21 Mayıs 2017, Pazar 09:22:20

Türk Yıldızları ve SoloTürk Samsun'da büyüledi

Türk Hava Kuvvetlerinin gökyüzü milli takımı Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK, Samsun’da nefes kesen bir gösteri uçuşu yaptı.
  • adamlar suriye de kurdistanı kuruyor siz içerde millete show gidin vurun ypg veya abd yi!!!
  • Gerici ve yobaz zihniyet Türk yıldızlarını karalamaya başlamış.
  • Cook Terbiye ettim senin gibi dangalagi o sag koltukta otururken.sana da sira gelir.evine giderkende abi telleselim disarda goruselim saygilar dersin
  • Boşa masraf. 20 yıldır aynı bayat numaralar
  • Bırak Öyle Astım , Çekdim , Yatırdım ları ... Gel Sağ Sandelye Seni Bekler... Tak Kulaklığı da Heatrow dan Bi Klerans Al Bakalım.. Heaa Bu Arada Benden İzin Almadan Kıravat Gevşetmek Yok :)))

Türk Hava Kuvvetlerinin gökyüzü milli takımı Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK, Samsun’da nefes kesen bir gösteri uçuşu yaptı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında dün, Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK, Samsun semalarında nefes kesen gösterilere imza attı.

Gösteri, sahili hınca hınç dolduran binlerce vatandaş tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Samsun semalarında akrobasi hareketleri yapan süpersonik 7 savaş uçağı, yaptıkları gösterilerle adeta izleyenleri hayran bıraktı. Türk Yıldızları tarafından yapılan akrobasi hareketleri, vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

Gösteride Türk Yıldızları ekibinden Yüzbaşı Onur Adalı en alçak uçuşu gerçekleştirerek uçağın kokpitinden gösteriyi izlemeye gelen vatandaşları selamladı.













Türk Yıldızları ve SoloTürk Samsun'da büyüledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

boş işler ~ 7 yıl önce
adamlar suriye de kurdistanı kuruyor siz içerde millete show gidin vurun ypg veya abd yi!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geri ~ 7 yıl önce
Gerici ve yobaz zihniyet Türk yıldızlarını karalamaya başlamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Coook ~ 7 yıl önce
Cook Terbiye ettim senin gibi dangalagi o sag koltukta otururken.sana da sira gelir.evine giderkende abi telleselim disarda goruselim saygilar dersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Papi ~ 7 yıl önce
Boşa masraf. 20 yıldır aynı bayat numaralar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni hareket var ~ 7 yıl önce
Egil soyle bi super yeni hareket bulmuslar
Dfg ~ 7 yıl önce
Sen cok mu egildin
Beşer ~ 7 yıl önce
Sen nesin?
Papi ~ 7 yıl önce
Bağnaz ve gerici zihniyet üretimi. Sen arabistanda yaşa allah aşkına. Bırak geri kalmış kafanla buralarda yaşamayı.
Juan Carlos Urtega ~ 7 yıl önce
Bırak Öyle Astım , Çekdim , Yatırdım ları ... Gel Sağ Sandelye Seni Bekler... Tak Kulaklığı da Heatrow dan Bi Klerans Al Bakalım.. Heaa Bu Arada Benden İzin Almadan Kıravat Gevşetmek Yok :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tc ~ 7 yıl önce
Ulan sen arızasın ve bell ki kaptansın. Bu gösteriden gurur duymayacak adam senin gibi ancak kıskançlardır. O çocukkar sağ sandalyeye geldiğinde ne yapacağını senden iyi bileceklerdir.kravat ve OM dahil. Unutma dünya derki;Av pilotu herşeyin en iyisini yapar. Yapamadıkları tek şey senin yaptığın gibi fesatlıktır. Gençmisin ne haltsın bilmiyorum ama mütevazi ol ve herkesi en azından kabul et. Ben asker kökenli bir kaptanım ve tüm sivil kaptan ve f/o arkadaşlarım beni çok sever. İstersen ismimi de veririm sana ama burada değil. Zira buraya prim vermek istemem.
Adam ~ 7 yıl önce
Olsan azcik milleyetci olsan carlas marlos gezmessin kabuklu fistik duskunu seni.
Roberto carlos ~ 7 yıl önce
Adamlar zamanı gelince airlineda uçabilir ama sen ne yaparsan yap binemeyeceksin o jetlere. Şimdi otur ve çatla hasedinden
Hasta ~ 7 yıl önce
Sendeki bu aşırı ego uçağı bile çaktırır. Umarım sana denk gelmem hiçbir zaman mr urtega
Viz ~ 7 yıl önce
Sinek viziltisindan ibaretsiniz
Beşer ~ 7 yıl önce
Bu yorum senin ruh halini gösteriyor. Cesaretin varsa yaz bakayım adını, bir daha o kokpiti rüyanda bile görebiliyor musun? Ukala herif.
Urtega'ya ~ 7 yıl önce
Airport Haber'in yazacagini ben yazayim: "YORUMUNUZ ELESTIRI SINIRLARINI ASTIGI VE HAKARETE VARAN KELIMELER ICERDIGI ICIN YAYINLANAMAMAKTADIR"
Fenerci ~ 7 yıl önce
İşte olunmaması gereken bir kaptan ve vatandaş örneği.Böyle tiplerin var olduğunun en güzel kanıtı.Çocuklarınıza kötüye örnek olarak gösterebilirsiniz.Hastalıklı kafa.
Ortegaya ~ 7 yıl önce
:D Çocuk lan bu. Dikkate almayın bu zavallıları
Heatrow ~ 7 yıl önce
Tüm havacılık tecrüben heathrow da klerans alabilmek ise vay halimize. Alamayan bilmiyor anladikda, alan cok biliyor oyle mi..O kadarcik yani... odalar dolusu kitaplar boşuna yazılmış.. . bir bilsen neler bilmedigini, olay cozulecek ama...Seninle bir esb uçuşu yapmak isterdim bakalım daha neler biliyormuşsun. Vah turkiyem vah...
Vay ~ 7 yıl önce
Heathrow sana karmaşık ve zor geliyorsa hepten sıçtık. Kleransini doğru tekrar ettiğinde OLEYY diye de çığlık atiyormusun kokpitte. Seni sonradan görme seni...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000