30 Aralık 2015, Çarşamba 09:12:44

Türk markalardan 3. havalimanı atağı

Türk perakende markaları, yeni havalimanındaki duty free'de yer almak için harekete geçti.
  • Koşun ranta koşun havaalanına gelenleri bir güzel sogusleyin. Bu yer ve dükkan kapma işlerinde kimbilir ne paralar dönecek, kimlere nerelere ne paralar akacak oluk oluk.
  • kampanya falan yapın da içkiler ucuzlasın birkaç günlüğüne de olsa...
  • Eyy paralel eyy pensilvanya eyyy cehape eyy hendekciler siz simdi bunada karsi cikarsiniz
  • Lutfen Dunya havalimanlarini gezin, Sabiha Gokcen gibi kalitesi mekanlar olmasin, havalimaninda Ankarali Namik caliyor adam
  • Milli yemegimiz kokorec olsun
  • Mevcut haliyle bile duty free insanlarin cogunun ucagi kacirma sebebi. Alisverise dalip saati fark etmiyorlar. Yeni havalimanini AVM'ye döndurmeden minimum ama yuksek kalite magaza olursa terminal daha cok amacina hizmet eder.
  • Yapmasinlar....yahudulere veriyorlar parayi

Türk perakende markaları, yeni havalimanındaki duty free'de yer almak için harekete geçti. BMD yöneticileri, havalimanının duty free işletmecisi Unifree ile mağaza açmak için görüşmelere başladı.

Dünyada son dönemin en önemli trendlerinin başında gelen seyahat, havaalanlarını mağazalar ve yeme içme alanlarıyla adeta bir alışveriş merkezine dönüştürdü. Firmalar için birer reklam alanı haline gelen bu platform, İstanbul'da da yeni yapılacak olan havalimanı projesinde şimdiden dikkat çekmeye başladı. Perakendenin ünlü markalarını çatısı altında toplayan Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), yeni havalimanında mağaza açmak için harekete geçti. İç ve dış hat terminalinde belli bir metrekare alan talep eden markalar, bunun için havaalanındaki duty free mağazaları işletme ihalesini alan Unifree dutyfree yönetimiyle görüştü. BMD Başkanı Sami Kariyo, "İlk görüşme olumlu geçti. Biz kendilerine ayrı ayrı mağazalar açıp tüm markaların yönetimini tek bir merkezden yürütebileceğimizi ifade ettik" dedi. Havaalanında yer alacak markaların yolculuk konseptine uygun firmalar olduğunun altını çizen Kariyo, şunları anlattı: "Türkiye'de gelir seviyesindeki artışla birlikte tüketicilerde gezme görme kültürü yaygınlaştı. Dünyanın en gözde yatırımlarından biri olan yeni havaalanı, markalarımız için çok önemli."

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTIK

BMD Başkanı Yardımcısı Sinan Öncel de, Unifree yöneticileriyle fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Havaalanında BMD markaları için yer ayırmalarını talep ettiklerini belirten Öncel, "Şu an için ne metrekare ne de kaç tane BMD markasının burada yer alacağı belli değil" dedi. Dünyanın bütün havalimanlarında ülkelerin yerli markalarının satış yaptığını belirten Öncel, "Burada yer almak markalarımız için çok önemli. Tüm giyim markaları bu platformda yerini almalı" ifadelerini kullandı. (Sabah)

Türk markalardan 3. havalimanı atağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

rrranttt ~ 8 yıl önce
Koşun ranta koşun havaalanına gelenleri bir güzel sogusleyin. Bu yer ve dükkan kapma işlerinde kimbilir ne paralar dönecek, kimlere nerelere ne paralar akacak oluk oluk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jack ~ 8 yıl önce
kampanya falan yapın da içkiler ucuzlasın birkaç günlüğüne de olsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yyy ~ 8 yıl önce
Eyy paralel eyy pensilvanya eyyy cehape eyy hendekciler siz simdi bunada karsi cikarsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyyyy ~ 8 yıl önce
Kafayi mi yedin? Hep eyy eyy 3yyy
Kafeterya ~ 8 yıl önce
Lutfen Dunya havalimanlarini gezin, Sabiha Gokcen gibi kalitesi mekanlar olmasin, havalimaninda Ankarali Namik caliyor adam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
adamlar milli işte :)) angaralı :D
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Milli yemegimiz kokorec olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
işkembeci de olsun,millet kokudan bayılsın uçakta ekipler rahat eder:))
Ucak kacirtiyor ~ 8 yıl önce
Mevcut haliyle bile duty free insanlarin cogunun ucagi kacirma sebebi. Alisverise dalip saati fark etmiyorlar. Yeni havalimanini AVM'ye döndurmeden minimum ama yuksek kalite magaza olursa terminal daha cok amacina hizmet eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mc donalds, nike ..... ~ 8 yıl önce
Yapmasinlar....yahudulere veriyorlar parayi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
baydöner cısss mı gelsinn?
Yok ~ 8 yıl önce
Simulator merkezi gelsin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000