06 Nisan 2017, Perşembe 10:04:53

Türk Yıldızları Ortahisar'da uçacak

Türk Silahlı Kuvvetleri'ni tanıtmak amacıyla kurulan dünyanın en seçkin gösteri timinin bulunduğu Türk Yıldızları Ortahisar Belediyesi'nin organizasyonuyla Trabzon'da 20 Ağustos'ta gösteri uçuşu yapacak.
  • Uçak bizim olsa gurur duyarım da parasıyla aldığın uçakla herkes show yapar nedir yani.Showu bırakın teröristlere bomba atın doğuda.
  • Sekiz değil yedi olacak yalniz
  • Ortahisar diyince Kapadokyada ki ortahisar sandım sevinmiştim bi an :(
  • gidin al bab ta rakka da idlib de uçun!!! işiniz gücünüz show:(
Dünyada sekiz süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan tek akrotim olan Türk Yıldızları'nın Trabzon'da ilk defa gösteri uçuşu yapacağını ifade eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Türk Hava Kuvvetleri'nin güzide ekibi Türk Yıldızları'nı Trabzon'da ağırlamak bizi heyecanlandırdığı gibi son derece de mutlu ediyor.

Bilindiği üzere Türk Yıldızları, savaş uçaklarıyla yapılan gösteri uçuşlarında dünyada çok saygın bir yer edinmiş ve adını bütün dünyaya duyurmuştur. Türk milletinin gönlünde silahlı kuvvetlerimizin çok ayrı bir yeri vardır. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin her birimi, her timi ve her bir parçası bizim için değerlidir, içimizden bir parçadır. Trabzonluların da Türk Silahlı Kuvvetleri'ne olan sevgisi ve saygısı çok başkadır” dedi.

Türkiye'de ve yurtdışında gösteri uçuşlarında, Türk Yıldızları'nın çok seçkin bir konumu olduğunu ifade eden Başkan Genç, “Bugüne kadar pek çok ülkede başarılı uçuşlar yaptılar. Gösteri uçuşu yaptıkları bütün ülkelerde kendilerine hayran kitlesi oluşturdular. Bizim davetimiz üzerine Trabzon'da ve Ortahisar'da gösteri uçuşu yapacak olan Türk Yıldızları'ndan bütün Trabzonlular olarak onur duyuyoruz ve onları merakla bekliyoruz. Onların yeteneklerini ve performansları görecek olmaktan dolayı da ayrıca memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
Türk Yıldızları Ortahisar'da uçacak

Yorumlar

ER ~ 7 yıl önce
Uçak bizim olsa gurur duyarım da parasıyla aldığın uçakla herkes show yapar nedir yani.Showu bırakın teröristlere bomba atın doğuda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ty ~ 7 yıl önce
Sekiz değil yedi olacak yalniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 7 yıl önce
Ortahisar diyince Kapadokyada ki ortahisar sandım sevinmiştim bi an :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bırak!! ~ 7 yıl önce
gidin al bab ta rakka da idlib de uçun!!! işiniz gücünüz show:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000