08 Temmuz 2009, Çarşamba 08:03:03

Türk şirketlerinin uçmadığı meydana İranlılar uçuyor

İran hükümetinin Antalya'ya direkt uçuş izni vermemesi nedeniyle, yaz döneminde Antalya'ya tatile gelen İranlı turistler için, İran'dan Isparta'ya düzenlenen uçak seferleri başladı.
  • ısparta girişimcisi zayıf bir yer. halk sürekli asker ve ögrencı gıbı garantı bır gelır kaynagı oldugunzan hıc bır zaman zora dusupde tıcarı basarı kazanacagı atılımlar yapmamıs. hatta ıspartada esnaf kendısının musterıye degıl musterının kendısıne bagımlı oldugunu dusunur. bunu carsıya cıksanız anlarsınız. o yuzden hıc kımse sıyası neden aramasın ki o havalımanı oraya sıyası nedenle yapıldı buna rahmen hazır alana bıle sahıp cıkılmadı.
  • Ispartaya uçuş olmamasının nedeni siyasi falan değil, ısparta zihniyeti ve iktisadi durmuyla gelişememiş bir anadolu şehrinden öteye geçemedi.... önce ısparta kalkınsın sonra bizde oraya uçmaya başlarız.
  • Ben Ispartalı biriyim, Isparta'da turistlik hiç bir yer yok, hiç bir çalışma yada bir niyette yok, İranda yakında AYT ye uçmaya başlarsa Ispartalı erbabı düşünsün,nitekim Isparta'da Asker ve halkın sevemediği öğrenciden başkası yok.. Saygılar.
  • sayın yetkili ısparta hava limanı hertürlü fasilitesiyle birlikte tam donanımlı uluslararası hizmete açık bir havalimanıdır.ıspartaya yerel şirketlerin ilgisizliği ise tamamen siyasi nedenler ve de antalya da ki terminallerin özel sektöre ait olmasındandır.
  • ısparta daki uçak bakım hangarı ne zaman açılacak bilen var mı?

Yaz döneminde Antalya'ya tatile gelen İranlı turistler için İran'dan Isparta'ya düzenlenen uçak seferleri başladı. İran hükümetinin Antalya'ya direkt uçuş izni vermemesi nedeniyle Konya ya da Isparta güzergahlarından kente gelebilen İranlı turistler için dört ay boyunca düzenlenecek seferler çerçevesinde 150 turisti taşıyan Taban Havayollarına ait uçak Isparta Havalimanı'na indi.

Antalya'da faaliyet gösteren bir turizm acentesi tarafından Süleyman Demirel Havalimanı'ndan alınan turistler, kara yoluyla Antalya'ya götürüldü.

Turizm firmasının Genel Müdürü Aşkın Tarinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, İran'dan Isparta'ya uçuşlarının 30 Haziranda başladığını, ikinci seferin ise dün düzenlendiğini belirterek, dört ay boyunca haftada beş gün sefer yapmayı planladıklarını bildirdi.

İniş için Süleyman Demirel Havalimanı'nı kullandıklarını, uçak yolculuğunun ardından da yolcuları kara yoluyla Antalya'ya taşıdıklarını hatırlatan Tarinç, Antalya'ya direkt uçuş seferine izin verilmemesinin çeşitli sorunlar meydana getirdiğini söyledi.

Önceki yıllarda yapılan ancak iptal edilen İran-Antalya'ya uçak seferlerine yeniden izin verilmesi için iki ülke arasında görüşmelerin devam ettiğini dile getiren Tarinç, "İran Hükümeti'nin Antalya'ya uçuş izni vermemesinden dolayı yolcularımızı Isparta'ya indiriyoruz, oradan da Antalya'ya taşıyoruz. İranlı turistler, Isparta'ya değil Antalya'ya inmek istiyorlar" dedi.

Tarinç, Antalya'ya götürülecek İranlı turistlere 45 dakika süreyle gezi düzenleyerek, Isparta'nın güzelliklerini de tanıttıklarını vurguladı.

Türk şirketlerinin uçmadığı meydana İranlılar uçuyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
ısparta girişimcisi zayıf bir yer. halk sürekli asker ve ögrencı gıbı garantı bır gelır kaynagı oldugunzan hıc bır zaman zora dusupde tıcarı basarı kazanacagı atılımlar yapmamıs. hatta ıspartada esnaf kendısının musterıye degıl musterının kendısıne bagımlı oldugunu dusunur. bunu carsıya cıksanız anlarsınız. o yuzden hıc kımse sıyası neden aramasın ki o havalımanı oraya sıyası nedenle yapıldı buna rahmen hazır alana bıle sahıp cıkılmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ispartaya uçuş olmamasının nedeni siyasi falan değil, ısparta zihniyeti ve iktisadi durmuyla gelişememiş bir anadolu şehrinden öteye geçemedi.... önce ısparta kalkınsın sonra bizde oraya uçmaya başlarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben Ispartalı biriyim, Isparta'da turistlik hiç bir yer yok, hiç bir çalışma yada bir niyette yok, İranda yakında AYT ye uçmaya başlarsa Ispartalı erbabı düşünsün,nitekim Isparta'da Asker ve halkın sevemediği öğrenciden başkası yok.. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sayın yetkili ısparta hava limanı hertürlü fasilitesiyle birlikte tam donanımlı uluslararası hizmete açık bir havalimanıdır.ıspartaya yerel şirketlerin ilgisizliği ise tamamen siyasi nedenler ve de antalya da ki terminallerin özel sektöre ait olmasındandır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ısparta daki uçak bakım hangarı ne zaman açılacak bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000