19 Şubat 2009, Perşembe 15:34:16

Türk işadamlarına vize müjdesi

Avrupa Adalet Divanı, Türkiye ile AET arasında 1970’te imzalanan Katma Protokol uyarınca Türkiye'de kurulu işletmelerde çalışanların hizmet sunmak için AB'ye girişlerinde vize istenmemesine karar verdi.
  • merak etmeyin, avrupalı ne yapıp yapar bu uygulamanın sadece kağıt üstünde kalmasını sağlar. belli bir çapta olmayan işadamları bu uygulamadan faydalanmaz. hadi faydalandığını farz edelim, bizim ticaret odaları 40 dereden su getirttirir işadamlarımıza. kim bilir ne şartlar aranacak..ve tabi, uygulama ne zaman geçerli olacaktır.. o ayrı bir olay.
  • Bunu bilmemek ve haber yapmamakta yanlistir.Bu konuyu Almanya'daki Türk Basininda okumaktayiz.Bizim Ticaret ve Sanayii odalarimiz sadece konusmaktalar.Neden bu yöntemi onlar uygulamadilar? Herhalde davayi yürütecek paralari yoktur.Biz gurbetcilrden yardim isteselerdi,Deniz Fnerine ve Yesil sermayeye yaptigimiz gibi bunada %100 yapardik.Zira Vize paralarinin cebimizde kalacagininh biz coktan farkindayiz.

Türk işadamları ve serbest meslek sahibi olan kişilere Avrupa Birliği'ne girişte artık vize sorulmayacak. Avrupa Adalet Divanı'nın kararı iş için seyahat etmek isteyen serbest meslek sahibi ve işadamları için geçerli olacak.

Türk işadamlarına vize müjdesi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
merak etmeyin, avrupalı ne yapıp yapar bu uygulamanın sadece kağıt üstünde kalmasını sağlar. belli bir çapta olmayan işadamları bu uygulamadan faydalanmaz. hadi faydalandığını farz edelim, bizim ticaret odaları 40 dereden su getirttirir işadamlarımıza. kim bilir ne şartlar aranacak..ve tabi, uygulama ne zaman geçerli olacaktır.. o ayrı bir olay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bunu bilmemek ve haber yapmamakta yanlistir.Bu konuyu Almanya'daki Türk Basininda okumaktayiz.Bizim Ticaret ve Sanayii odalarimiz sadece konusmaktalar.Neden bu yöntemi onlar uygulamadilar? Herhalde davayi yürütecek paralari yoktur.Biz gurbetcilrden yardim isteselerdi,Deniz Fnerine ve Yesil sermayeye yaptigimiz gibi bunada %100 yapardik.Zira Vize paralarinin cebimizde kalacagininh biz coktan farkindayiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000