28 Mart 2012, Çarşamba 13:51:41

"TÜRK HAVA SAHASI ÜZERİNDEN SİLAH TAŞINIYOR"

Wall Street Journal çok ilginç bir iddia ile gündeme geldi...
  • bende yeraltindan Rus yapisi silahlari bu ortadogu ulkerine sevk ediyorlar saniyordum. Meger aracla gidiyormus. HAAYYRET :)
Wall Street Journal, Obama Yönetiminin Suriye’ye silah taşıdığı için İranlı Yas Air havayolu şirketine yaptırım getirdiğine dikkat çekerken “ABD’li yetkililere göre, (silah) sevkiyatın çoğu, Türk ve Iraklı hava sahasında uçan Rus yapımı uçakları kullanan Kudüs Kuvvetleri tarafından yapılıyor" dedi.

ABD Yönetimi, Suriye’ye silah ve cephane götürdüğü gerekçesiyle İranlı havayolu şirketi Yas Air’e yaptırım kararını alırken Wall Street Journal, “ABD’li yetkililere göre, (silah) sevkiyatın çoğu, Türk ve Iraklı hava sahasında uçan Rus yapımı uçakları kullanan Kudüs Kuvvetleri tarafından yapılıyor” diye yazdı.
 
ABD’nin çok satan gazetesi Wall Street Journal, Obama Yönetiminin Yas Air havayolu şirketine yaptırım kararını aldığına dikkat çekerken ABD’li yeklililere dayanarak gönderilen silahların, Suriye rejimini güçlendirmeyi amaçlayan ve İran’ın “elit askeri birliği” İslami Devrim Muhafızları'nın öncülüğündeki operasyonun bir parçası olduğunu öne sürdü.

Salı günü ABD Hazine Bakanlığı'nın aynı zamanda İslami Devrim Muhafızlarının uluslararası kolu olan Kudüs Kuvvetleri’nin üç komutanına da yaptırım kararı aldığına işaret eden gazete, ABD ve Arap yetkililerinin, Kudüs Kuvvetlerinin, Esad rejiminin güvenlik güçlerine yönelik silah sevkiyatını artırdığına ilişkin istihbarat bulunduğunu söylediklerini belirtikten sonra şöyle devam etti: “ABD’li yetkililere göre, sevkiyatın çoğu, Türk ve Iraklı hava sahasında uçan, Rus yapımı İlyushin ve Antonov uçaklarından oluşan filosunu kullanan Kudüs Kuvvetleri tarafından yapılıyor." (Milliyet)
"TÜRK HAVA SAHASI ÜZERİNDEN SİLAH TAŞINIYOR"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
bende yeraltindan Rus yapisi silahlari bu ortadogu ulkerine sevk ediyorlar saniyordum. Meger aracla gidiyormus. HAAYYRET :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000