07 Nisan 2018, Cumartesi 10:05:30

Türk Hava Yolları'nda değişim zamanı

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı 3. Havalimanı’nda THY’yi bekleyen yenilikleri anlattı.
  • Madem bu kadar liyakatsiz adamla çalışıyorlar. O zaman sürekli, yükselen bu başarı nasıl sağlanıyor? O konuda net ve doyurucu bilgi verir misiniz kardeşim?
  • Degisim sart dogru ,lakin once HAKLARİMİZİ verin sayin ayci,herkes tum haklarini alirken neden turkish DOCO calisanlari 2 yildir magdur ediliyor,neden siz filler tepisirken ezilen biz cimenler oluyor???Turkish DOCİ ya karsi olan negatif duygu ve dusuncelerinizin magdu
  • Evet değişim şart madem THY değişmek istiyor önce çalışma barışını tehdit eden taşeronluk meselesinden başlasın işçisinin emeğini bu şirketlere sömürtmesin ama işinize mi geliyor böylesi bilmem belkide bu şirketler babanızın oğludur .Ama emin olun bu düzen böyle devam etmeyecek eninde sonunda herkes hesap verecek bu hesabı nasıl vereceğinizi varın siz düşünün
  • Kabin A.Ş şart 3000'e de uçuracak kabin memuru bulabilirsiniz de,15 binden aşağı Anadolujet'te uçacak pilot bulamazsınız. Kabin maaşları acilen düşmeli.
  • Thy yönetiminin ve bu kuruma akp den referansla girmiş müptezellerin özeti budur. Bunların Allahı dini imanı kendi çıkarlarıdır. Düne kadar fetöcüleri yalamaktan dillerinde pütür kalmamıştı şimdi kendilerine yöneltilen her eleştiriyi fetöcülükle suçlayıp mevzi kazanıyorlar. Gariban taşeron hakkımızı verin diye çığlık atıyor, bunlar firavun özgüveniyle kes sesini diyorlar. Taşeron evde çocuğuna bir ayakkabı alamıyormuş ne gam. Sorsan müslüman bunlar. Sorsan Allah korkusu, cehennem inancı, kul hakkı vb senden benden tumturaklı laflar ederler. Ben bunların ahlaksızlıklarından yıldım dinden imandan çıktım nerdeyse. Müslüman dedin mi tüylerim diken diken olmaya başladı. Yaradanı kendilerine memur etmişler, haşa sanırsın Allah bunların hizmetçisi. Ne rezilliğe imza atarlarsa atsınlar, hangi haksızlığı vicdansızlığı sergilerse sergilesinler güya Allah hep bunların yanında! Fetöcü yılanlar yıllarca soruları çalıp yandaşlarını devlete soktular. Gariban ailelerinin aç susuz ders çalışan çocuklarının göz nurunu emeklerini çaldılar. Ve bunu Allah din iman diye diye yaptılar. Bugün aynı şekilde Yaradanın emrettiği gibi liyakati esas almak yerine akp li olmayı, imam hatipli olmayı referans alıp milletin hakkını yiyenlerin fetöcü hainlerden farkı nedir? Bu vatanın evlatlarını dindar dinsiz namaz kılan kılmayan sağcı solcu sunni alevi akp li akp li olmayan imam hatipli ya da “gavur” gibi kategorize edenler, adalet duygysundan zerre nasip alnamışlar vatana ihanetin en abidevi şeklini sergileyenlerdir. Güya müslümanlar ama Kuranın en temel “işi ehline verin” ilkesine düşmanlar. Kuran sanki bunlara işi kartal imam hatiplilere verin demiş! Kuran sanki bunların sefa sürmesi için indirilmiş bir prosedür. Zalimler! Bir gün bu ahlaksızlıklarınızın hesabını vereceksiniz. Biliyorum ahrette desem gülüp geçeceksiniz. Ama bu dünyada adaleti tecelli ettirmek boynumuzun borcu olsun.
  • Kırmızı üniforma bi kere kiri belli eder, üzerimize bişey dökülse uçuşta pis pis servise devam edicez, yolcu bakıcak bu ne diyecek. Lacivertten şaşmayın pişman olursunuz
  • Yorumlardan okadar tiksindimki tgs dekılerın kabının parasındakı gozu kokpıtın kabın memuruna caycı demesı kokpıtın kendını bır halt sanması abı bu ısın bır ekıp ısı oldugunu anlayamayacak kadar dangalak adamlar tgs ye kabıne kokpıte alınmıs !!! Sen ucagı temızlemezsen hostes guzel hıjyenık hızmet veremez senın ıs rıskın dusuk maasın dusuk hostes gunde yerı gelıo 600 ınsanın kahrını cekıo gık demıo pılot ucagı guvenle goturuo getırıo ama hala caycı dedıgı ınsandan yemek beklıo OML ıse yanına cagırıo yanı bız nekadar ucagı ucuruyosak kabın memurları olmaza bos ucagı bıze kımse ucurtmaz beyler artık saygılı olun herkese terbıyesızlık yapmayın!!!
  • Sinop a niye zorlanıyormuşsunuz ki? Tıka basa dolu uçuyorsunuz dünyanın da parasını alıyorsunuz. Otobüs şirketleri iş yapamıyor sizin yüzünüzden bir de şikayet ediyorsunuz. Daha ne istiyorsunuz? Pes!
  • TGS NİN OLDUĞU YERDE THY DE ÇALIŞAN ŞEF VE MEMURLAR NE IŞ YAPIYOR DENETLENMESİ GEREKMEZ Mİ?
  • Torpil çok var tgS haksızlık çok lise mezunlarının memur harekata alniyor 2 yıllık üniversite mezunu 4 yıldır uçak altında çalışıyor sağolsun yonecilerin çoğu torpilli adam kollamak çok var ben hakkımı helal etmiyorum lafta müslümanlar

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı 3. Havalimanı’nda THY’yi bekleyen yenilikleri anlattı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, yaklaşık 2 yıldır hazırlıklarını yaptıkları kurumsal yenilenmelerden biri olan kabin personelinin üniformalarını tasarlayan İtalyan modacı Ettore Bilotta’nın çalışmalarında sona geldiklerine belirtti.

Gazete HaberTürk'te yer alan habere göre Aycı, “Kabin ekibinin kıyafetlerinin deneme dikimleriyle uçuşta deneme testlerini yaptık. Tasarım ve renkleriyle, herhangi bir havalimanında THY personeli seçilip tanınacak. Tahmin edileceği üzere bayrağımızın rengine yakın tonlarda, kırmızı ağırlıkta olacak. Kurumsal kimlik çalışmalarımız tamamlandı. Uçakların dış tasarımında bir değişiklik olmayacak, ancak yeni havalimanına yeni üniformalarla ve yeni kabin içi dizayn ile uçacağız" dedi.

Aycı: "Terminal de işletebiliriz"

"Terminal işletmeciliği konusunda yurtdışında tecrübe kazanacağımız fırsatlar olabilir" diyen Aycı, "Bunun için şirketimiz hazır. Böylece kendi sektörümüzde verimliliği artırmak için farklı deneyimler kazanabileceğimiz fırsatları değerlendirme şansımız da olacaktır. Türkiye içindeyse Ankara ve Antalya havalimanlarını yeni uçuş ağlarımızla güçlendirerek, fırsatlara göre yeni merkezler haline getirebiliriz. Aynı şekilde iştirakimiz THY Teknik’in de yurtdışına açılması, uçak bakım hizmeti vermesi konusunda çalışmalarımız var" ifadelerini kullandı.

Turkish Cargo ve AnadoluJet ayrı şirket olacak

Uzun süredir Türk Hava Yolları alt markası olarak faaliyetlerini sürdüren ve düşük maliyetli uçuş imkanı sunan AnadoluJet ile THY'nin kargo alt markası olan Turkish Cargo'nun ayı şirketler olarak yoluna devam edeceğini belirten THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, "Yeni havalimanında Turkish Cargo ve Anadolujet’i kendi alanlarında daha iyi hizmet vermek üzere ayrı şirketler haline getireceğiz. Henüz olgunlaşmadı, ama düşüncemiz bu yönde. Özellikle kargo için yeni meydanda ciddi yatırımlarımız olacak. İlaç, yaş meyve-sebze, e-ticaret gibi kargonun tüm segmentlerinde donanımlı ünitelerle nitelikli hizmet vereceğiz" şeklinde konuştu.

THY bölgesel uçak arıyor

İlker Aycı, Türkiye'nin belli noktalarına sefer düzenlemek amacıyla bölgesel yolcu uçaklarına yöneleceklerini ifade ederek, “THY’nin yurtiçi operasyonlarını yaparken zorlandığı Sinop, Siirt, Tokat gibi havaalanları başta olmak üzere ihtiyaç duyulan diğer meydanlarda kullanılmak üzere bölgesel yolcu uçakları düşünüyoruz. Bu konuda araştırmalarımız devam ediyor. Yolcu kapasitesi 100 koltuk altında olan bölgesel uçaklara ihtiyacımız var" dedi.

Türk Hava Yolları'nda değişim zamanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (159)

Ehil - Naehil ~ 6 yıl önce
Madem bu kadar liyakatsiz adamla çalışıyorlar. O zaman sürekli, yükselen bu başarı nasıl sağlanıyor? O konuda net ve doyurucu bilgi verir misiniz kardeşim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Docolular ~ 6 yıl önce
Degisim sart dogru ,lakin once HAKLARİMİZİ verin sayin ayci,herkes tum haklarini alirken neden turkish DOCO calisanlari 2 yildir magdur ediliyor,neden siz filler tepisirken ezilen biz cimenler oluyor???Turkish DOCİ ya karsi olan negatif duygu ve dusuncelerinizin magdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAKİN ~ 6 yıl önce
Sakin ol kardeşim, yazın bile yarıda kalmış, aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyoruz. Eninde sonunda haklarımızı alacağız Allah'ın izniyle...
teknik taşeron ~ 6 yıl önce
Evet değişim şart madem THY değişmek istiyor önce çalışma barışını tehdit eden taşeronluk meselesinden başlasın işçisinin emeğini bu şirketlere sömürtmesin ama işinize mi geliyor böylesi bilmem belkide bu şirketler babanızın oğludur .Ama emin olun bu düzen böyle devam etmeyecek eninde sonunda herkes hesap verecek bu hesabı nasıl vereceğinizi varın siz düşünün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 6 yıl önce
Kabin A.Ş şart 3000'e de uçuracak kabin memuru bulabilirsiniz de,15 binden aşağı Anadolujet'te uçacak pilot bulamazsınız. Kabin maaşları acilen düşmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 6 yıl önce
KAtiliyorum
kabin amiri ~ 6 yıl önce
Bende katiliyorum tgs de yolculara bagiran binlerce insanin ucusunu kacirmasina neden olan tgs personeli 15 bin tl almalılar.Daha onceden yer personeli kaliteli kisilerden olusurdu yolculara insan gibi davranilirdi bence asgari ucret bile su ankilere fazla yolculari dovmediginiz kaldi THY yi yukselten kabindir herkes canla basla calisiyor gerekirse sirketim icin bedava calisirim ya sen.
Güçlüye dalkavuk mazluma gaddar... ~ 6 yıl önce
Thy yönetiminin ve bu kuruma akp den referansla girmiş müptezellerin özeti budur. Bunların Allahı dini imanı kendi çıkarlarıdır. Düne kadar fetöcüleri yalamaktan dillerinde pütür kalmamıştı şimdi kendilerine yöneltilen her eleştiriyi fetöcülükle suçlayıp mevzi kazanıyorlar. Gariban taşeron hakkımızı verin diye çığlık atıyor, bunlar firavun özgüveniyle kes sesini diyorlar. Taşeron evde çocuğuna bir ayakkabı alamıyormuş ne gam. Sorsan müslüman bunlar. Sorsan Allah korkusu, cehennem inancı, kul hakkı vb senden benden tumturaklı laflar ederler. Ben bunların ahlaksızlıklarından yıldım dinden imandan çıktım nerdeyse. Müslüman dedin mi tüylerim diken diken olmaya başladı. Yaradanı kendilerine memur etmişler, haşa sanırsın Allah bunların hizmetçisi. Ne rezilliğe imza atarlarsa atsınlar, hangi haksızlığı vicdansızlığı sergilerse sergilesinler güya Allah hep bunların yanında! Fetöcü yılanlar yıllarca soruları çalıp yandaşlarını devlete soktular. Gariban ailelerinin aç susuz ders çalışan çocuklarının göz nurunu emeklerini çaldılar. Ve bunu Allah din iman diye diye yaptılar. Bugün aynı şekilde Yaradanın emrettiği gibi liyakati esas almak yerine akp li olmayı, imam hatipli olmayı referans alıp milletin hakkını yiyenlerin fetöcü hainlerden farkı nedir? Bu vatanın evlatlarını dindar dinsiz namaz kılan kılmayan sağcı solcu sunni alevi akp li akp li olmayan imam hatipli ya da “gavur” gibi kategorize edenler, adalet duygysundan zerre nasip alnamışlar vatana ihanetin en abidevi şeklini sergileyenlerdir. Güya müslümanlar ama Kuranın en temel “işi ehline verin” ilkesine düşmanlar. Kuran sanki bunlara işi kartal imam hatiplilere verin demiş! Kuran sanki bunların sefa sürmesi için indirilmiş bir prosedür. Zalimler! Bir gün bu ahlaksızlıklarınızın hesabını vereceksiniz. Biliyorum ahrette desem gülüp geçeceksiniz. Ama bu dünyada adaleti tecelli ettirmek boynumuzun borcu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emin Sayar ~ 6 yıl önce
Tebrikler kardesim, cok guzel ozetlemissin.Su anda THY den ayrilmak icin baska havayollarina basvuru yapan ciddi sayida personel mevcut.Mahalli personeline bu kadar eziyet eden baska bir sirket inanin yok.Capsiz ve beceriksiz kadrolariyla ne kadar isinin ehli varsa kacirdilar.Yaptiklari yanlarina kar kalacagini dusunen gafiller ,az kaldi ayni akibete ugrayinca bu yorumlari iyi hatirlayin.
Helal ~ 6 yıl önce
İşte türkiyenin özeti bravoooo
Taşeron Kargocu ~ 6 yıl önce
Evet emin bey, bende dahi birçok arkadaşım başka şirketlerde iş bulduğumuz an tazminatı düşünmeyip kaçacak. Yeni havalimanına bu şartlarda çalışanların 3/1 i gitmeyecek ama farkdında değiller.
Kırmızı ne Allah aşkına ~ 6 yıl önce
Kırmızı üniforma bi kere kiri belli eder, üzerimize bişey dökülse uçuşta pis pis servise devam edicez, yolcu bakıcak bu ne diyecek. Lacivertten şaşmayın pişman olursunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77FO ~ 6 yıl önce
Yorumlardan okadar tiksindimki tgs dekılerın kabının parasındakı gozu kokpıtın kabın memuruna caycı demesı kokpıtın kendını bır halt sanması abı bu ısın bır ekıp ısı oldugunu anlayamayacak kadar dangalak adamlar tgs ye kabıne kokpıte alınmıs !!! Sen ucagı temızlemezsen hostes guzel hıjyenık hızmet veremez senın ıs rıskın dusuk maasın dusuk hostes gunde yerı gelıo 600 ınsanın kahrını cekıo gık demıo pılot ucagı guvenle goturuo getırıo ama hala caycı dedıgı ınsandan yemek beklıo OML ıse yanına cagırıo yanı bız nekadar ucagı ucuruyosak kabın memurları olmaza bos ucagı bıze kımse ucurtmaz beyler artık saygılı olun herkese terbıyesızlık yapmayın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinop ~ 6 yıl önce
Sinop a niye zorlanıyormuşsunuz ki? Tıka basa dolu uçuyorsunuz dünyanın da parasını alıyorsunuz. Otobüs şirketleri iş yapamıyor sizin yüzünüzden bir de şikayet ediyorsunuz. Daha ne istiyorsunuz? Pes!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYALET ~ 6 yıl önce
TGS NİN OLDUĞU YERDE THY DE ÇALIŞAN ŞEF VE MEMURLAR NE IŞ YAPIYOR DENETLENMESİ GEREKMEZ Mİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1234788 ~ 6 yıl önce
Torpil çok var tgS haksızlık çok lise mezunlarının memur harekata alniyor 2 yıllık üniversite mezunu 4 yıldır uçak altında çalışıyor sağolsun yonecilerin çoğu torpilli adam kollamak çok var ben hakkımı helal etmiyorum lafta müslümanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000