysa hapiste neden değil...hapiste değilse neden ihrac edilmiş...yazık suçlu suçsuz herkesin hayatını kararttilar...ne kadar kolay insan karalamak kim bilir ne emeklerle bu insan oralara geldi, vicdansız lik bu....
Lounge ~ 7 yıl önce
Mendebur tavlamak için tip gerekseydi ohooo ... hem zeki hem mendebur hem yakışıklı olsun desen fetö 150 yıl alırdı! allahtan 40 yılda uyanıp gereken önlemler alınmaya başladı e tabi oda gariban halk sayesinde :) basta kim vardı değil, bunların başındakini hakkıyla lanetlemeyi becererek kolaydan başlayabildikmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tip ~ 7 yıl önce
Tipinden belli mendeburun fetöcü olduğu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antipati ~ 7 yıl önce
Seni bi gormek isterdim acaba tipin neye benziyor
Antipati ~ 7 yıl önce
Sen hangi dine mensupsun bilmiyorum bizim peygamberimiz insani tipiylerengiyle yargilamaz yaradandan ötürü yaradilani sevmeyi emreder
Ciflik ~ 7 yıl önce
Bu ulkede bir gunde kahramanda olabilirsiniz hainde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 7 yıl önce
Mesela Kenan Evren. Büyük kurtarıcı ve katil
Osmanli ~ 7 yıl önce
Ya cok basit zamaninda kim basta vardi bu adamlari kim soktu thk sor bunlara ne o bulunmasmis, bulunacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
khk ~ 7 yıl önce
Bundan sonra hiçbir askeri kökenli pilot, sivilde uçamayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Bu zamana kadar yabanci pilotlara kritik verdim burda ,onlardan ozur diliyorum en azindan hainlik yapmiyorlar.Su an THY turk asker kokenli pilotlar dan korkmak lazim.Askeri pilotlarin yeri askeriye nokta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salatalık ~ 7 yıl önce
O muhteşem yorumunu ve aklını kendine sakla delikanlı. Bu ülkeye her mecrada hizmet etmiş insanlar, bu ülkede heryerde çalışabilir (nokta). Sen kim olarak buna hangi yetkiyle karar verebiliyorsun (soru işareti). Editörün uygun göreceğini bilsem sana neler derdim neler(üç nokta). Ne kadar zeki ve algıları açık bir adammışsın (parantez içinde ünlem işareti).
Delikanli ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Hıyar'a ~ 7 yıl önce
Abicim TSK dediniz dediniz bu mu? Dağıldı gitti. Ne baş belli, ne ayaklar belli. Serseri mayın gibi geziyorsunuz ortada. Ne olduğunuz belirsiz. Belki ilk yorum pek haklı değil fakat savunacak neyin kaldı da cevap yetiştiriyorsun? Sakın bana vatan, bayrak edebiyatı yapma. O defterleri çoktan kapattınız zaten.
Feto ~ 7 yıl önce
En buyuk fetocular ve bunlarla isbirligi yapanlar kim acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000