24 Temmuz 2015, Cuma 12:49:39

Türk uçaklarında cep telefonu dönemi başlıyor

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), hava taşıtlarında mobil telefon hizmetinin sunulması için 4 işletmeciyi yetkilendirdi.
  • Bizim millette bu gösteriş meraki olduktan sonra dakikaligi 10 tl yi de gözden cikartir merak etme
  • Türk insanı her açıdan görmemiş, kültürsüz ve görgüsüz olmanın yanısıra son derece cahil olduğu için nerede nasıl davranılacağını bilmekten acizdir. Sadece havada konuşmuş olmak için cep telefonu ile anıra anıra konuşacak ve kabin görevlileri dahil herkesi rahatsız edecektir. Uyarıldığı zaman ise " Cep telefonu ile konuşmanın serbest olduğunu ve çok anlarmış gibi demokratik hakkı " olduğunu zırvalayacak ve inanın en büyük kavgalar bu yüzden çıkacaktır. Taksim minibüsünden Bostancı'ya kadar kız arkadaşı kendisini terk etmesin diye yalvaran hıyarı sadece ben uyarmış ve telefonunu kapattırmıştım. Gerisini siz düşünün.
  • Kabinin telefonlari zaten hep acik
  • İçiniz rahat olsun uçak içi konuşma en az dakikası 10 TL'den ücretlendirilir. Hele Pegasustan bu konuda rekor bekliyorum. Bu yüzden uzun muhabbetler yerine olası rötarlarla uçak içindekilerin yakınlarıyla kısa süreli haberleşmesi için kullanılır diye düşünüyorum. Kaç kere 773 ile uçtum, şimdiye kadar telefonu kullananı hiç görmedim. Dakikası 10 usd olunca çenesi düşmüyor milletin merak etmeyin.
  • Bu yapacaklari en büyük hatalardan biri olur.Artik görmemiş yobazlarin önü acilir, telefonlariyla hava atanlarla mi yoksa cenesi düsük kisilerlemi kavga cikar Allah bilir.Bu kurallama gercekten uygulanirsa ben birdaha türk sirketleriyle ucmam !!!
  • Şimdi sen seyret tipleri, abiii 2 milyon dolardan aşağı olmaz sen bastır benim daha aşağısıyla işim olmaz, benim maseratti'nin kaskosunu unutmayın diye bağıra bağıra konuşan kolpaçino hadi hazır ol. Bence çok yanlış bir uygulama ülkemiz ve onun apaçileri buna hazır değil.
  • Aman dikkat Thy de zatebn vardi ve guzel guzel konusuyorduk aman aman aman beygire dikjat ucak biletinin iki katini odersiniz
  • Wifi gibi bu da dakikasi 20 euro olursa sasirmayin para kazanmanin yollari
  • Dünyanın en önemli telefon konuşmasını yaptığı havasında bağıran amcalar geliyor desenize... Veya kadınlar. Yanlış bir karar olmuş, üzüldüm.
  • Biz kullanios zaten

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), hava taşıtlarında mobil telefon hizmetinin sunulması için 4 işletmeciyi yetkilendirdi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilgili mevzuat uyarınca Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden (SHGM) alınması gereken izinler çerçevesinde söz konusu hizmetin sunumu amacıyla 4 işletmeciye yetki verildi.

Söz konusu yetki, Türk hava sahasında 6 bin metrenin üstündeki irtifada, belirlenecek frekans bandında hava taşıtlarında mobil telefon hizmetinin sunulmasını kapsıyor.

Türk uçaklarında cep telefonu dönemi başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bizim millette bu gösteriş meraki olduktan sonra dakikaligi 10 tl yi de gözden cikartir merak etme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B--52 ~ 9 yıl önce
Türk insanı her açıdan görmemiş, kültürsüz ve görgüsüz olmanın yanısıra son derece cahil olduğu için nerede nasıl davranılacağını bilmekten acizdir. Sadece havada konuşmuş olmak için cep telefonu ile anıra anıra konuşacak ve kabin görevlileri dahil herkesi rahatsız edecektir. Uyarıldığı zaman ise " Cep telefonu ile konuşmanın serbest olduğunu ve çok anlarmış gibi demokratik hakkı " olduğunu zırvalayacak ve inanın en büyük kavgalar bu yüzden çıkacaktır. Taksim minibüsünden Bostancı'ya kadar kız arkadaşı kendisini terk etmesin diye yalvaran hıyarı sadece ben uyarmış ve telefonunu kapattırmıştım. Gerisini siz düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖNEMLİ!! ~ 9 yıl önce
Sende türk insanısın bunu yapıyor diye neden kendi ülkenin vatandaşına laf söylüyorsun beğenmiyosan paran çoksa git parayla vatandaşlık veren ülke çok aah pardon dostumuz dolmuşa biniyo dolmuşa binene vatandaşlık vermezler senin kendi halkını aşağılama gibi bir lüksün yok senin vatanına hakaret etme hakkın yok yeri gelince sonuna kadar atatürkçü oluyorsunuz Atatürkümüz kendini milletini aşağılarmıydı ? Görgüsüz insanlar var tonla var ama bu kadar yerden yere vurma hakkın yok sanki sen çok medenisin çok görgülüsün sen avrupaya amerikaya git ne kadar medeni olursan ol 2.sınıf vatandaş muammelesi görmeye mahkumsun ekmeğini yediğin tasa tükürmek ne cürret? Her ay yurt dışına giden bir kişiyim gayet medeniyim senin medeniyet bilgindende çok üstte ama Türk ve özellikle müslüman olduğum için hayvan muhammelesi görüyorum ve herkes öyle sırf vatanım için Fransa vatandaşlığı alma hakkımdan vazgeçtim ve nerde olursam olayım kim derse desin benim ülkeme ve insanlarına laf söyleme hakkı yok EDİTÖRLERE RİCAM EĞER BÖYLE HALKI AŞAĞILAYICI YORUMLARI YAYINLIYORLARSA BENİMKİNİ DE YAYINLASINLAR SONUÇTA EDİTÖR ARKADAŞLARDA TÜRKLER EN AZINDAN TÜRKİYEDE YAŞIYORLAR
gerek yoktu ~ 9 yıl önce
Kabinin telefonlari zaten hep acik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elpida ~ 9 yıl önce
İçiniz rahat olsun uçak içi konuşma en az dakikası 10 TL'den ücretlendirilir. Hele Pegasustan bu konuda rekor bekliyorum. Bu yüzden uzun muhabbetler yerine olası rötarlarla uçak içindekilerin yakınlarıyla kısa süreli haberleşmesi için kullanılır diye düşünüyorum. Kaç kere 773 ile uçtum, şimdiye kadar telefonu kullananı hiç görmedim. Dakikası 10 usd olunca çenesi düşmüyor milletin merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yapacaklari en büyük hatalardan biri olur.Artik görmemiş yobazlarin önü acilir, telefonlariyla hava atanlarla mi yoksa cenesi düsük kisilerlemi kavga cikar Allah bilir.Bu kurallama gercekten uygulanirsa ben birdaha türk sirketleriyle ucmam !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elpida ~ 9 yıl önce
İzmir - İstanbul arasını American Airlinesla, İzmir - Van arasını ANA'yla uçarsın artık. Yolda giderken paraşütle bırakırlar seni
Yabancılar ~ 9 yıl önce
Sana uç diye yalvaran yok zaten sen uçmazsan başkası uçar artık yabancılar bile THYyi tercih ediyorlar 21haziranda Thy TK 03 sefer sayılı uçağıyla New Yorka gittim yanımda amsterdamlı bir yaşlı amca orda yaşıyor adam hollandadan buraya gelip burdan gene oranın üstünden uçarak NYye gidiyor ve dediği şey çok rahat ve çok kaliteli hemde ekonomik KLMde aynı rahatlık yok yabancı havayollarında sürekli uçmuş bir insanım ve kimse menun kalmıyor sanada dediğim gibi yalvaran yok arkadaşım bak millet THY ile uçmak için nerelerden geliyor bu arada size biri iyilik yapsa dert yapmasa dert arkadaş memnun olun biraz evet çok görgüsüz ayı var ama senin havayoluna laf sokma zorunluğun yok saygı duyun artık ülkenize hepiniz çok avrupalısnız ya beğenmiyorsunuz ülkenizi
Whats App ~ 9 yıl önce
Beyler pahalı geliyorsa whats appten arayın bea uçakta zaten wifi var :D
Furkan eren ~ 9 yıl önce
Vallaha kardeş ben 777-300 er defalarca uçtum daima Wifi bozuk bir defa çalıştığını görmedim hani ne business nede ekonomi fark etmiyor çalışmıyor WhatsApp çalışmaz yahu çalışmasın da kavga çıkar bağıra bağıra konuşma mi dersin yanında uyumak istersin senin nasıl hakkında benim de hakkım de ortada kalırsın buyur çık işin içinden saçma karar
İhaleci ~ 9 yıl önce
Şimdi sen seyret tipleri, abiii 2 milyon dolardan aşağı olmaz sen bastır benim daha aşağısıyla işim olmaz, benim maseratti'nin kaskosunu unutmayın diye bağıra bağıra konuşan kolpaçino hadi hazır ol. Bence çok yanlış bir uygulama ülkemiz ve onun apaçileri buna hazır değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman dikkat ~ 9 yıl önce
Aman dikkat Thy de zatebn vardi ve guzel guzel konusuyorduk aman aman aman beygire dikjat ucak biletinin iki katini odersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Wifi gibi bu da dakikasi 20 euro olursa sasirmayin para kazanmanin yollari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
4gim var ~ 9 yıl önce
Sınırsız 4g im var gerek yok sağol
Makine ~ 9 yıl önce
Dünyanın en önemli telefon konuşmasını yaptığı havasında bağıran amcalar geliyor desenize... Veya kadınlar. Yanlış bir karar olmuş, üzüldüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 9 yıl önce
Biz kullanios zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 9 yıl önce
737dir o

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000