01 Mayıs 2010, Cumartesi 09:14:21

Türk havayolu şirketlerinin yeni hedefi Suriye...

Suriyeli Nahhas Seyahat ve Turizm Şirketi ile ortak olan Asu Havacılık Şirketi’nin Üst Yöneticisi Yurdakan Tarhan, 1 Mayıs’tan itibaren Şam-İstanbul arasında hafta 2 uçuşla Suriye pazarına gireceklerini söyledi.
  • VIZELER KALKTI, HAVACILIK SEKTORU KRIZI DAHA CABUK ATLATTI. KİM NE DERSE DESİN, YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI VER. BU HUKUMET YERİNDE OTURMUYOR, KÖŞKLERE BİNALARA KAPANMIYOR..

Milliyet'te yer alan habere göre; Haziran ayından itibaren haftalık uçuş sayısını 3’e çıkaracaklarını belirten Tarhan, 15 Haziran’dan itibaren ise Şam-Antalya ve Şam-Bodrum seferleri ile birlikte haftada 5 uçuş gerçekleştireceklerini kaydetti. Tarhan, Halep-İstanbul, Halep-Antalya ve Halep-Bodrum arasında uçuş yapmak üzere izin için başvuruda bulunduklarını ifade etti.

Uçak bilet fiyatlarının 199 dolardan başladığını anlatan Tarhan, "Otel ve transferler dahil olmak üzere turlarımız 299 dolardan başlıyor. 7 günlük tatil turlarımızın fiyatını ise 660 dolar olarak belirledik. Suriye’ye gelen Türk turistlerin her türlü hizmetini Nahhas şirketi, Türkiye’ye giden Suriyeli turistlerin hizmetini ise biz vereceğiz" dedi.

Tarhan, tanıtım kampanyalarında "Go Turkey" sloganını kullandıklarını belirterek, 2011 Mayıs ayına kadar Suriye’den Türkiye’ye 60 bin, Türkiye’den Suriye’ye 30 bin yolcu taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Tanıtım kampanyalarında Türkiye’nin tarihi ve turistik yönlerini ön plana çıkardıklarını ifade eden Tarhan, "Özellikle turizm acenteleri üzerinde yoğunlaşıyoruz. Suriyeliler tatil için genellikle Avrupa’ya gidiyor. Onların tercihlerini değiştirmeye çalışıyoruz. Suriyeli gazeteci, akademisyen ve seyahat acentelerini Türkiye’ye davet edip, ağırlıyoruz" dedi.

Aynı uygulamayı Türkiye tarafında da yaptıklarını belirten Tarhan, "Her iki ülke vatandaşlarının karşılıklı önyargılarını ve görüşlerini olumlu yönde değiştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Türk havayolu şirketlerinin yeni hedefi Suriye...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
VIZELER KALKTI, HAVACILIK SEKTORU KRIZI DAHA CABUK ATLATTI. KİM NE DERSE DESİN, YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI VER. BU HUKUMET YERİNDE OTURMUYOR, KÖŞKLERE BİNALARA KAPANMIYOR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000