14 Temmuz 2015, Salı 07:50:08

Türk Yıldızları Akşehir'de sahne alacak

Dünyada 8 süpersonik uçakla gösteri yapan tek akrobasi timi olan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı Türk Yıldızları, Konya’nın Akşehir ilçesinde bir gösteri uçuşu yapacak.
  • ""yıldızlar konya da gösteri uçuşu yapacak "" ta zaten yıldızlar konyada hep gösteri uçuşu yapıyor. çünkü Türk yıldızlarının üssü konya.dolayısıyla bütün rutin eğitimleri konyada yapılıyor.
  • Nasreddin Hoca'nın torunları Akşehirliler gururla izleyecektir.Teşekkürler Türk Yıldızları. ...

Dünyada 8 süpersonik uçakla gösteri yapan tek akrobasi timi olan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı Türk Yıldızları, Konya’nın Akşehir ilçesinde bir gösteri uçuşu yapacak.

24 Ağustos Akşehir Onur Günü etkinlikleri kapsamında 23 Ağustos 2015 Pazar günü Akşehir’de bir gösteri yapacak Türk Yıldızları için Akşehir Kaymakamlığı’nda bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Garnizon Komutanı Albay Erdal Canol, Türk Yıldızları Filo Komutanı Kurmay Binbaşı Şenol Çetin, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Çelik, bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kurum müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda uçuş hakkında katılımcılara bilgiler veren Türk Yıldızları Filo Komutanı Kurmay Binbaşı Şenol Çetin, Akşehir’de 7 uçakla gösteri yapacaklarını ve gösterinin 25 dakika süreceğini belirterek, tüm Akşehirlileri bu görsel şöleni izlemeye davet etti.

24 Ağustos Onur Günü kapsamında bu etkinliğin Akşehir’de ilk kez gerçekleştirileceğini ve bundan sonra her yıl yapılması için girişimlere başlanılacağını belirten Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, “Türk yıldızlarımızın gökyüzünden zafere giden atalarımızı, kahramanlarımızı selamlamış olması gerçekten çok önemli. 24 Ağustos Onur Günümüzde böylesine muhteşem bir gösteri yapacak olmaları nedeniyle Türk Yıldızlarımıza teşekkür ediyorum. Yıldızlarımızın uçuşu için Akşehir’de hangi bölgeyi ve hangi saatin olması için önümüzdeki gün tekrar yapacağımız toplantıyla programımızı netleştireceğiz” dedi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’da, Türk Yıldızları’nın Akşehir’de gerçekleştireceği gösterinin en iyi şekilde yapılabilmesi için belediye olarak üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını belirterek, “Gurur abidemiz olan Türk Yıldızlarımızın Akşehir’imizin Onur Günü’nde gerçekleştireceği gösteri, Onur Günü’müze ayrı bir değer ve anlam katacaktır” diye konuştu.

Gösterinin Konya Meydanından kalkışlı olarak icra edileceğini belirten Türk Yıldızları Basın Halkla İlişkiler Subayı Üsteğmen Selim Şensoy toplantıya katılanlarla Türk Yıldızlarının gösterilerini ve Akşehir’de yapacağı gösteri programının ayrıntılarını paylaştı.

Türk Yıldızları Akşehir'de sahne alacak

Yorumlar

gonya 42 ~ 9 yıl önce
""yıldızlar konya da gösteri uçuşu yapacak "" ta zaten yıldızlar konyada hep gösteri uçuşu yapıyor. çünkü Türk yıldızlarının üssü konya.dolayısıyla bütün rutin eğitimleri konyada yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasreddin Torunları ~ 9 yıl önce
Nasreddin Hoca'nın torunları Akşehirliler gururla izleyecektir.Teşekkürler Türk Yıldızları. ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000