04 Nisan 2016, Pazartesi 10:12:51

Türk pilotlar için şimdi de Norwegian Airways geliyor

Katar Havayolları'ndan sonra bir başka dünya devi daha pilot bulmak için Türkiye'ye geliyor.
  • yeni qatar'a geçmemiş olsam... neyse seneye artık :)) çocuklarım insana değer verilen bir ülkede büyüsün isterim. bunun için de kesinti yapaacğım ve norwegian'a geçeceğim gelecek sene.
  • Valla iletişim kurabilcek kadar ing bilmek yeterli..Ancak elin dili ile gurur duymak ne aciz aşagılık bir duygudur. Ezik olmaya gerek yok TÜRKÇE konuşmaktan dolayı kendiniz ile gurur duyun, ama iyi kullanın tabi Trump gibi 500 kelime ile olmaz
  • You need an EASA license and the right to work in EU : Norwegian is looking for expat working in Turkey not for Turks..sorry.
  • adamlar buraya yabancıları almak için geliyor.senin avrupa birliğinde çalışma iznin varmı...yabancılar burada yeterince teçrübe kazandı gidecek yer arıyorlar zaten ülkenin son halınden dolayı.
  • Oslo, paris londra çok hoştir, Doha çok hoştir ema benana..
  • Kokpit istihdam a ulaşmak imkansız. Bi tutturmuşlar manuel uçuş safsatası. Hem golden rules diyorsunuz hemde böyle bir işe alım aşamasımı olurmuş. Valla ayıp ediyorsun Tk. Bizi zorla git gurbette yaşa diyorsun. Hoş çalışanlar vurdum duymaz, examinerler vicdansız.
  • Bosuna sevinmeyin sadece EASA lisansina sahip ATPL pilotlari alacaklar.
  • Ced bilet uygulamasında business class a upgrade edilmemeye başlanarak kabindeki çalışanlarla bir tutulduğumuz gün Thy 2.pilotlar için bitmiştir.Sizlere çok güzel bir sürpriz hazırlıyoruz.bizi izlemeye devam edin
  • Siz bu alımları zorlaştırdıkça bakın daha kimler gelecek kimler. Pilot açığı varmış daha ne açıklar olucak. İş alımlarınıda ülke yönetimine benzettiniz. Gördüler ki ülke yaşanmaz hale geliyor. Thy Dlr saçmalığı ile torpil konuşturuyor. Pegasus ve onurair tip eğitimi için sömüre sömüre az maaşla pilotuna değer vermiyor. Keşke şu uçakları bir dönem yerde kalsada iş vermediği pilotlarına biraz saygı duyulsa.
  • Bizim cogu turk pilotlarin ingilizcesi yetmez yaw.Zaten ingilizce sifir ucan tanidigim bile var saglam torpille girdi.yani boyle pilot cok thy de o yuzden bir cogu gidemez hic bir yere. Tower tk123 destination gatwick inf a copied reguest atc clerance ezberleeee pasaaaamm sende uc.sikiyorsaa gidin gorem :)

Katar Havayolları'ndan sonra bir başka dünya devi daha pilot bulmak için Türkiye'ye geliyor.

Havacılık sektörünün gün geçtikçe büyümesi ve yeni uçakların filolara dahil edilmesi son dönemde özellikle pilot ihtiyacını üst seviyeye çıkardı. Bütün dünyada en çok aranan meslek gruplarının başında gelen pilotluk için havayolu şirketleri kaynak arayışlarını sürdürürken birçok havayolu şirketi, pilot bulmak için farklı ülkelerin yolunu tutmaya başladı.

Cazip ücretler ve bir takım imkanlar sunarak pilotları kendi şirketlerinde çalışmaya ikna etmeye çalışan havayollarının son dönemdeki en gözde duraklarından biri de Türkiye oldu. Körfez havayolu şirketi Katar Havayolları, 12-13 Nisan'da Türkiye'de pilotlara yönelik bir road show gerçekleştirecekken, bir hamle de Norwegian Airways'ten geldi. Asya ülkelerinde pilot arayışlarına devam eden Norwegian, 18-19 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da Türk pilotlarla görüşmeler yapacak. Bir çok pilota internetten e posta yoluyla ulaşan havayolu şirketi, pilotları iş görüşmesine davet etti.

Türk pilotlar için şimdi de Norwegian Airways geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

cofri ~ 8 yıl önce
yeni qatar'a geçmemiş olsam... neyse seneye artık :)) çocuklarım insana değer verilen bir ülkede büyüsün isterim. bunun için de kesinti yapaacğım ve norwegian'a geçeceğim gelecek sene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil ~ 8 yıl önce
Valla iletişim kurabilcek kadar ing bilmek yeterli..Ancak elin dili ile gurur duymak ne aciz aşagılık bir duygudur. Ezik olmaya gerek yok TÜRKÇE konuşmaktan dolayı kendiniz ile gurur duyun, ama iyi kullanın tabi Trump gibi 500 kelime ile olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jack the ripper ~ 8 yıl önce
You need an EASA license and the right to work in EU : Norwegian is looking for expat working in Turkey not for Turks..sorry.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turbo ~ 8 yıl önce
We dont need anymore foreign pilots from outside Turkey
La kes ~ 8 yıl önce
Artist
Pilot ~ 8 yıl önce
Kardeslerim adamlar Türkiyeye yabanci pilot yerlestirmeye geliyor du Rishworth aviation 1 numarali Türk düsmani ingiliz sirketi onlar bize gelicek biz oraya gidemicez bu ne böyle batakciya mal mi kaciriyoruz
Ripper ~ 8 yıl önce
Check your english
Pilot ~ 8 yıl önce
Go home and never come again!
Are u kidding ? ~ 8 yıl önce
Then why are they coming to Istanbul ? Do you have any solid info about licence type or just trolling ? Thanks in advance. (Türk pilotlarının ingilizcesi yetersiz diyen kamiller naber koçlarım ?:))
Selim ~ 8 yıl önce
We hope they take'm all; thy are all the scrap people from all around the world; none of the legacy airlines will hire them any way! I would'nt be surprised to see them sticking around here for the rest of there lives.
Selim ~ 8 yıl önce
Yeah; I see very well your EASA licensed buddies around here; they are all pieces of god's gift to aviation!
... ~ 8 yıl önce
adamlar buraya yabancıları almak için geliyor.senin avrupa birliğinde çalışma iznin varmı...yabancılar burada yeterince teçrübe kazandı gidecek yer arıyorlar zaten ülkenin son halınden dolayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoş ~ 8 yıl önce
Oslo, paris londra çok hoştir, Doha çok hoştir ema benana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSTİHDAM ~ 8 yıl önce
Kokpit istihdam a ulaşmak imkansız. Bi tutturmuşlar manuel uçuş safsatası. Hem golden rules diyorsunuz hemde böyle bir işe alım aşamasımı olurmuş. Valla ayıp ediyorsun Tk. Bizi zorla git gurbette yaşa diyorsun. Hoş çalışanlar vurdum duymaz, examinerler vicdansız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahip ~ 8 yıl önce
Bosuna sevinmeyin sadece EASA lisansina sahip ATPL pilotlari alacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 8 yıl önce
Ced bilet uygulamasında business class a upgrade edilmemeye başlanarak kabindeki çalışanlarla bir tutulduğumuz gün Thy 2.pilotlar için bitmiştir.Sizlere çok güzel bir sürpriz hazırlıyoruz.bizi izlemeye devam edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS FO ~ 8 yıl önce
Hak kaybetmiş olman hoş bir durum değil ama sen de hoş biri değilsin. Bunu açıklama şeklin iğrenç. Ne demek kabindekilerle bir tutulmayı aşağılanma gibi görmek. Onlar senin mesai arkadaşların, beraber çalıştığın insanlar. Sen kimsin olum, pilot mu doğdun, anandan uçakla mı çıktın. Bir sağlık muayenesinde kabin memuru kadar vasfın kalmaz. Şu sektörden senin gibileri elime fırsat geçince gözünün yaşına bakmadan def edeceğim.
Harika ~ 8 yıl önce
Siz bu alımları zorlaştırdıkça bakın daha kimler gelecek kimler. Pilot açığı varmış daha ne açıklar olucak. İş alımlarınıda ülke yönetimine benzettiniz. Gördüler ki ülke yaşanmaz hale geliyor. Thy Dlr saçmalığı ile torpil konuşturuyor. Pegasus ve onurair tip eğitimi için sömüre sömüre az maaşla pilotuna değer vermiyor. Keşke şu uçakları bir dönem yerde kalsada iş vermediği pilotlarına biraz saygı duyulsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ancak... ~ 8 yıl önce
Dediklerine katılıyorum ancak Pegasus maaşları şu anda gayet iyi. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen
B737 ~ 8 yıl önce
Dlr dan kalmış bir lise, aöf veya kıytırık bir üniversite mezununusun. Almanların yaptığı dlr saçmalıksa sen daha iyisini yap derler adama. Baba parasıyla aldığın lisansı evin duvarına as. Sistem zaten iyileri seçip çöpleri atacaktır.
ing ~ 8 yıl önce
Bizim cogu turk pilotlarin ingilizcesi yetmez yaw.Zaten ingilizce sifir ucan tanidigim bile var saglam torpille girdi.yani boyle pilot cok thy de o yuzden bir cogu gidemez hic bir yere. Tower tk123 destination gatwick inf a copied reguest atc clerance ezberleeee pasaaaamm sende uc.sikiyorsaa gidin gorem :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
begenmiyenler ~ 8 yıl önce
Harika yorum :) begenmeyenlerin hepsi eminim ingilizcesi zayiftir onlarda bu sekilde ucuyordur.Cunku tum havacilar bu isin boyle oldugunu bilir ki az ingilizce ile ucan cok kisi var
Sıfır ingilizce ha ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000