27 Ekim 2016, Perşembe 17:27:54

Türk Turizimcilerinden Ürdün çıkartması

Türkiye'nin önde gelen Tur Operatörleri Ürdün Kraliyet havayollarının davetlisi olarak Ürdün'ün Başkenti Amman'da Ürdün turizm sektörüyle bir araya geldi.
  • Moiz Kohen de kim yahu,hangi firmanın temsilcisi?
  • çok güzel olmuş önümüzdekiyıl avrupalı ve rus turistler gelemsede olur artık ülkeürüdnlü dolacak:)
  • Tebrikler Server bey her gittiğiniz yerde farkınızı gösteriyorsunuz. Bir Türk ve THY'li olarak yurt dışı başarılarınızın devamını gururla dileriz.
  • Bizi davet eden yok hep patronlar hep patronlar
  • nejdet bey konu ile ilgili karadeniz bölgesinde de bir takım çalışmalar yapmanızı istiyorum son zamanlarda bölgemize arap turistler gelmeye başladı özellikle ordu ve trabzon ağırlıklı samsun a ise yavaş yavaş alışıyorlar. bir çoğu ayvacık ilçesinden konut ve yer sahibi oldu bile. dolayısıyla konu ile destek amaçlı ilgili bölgemizdeki tur operatörleri ve acentalar ile güzel bir toplantı yapabiliriz.selamlar.
  • Server yine farklılığını gösterdi.Türkiyedeki en büyük acente patronlarının bizzat kendilerinin katılması farklı bir destek.THY ve SunExpress seni çok arar.
  • Destek öyle olmaz, Petra ya girişleri 80USD civarında tutacağınıza 15-20USD bandında tutunda tekrar gelelim. Aqabe ye kadar gittikte Petraya uğramadım bile, o kadar ülke gez en fazla 30USD giriş öde, buraya gel 80USD para öde. oha diyorum
  • Ben uzun zamandır istiyorum gitmek Türk hava yolları çok pahalıya uçuyor Amman'a ve Akabe ye Ürdün air de aynı şekilde Pegasus'un Ankara aktarması efektif değil :( 2 saatlik uçuşa nasıl 1500/1800 tl istenir ?

Türkiye'nin önde gelen Tur Operatörleri Ürdün Kraliyet havayollarının davetlisi olarak Ürdün'ün Başkenti Amman'da Ürdün turizm sektörüyle bir araya geldi.

Ürdün Başbakan Yardımcısı Dr. Jawad Anani Türk Tur operatörlerini kabul etti ve işbirliğinin başlaması için her desteği vermeye hazır olduklarını iletti. Gurup adına konuşan Moris Kohen Ürdün'de bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ve iki ülke arasında ki güçlü bağın bu ziyaretle artacağını iletti. Gurup Amman otel ve tur operatörleri yetkililerinin katıldığı seminerler gerçekleştirerek iş birliği zemini aradı.

Ürdün Kraliyet havayolları adına konuşan Ürdün kraliyet havayolları CCO'su Server Aydın, Türkiye'nin Ürdünlü kardeşlerimizin kalbinde önemli bir yeri olduğunu ve 2016 yılında zor günler geçiren Türk Turizmine destek amaçlı Ürdün halkının planlı seyahatlerini iptal ederek destek amaçlı Türkiye'de tatile gittiklerini iletti. Zor bir yıl olan 2016 yılında Ürdün'den Türkiye'ye giden gelen Turist sayısının %40 arttığını dile getiren Aydın, iki ülke arasındaki Turist sayısını arttırmak için çalışmalarının devam edeceğini ve Ürdün Kraliyet havayollarının iki ülke arasındaki kültür köprüsü görevini üsteleneceğini iletti.

Tur operatörleri yarın Ürdün Turizm Bakanı Lina  Annab ile görüşüp Petra ve Aqaba turları sonrasında Türkiye'ye geri dönecekler.

Türk Turizimcilerinden Ürdün çıkartması

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

İstanbul Musevisi ~ 7 yıl önce
Moiz Kohen de kim yahu,hangi firmanın temsilcisi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın İstanbul Musevisi ~ 7 yıl önce
Öncelikle Moiz Kohen değil.Moris Kohen.Ve ayrıca kendisi Türkiye'nin sayılı acentelerinden Moris Turizmin sahibidir.Satış gücü yani acentesinin volümü ise.Türkiye BSP satışında ilk onun içindedir. Moris Kohen'de Yahudi asıllı bir Türk' vatandaşıdır.
güzel ~ 7 yıl önce
çok güzel olmuş önümüzdekiyıl avrupalı ve rus turistler gelemsede olur artık ülkeürüdnlü dolacak:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler Server bey ~ 7 yıl önce
Tebrikler Server bey her gittiğiniz yerde farkınızı gösteriyorsunuz. Bir Türk ve THY'li olarak yurt dışı başarılarınızın devamını gururla dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Server Aydın ~ 7 yıl önce
Bizi davet eden yok hep patronlar hep patronlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞEN. BAFAŞ ~ 7 yıl önce
nejdet bey konu ile ilgili karadeniz bölgesinde de bir takım çalışmalar yapmanızı istiyorum son zamanlarda bölgemize arap turistler gelmeye başladı özellikle ordu ve trabzon ağırlıklı samsun a ise yavaş yavaş alışıyorlar. bir çoğu ayvacık ilçesinden konut ve yer sahibi oldu bile. dolayısıyla konu ile destek amaçlı ilgili bölgemizdeki tur operatörleri ve acentalar ile güzel bir toplantı yapabiliriz.selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Server ~ 7 yıl önce
Server yine farklılığını gösterdi.Türkiyedeki en büyük acente patronlarının bizzat kendilerinin katılması farklı bir destek.THY ve SunExpress seni çok arar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Exthy ~ 7 yıl önce
Royal Jordan'ın durumu ne kadar başarılı olacaklarını gösterecektir. Zira TK'nın gücüyle şovmu yapılıyordu yoksa harbiden bir maharet var mı hep birlikte görürüz ;)
THY ~ 7 yıl önce
THY'nin büyüklüğü hiçbirzaman yadsınamaz.THY bir okuldur.Birçok havayolunda biryerlere gelmiş yönetici bu yerlerine THY sayesinde gelmiştir.Korkmayın kendileri de bunun farkındalar.THY bu adamları yetiştirmiştir.Bu adamlar THY'de yetişmişlerdir.Gönül bağları da halen devam etmektedir.THY'ye ufacık bir zarar gelse hepsinin içleri sızlar..Ama unutmayın ki,bu adamlar THY'de en alt seviyelerden bu makamlara geldiler.Tepeden inme değil.Kendilerinin de emeği var.Umarım şuan THY'de yöneticilik yapanlar da ilerde THY'den ayrıldıklarında diğer havayolları tarafından aranan birer değer olurlar.
THY ~ 7 yıl önce
Yorumun neyini begenmedin cok merak ediyorum.
Sade Vatandaş ~ 7 yıl önce
Destek öyle olmaz, Petra ya girişleri 80USD civarında tutacağınıza 15-20USD bandında tutunda tekrar gelelim. Aqabe ye kadar gittikte Petraya uğramadım bile, o kadar ülke gez en fazla 30USD giriş öde, buraya gel 80USD para öde. oha diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 7 yıl önce
Ben uzun zamandır istiyorum gitmek Türk hava yolları çok pahalıya uçuyor Amman'a ve Akabe ye Ürdün air de aynı şekilde Pegasus'un Ankara aktarması efektif değil :( 2 saatlik uçuşa nasıl 1500/1800 tl istenir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000