18 Ekim 2012, Perşembe 09:00:32

TÜRK UÇAĞINI DÜŞÜREN GENERAL YAKALANDI MI?

Özgür Suriye Ordusu, Akdeniz'de Türk uçağını düşüren komutan olduğunu iddia ettiği generali yakaladıklarını açıkladı.
  • ?
  • Yolda olan Rus askerini de karşınızda görünce böyle açıklamalara devam edersiniz İsrail uşağı yobaz vahabiler.
  • Ben eminim ki bu İsrail uşaklarının elinde radar görüntüleri ile telsiz konuşmaları da vardır.(!)

Suriye'nin Halep kentinde bir askeri uçağı düşüren Özgür Suriye Ordusu'na bağlı askerler pilotu sağ ele geçirdi. Rütbesi general olan pilotun görüntülerini yayınlayan muhalifler bu pilotun haziran ayında Türk uçağını düşüren ekibin başında olduğunu iddia etti.

Çekilen amatör kamera görüntülerinde muhalif Özgür Suriye Ordusu'na ait Selman'ı Farisi birliği askerlerinin arasında pilotun bulunduğu görülüyor. Pilotun kimliğini de kameraya gösteren muhalif Suriyeli isyancılar, generalin Türk jetini düşüren birliğin başı olduğunu iddia ediyor. Yakalanarak Özgür Suriye Ordusu tarafından sorgulanan pilotun, uçak vurulduktan sonra fırlatma sistemiyle sağ kurtulmayı başardığı tahmin ediliyor. Görüntülerde esir alınan pilotun kendini tanıtıp, ordudaki görevini söylediği görülüyor.

Muhalifler, Türk savaş uçağını düşüren ekibin başında bulunan pilotun nerede tutulacağı veya nasıl yargılanacağı konusunda henüz bir açıklama yapmadı. Muhaliflerin çektiği görüntüler birçok Arap kaynaklı haber sitesinde yayınlandı.

TÜRK UÇAĞINI DÜŞÜREN GENERAL YAKALANDI MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

inanan varmı ? ~ 12 yıl önce
?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 12 yıl önce
Sorduğuna göre sen de benim gibi inanmamışsın.
50.000 ~ 12 yıl önce
Yolda olan Rus askerini de karşınızda görünce böyle açıklamalara devam edersiniz İsrail uşağı yobaz vahabiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
Stepnaz ile Delta Force Türkiye sınırında artık çay demleyip, piknik yaparlar.
KANKA ~ 12 yıl önce
Neyse ki kankaları ABD ile İSRAİL İran'a yönelik en büyük hava savunma tatbikatına İSRAİL'de başlıyorlarmış. İran'ı vururlarken her halde İSRAİL'in başbelası Hizbullah'ı da halletme görevi vatan millet sakarya ile Türkiye'ye havale edildi.Korkmayın teröristcanlar Sam amcanız size de Tel-Aviv'den savaş uçağı gönderecekmiş.Eşbaşkan da bonusmuş.Bu kriz Küba krizinden çok daha ciddi , insanlık olarak sıyırabilir miyiz bilmem.
RADAR GÖRÜNTÜLERİ ~ 12 yıl önce
Ben eminim ki bu İsrail uşaklarının elinde radar görüntüleri ile telsiz konuşmaları da vardır.(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yargilanmiyor ~ 12 yıl önce
videonun sonunda su ve sigara ikram ettiler ve onlarin arasina katildi onlara katilan birinide yargilayacaklarini sanmiyorum
GENERAL ~ 12 yıl önce
Türkiye'yi savaşa sokmak için al gülüm ver gülüm.Demek ki Essad komutası altında görev yaparken bu general ÖSO haydutlarının aynı zamanda da adamıymış.Her şey şimdi aydınlandı...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000