06 Ekim 2010, Çarşamba 10:00:02

TÜRK PİLOTUN ADI İSTENDİ

Türkiye, Türk Hava Kuvvetleri’nde eskiden F-16 pilotluğu yapmış bir kişinin El Kaide kampında eğitim aldığı iddiaları üzerine Pakistan nezdinde girişimde bulunarak, bilgi istedi.
  • Kusura bakmayın ama demokrasi ve asın özgürlüğünde bahsedilirken acaba dürüstlükten, doğruluktan sapma demek midir. Ayıp ama öyle bir haber ki El kaide kamplarında daha önce f-16 pilotluğu yapan bir Türk var eğitim alıyor gibi gerçekle uzaktan yakında alakası olmayan haber yapılıyor ondan sonra otur temizle bu düzmece haberi. Bu memlekette hala cahil insan çok fazla, çok farklı kesimden insanlar var olay çok farklı boyutlarda algılanabilir. Bunlar fazla özgür yalan haber basın olayı araştırın kesin sonuç basın ama yoksa aslı astara yazmayın..
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Demek kı haber medya yalanıdır...
Diplomatik ve askeri kanallar üzerinden yapılan bu girişimlerde, hem bu iddiayı ortaya attığı ileri sürülen Pakistanlı istihbarat yetkilileri, hem de Türk olduğu öne sürülen F-16 pilotunun ismi talep edildi.

PAKİSTAN: TÜRK PİLOT AÇIKLAMASI YAPMADIK
Genelkurmay yetkilileri, bu taleplerinin ardından Pakistan askeri birimleriyle görüşüldüğünü, Pakistan istihbaratının eski bir Türk F-16 pilotunun El Kaide kampında eğitime katıldığı yönünde bir tespitinin bulunmadığının kendilerine iletildiğini açıkladı. Pakistanlı yetkililer, herhangi bir istihbarat mensubu tarafından, böyle bir açıklama yapılmadığını da ifade etti.
TÜRK PİLOTUN ADI İSTENDİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Kusura bakmayın ama demokrasi ve asın özgürlüğünde bahsedilirken acaba dürüstlükten, doğruluktan sapma demek midir. Ayıp ama öyle bir haber ki El kaide kamplarında daha önce f-16 pilotluğu yapan bir Türk var eğitim alıyor gibi gerçekle uzaktan yakında alakası olmayan haber yapılıyor ondan sonra otur temizle bu düzmece haberi. Bu memlekette hala cahil insan çok fazla, çok farklı kesimden insanlar var olay çok farklı boyutlarda algılanabilir. Bunlar fazla özgür yalan haber basın olayı araştırın kesin sonuç basın ama yoksa aslı astara yazmayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Demek kı haber medya yalanıdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000