31 Mart 2010, Çarşamba 11:03:43

Türk uçaklarıyla karşı karşıya mı geldiler?

İsrail’de aşırı sağcıların en önemli yayın organı olan Arutz Sheva Gazetesi, Türkiye veya Kıbrıs Rum kesiminden havalanan uçaklarla İsrail savaş uçaklarının Hayfa açıklarında karşı karşıya geldiğini öne sürdü.
  • sen hayal görmeye devam et.. elinde hiç bir bilgi veri olmadan atıp tutmaya devam et zaten.. o yahudi dediklerin ne yapacağını 100 yıl önceden planlamış tıkır tıkır yapıyor seen sonunuza az kaldı diyorsun..peh peh.
  • beter olsunlar bu yahudiler.boyle korkarsiniz iste herseyden.bu kadar dusmanlik ve kin, amac ugruna dunyanin ahini almak...ama bekleyin, sonunuza az kaldi...

İsrail casus uçaklarının Türk hava sahasından geçip Macaristan’da bir suikaste karıştığı yolundaki iddiaların ardından, İsrail’de İbranice yayınlanan ve aşırı sağcıların en önemli yayın organı olan Arutz Sheva gazetesi dün ilginç bir iddia ortaya attı. Gazete, Türkiye veya Kıbrıs Rum kesiminden havalanan uçaklarla İsrail savaş uçaklarının Hayfa açıklarında karşı karşıya geldiğini öne sürdü.

Haberine İsrail’in Channel 2 televizyonuna dayandıran gazete, Akdeniz’den İsrail hava sahasına doğru yaklaşmakta olan bir grup savaş uçağının tespit edilmesi üzerine, İsrail Kuzey Komutanlığı’na bağlı savaş uçaklarının önleme yapmak üzere havalandığını duyurdu.

İddiaya göre düşmanca bir saldırı ihtimalinden korkan İsrail jetlerinin yaptığı sorgulamada, yaklaşmakta olan uçakların “komşu bir ülkeye” ait olduğu ve Hayfa açıklarında tatbikat yaptıkları ortaya çıktı.

Gazete, uçakların kimliğinin açıklanmadığını kaydetti ancak İsrail”in bölgedeki “en yakın komşularının” Türkiye ve Kıbrıs Rum Kesimi olduğunu hatırlattı.

(Vatan)

Türk uçaklarıyla karşı karşıya mı geldiler?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sen hayal görmeye devam et.. elinde hiç bir bilgi veri olmadan atıp tutmaya devam et zaten.. o yahudi dediklerin ne yapacağını 100 yıl önceden planlamış tıkır tıkır yapıyor seen sonunuza az kaldı diyorsun..peh peh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
beter olsunlar bu yahudiler.boyle korkarsiniz iste herseyden.bu kadar dusmanlik ve kin, amac ugruna dunyanin ahini almak...ama bekleyin, sonunuza az kaldi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000