15 Nisan 2017, Cumartesi 09:35:03

Türk Havak'ta yeniden Tolunay Aygut dönemi

THY A.O Personeli Sosyal Yardımlaşma Vakfı Türk Havak'ta 25'inci dönem olağan genel kurulu yapıldı. Türk Havak yönetimine yeniden Tolunay Aygut ve ekibi seçildi.
  • 25 yil aidat ödedim emekli olurken, mahkemelik bir durum var diye 20.000 tl. alacagimizi kestiler, mahkeme ne zaman biter diye sorduğumuzdada bir kac avukatla takip ediyoruz 2/3 yil surer diye bilgi veriyorlar. Vakfin personelden ziyade yonetime daha fazla katki sagladigini düşünüyorum.
  • Benim ismimden Türkiye'de başka yok sanıyordum, meğer tersi varmış (tamam bildiniz)
  • Neden şeçimden haberimiz olmadı yakıştıramadım güvenim sarsıldı
  • İsterdi ki; üyelerine de öncesinde mail, SMS ve afişler ile bilgilendirme yapılsaydı. Ayıp olmuş, eksik olmuş.
  • Bu kaçıncı dönem. Artık sorgulanmalı. Havak üyesiyim ama şu seçimden haberim olmadı. Arkasına kabini almış oynatın atınızı bakalım.
  • Her ay temsil parası diye cukka. Az olsa gam yemeyiz ama ayıp.
  • Tebrikler hayırlı uğurlu olsun,başarılarınızın devamını dilerim
  • Çok başarılılar, gönül dolusu tebrikler.
  • Transfer işini bi didikleyin...Rezalet baska firmami yok.Ekibe hakaret eden yolun ortasinda kabin mumuru indiren transfer sirketinden ne hayır gelir.Sorgulayin neler çıkar. Ne kadar para aldiniz bu rezillik karsisinda.
  • Hayırlı ugurlu olsun Tebrik ederim

THY A.O Personeli Sosyal Yardımlaşma Vakfı Türk Havak'ta 25'inci dönem olağan genel kurulu yapıldı. Türk Havak yönetimine yeniden Tolunay Aygut ve ekibi seçildi.

564 delegenin katıaladığı olağan genel kurula tek liste ile katılan Türk Havak Başkanı Tolunay Aygut oy birliği ile yeniden başkan seçildi. Aygut, seçim sonrası AirportHaber'e yaptığı açıklamada: "25'inci Olağan Genel Kurulumuz vakfımızın 50'inci altın yılı olarak idrak ettiğimiz bir genel kurul oldu. Geçmişten bugüne baktığımızda en yüksek delege sayısına ulaştığımız bu genel kurulda  564 delege ile icabet ettik.

Türk Havak genel kurullarında üyeler asli delege değil. Delegeler ayriyeten tüm birimlerde seçimle geliyor. Tüm birimlerde oluşturduğumuz sandıklar, bizim yazdığımız delegeler seçimleri kazandı ve tüm delegelerimizle bu genel kurula icabet ettik. Farklı ekiplerden delegeler yoktu. Dolayısıyla çekişmeli bir genel kurul değildi. Bu genel kurul son derece sulh içerisinde geçti. Bunun sonucu olarak yaptıklarımızla insanların gönüllerinde yer edindiğimizi, kalplerinde pozitif bir algı yarattığımızı müşahede ettik. Dolayısıyla bütün tüzük tadillerimiz, arzu ettiğimiz şekilde geçti. Yaptığımız atılımları anlattığımız ve coşkuyla karşılandığı bir genel kurul oldu. Sonuç olarak eski yönetim olarak hiç fire vermeden, değişiklik yapmadan aday olduk. Tüm delegelerimizden oy birliği ile önümüzdeki süreç için yönetim yetkisini aldık "dedi. 

25. Dönem Yönetim ve Denetim Kurulu Asil ve Yedek aday listesi

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine

1)

TOLUNAY AYGUT

 

1)

HAKAN DOĞAN

2)

ŞÜKRÜ ORAL GÖKTAN

 

2)

OYA HANSU

3)

FİKRET DOĞAN

 

3)

SERKAN BAĞÇECİ

4)

BARIŞ YORULMAZ

 

4)

CEM IŞIKSAÇAN

5)

BÜLENT ÖZTORA

 

5)

FATİH TEZCAN

6)

GAMZE KUTVAL SAYIN

 

6)

ALPER ACUN

7)

GÜRHAN AKDAĞ

 

7)

NAZLI UÇAN KABUL

 

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine

Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine

1)

AMİR TARKAN ASAAD

 

1)

İSMET ÖZEN

2)

MEHMET CAN

 

2)

İLKER ŞEBER

3)

RASİM ARSLAN

 

3)

HASAN HATİPOĞLU









Türk Havak'ta yeniden Tolunay Aygut dönemi

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Emekli ~ 7 yıl önce
25 yil aidat ödedim emekli olurken, mahkemelik bir durum var diye 20.000 tl. alacagimizi kestiler, mahkeme ne zaman biter diye sorduğumuzdada bir kac avukatla takip ediyoruz 2/3 yil surer diye bilgi veriyorlar. Vakfin personelden ziyade yonetime daha fazla katki sagladigini düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaştım ~ 7 yıl önce
Benim ismimden Türkiye'de başka yok sanıyordum, meğer tersi varmış (tamam bildiniz)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka ~ 7 yıl önce
Neden şeçimden haberimiz olmadı yakıştıramadım güvenim sarsıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gönül ~ 7 yıl önce
İsterdi ki; üyelerine de öncesinde mail, SMS ve afişler ile bilgilendirme yapılsaydı. Ayıp olmuş, eksik olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bihaber ~ 7 yıl önce
Tüm üyelere sms ve mail ile bilgilendirme yapıldı. Kanuni olarak gereken de bu. Evine gelip hadi buyur diyecek halleri de yok herhalde. Herşeyden bihaber başını kuma göm sonra da burada gaza gel. İyi valla. Herkes bilgi sahibi olmadan fikir sahibi. İftira günahtır. Oturduğun yerde karalamak en kolayı. Neden 15 bin üyelik var, neden üye sayısı 2 senede % 100 ün üzerinde artmış, vakıf nasıl büyümüş, ne kadar mesai harcanıyor. Gurur duymanız gerek ama fesat psikolojisi böyle bir şey. Ne yaparsın ???
Delikanlı ~ 7 yıl önce
Gelmedi ki GELMEDİ diyoruz. Bana gelen SMS ve mailleri SEN mi takip ediyorsun? Üsluba gel!
Kaçıncı ~ 7 yıl önce
Bu kaçıncı dönem. Artık sorgulanmalı. Havak üyesiyim ama şu seçimden haberim olmadı. Arkasına kabini almış oynatın atınızı bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis ~ 7 yıl önce
Her ay temsil parası diye cukka. Az olsa gam yemeyiz ama ayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ~ 7 yıl önce
Tebrikler hayırlı uğurlu olsun,başarılarınızın devamını dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Çok başarılılar, gönül dolusu tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISIMSIZ ~ 7 yıl önce
Transfer işini bi didikleyin...Rezalet baska firmami yok.Ekibe hakaret eden yolun ortasinda kabin mumuru indiren transfer sirketinden ne hayır gelir.Sorgulayin neler çıkar. Ne kadar para aldiniz bu rezillik karsisinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havak transfer rezaleti ~ 7 yıl önce
Orada bi serkanla kenan var,yalanın bini bin para..araç 5 dk ya sizde derler,halbuki şöför daha önceki yolcuyu bırakıodur,yarım saat beklersin de gelmez..şöförlerin çoğu işi bırakıo,gelenler de kaba saba selamsız herifler..günaydın dersin cvp bile vermezler.fiyatlarına gelince taksiden farkı yok,sırf taksicilerle muhatap olmamak için bu uygulamayı kullanıyorum.
Te ha ye ~ 7 yıl önce
Hayırlı ugurlu olsun Tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000