24 Nisan 2017, Pazartesi 12:29:52

Türk Hava Kurumu amatör paraşütçüleri buluşturdu

Uluslararası Hava Sporları Federasyonu (FAI) Lisansına sahip paraşütçüler, Türkiye’nin Milli Hava Sporları Kontrol (NAC) ve hava sporları federasyonu yükümlülüğünü taşıyan tek yetkilisi Türk Hava Kurumu’nun ev sahipliğinde Efes’te buluştu.
  • Paraşüt katlama yerine gırdıgınızde kocaman bır Atatürk ve Türk bayragı resmi görürsünüz. Bunu görünce sakın galeyena gelmeyın. Bu düzmece bır oyunun bır parcasıdır. Göz boyamadır yanı. O ıkı önemlı şeyin arkasına sıgınıp her türlü hırsızlık ve dümenı çevirirler.. Yazık Asker artıgı ve insan artıgı yalama egıtmenlerden ancak bu kadar performans olur.. Cilalı elbiseler, bır topuk bır baş selamı gelsin maaşlar....10 gün atla 20 gün yat bedava yemek, bedava parasüt malzemeleri, bedava uçak,, burunlar elli karış havada,, sızın egıtsenız ne olur egıtmesenız ne olur.. Beleşçi çiftlik tayfası..
  • Bu yil kurban derilerini yine THK mi toplayacak? Turkiyenin Hainlik Kurumu :))))) asker artiklari
  • Ne kadar çok seveni varmış bu THK nın
  • Bu yazıda amaç nedir? THK'nın federasyon yetkisi mi? Yoksa, yapılan paraşüt atlayışarı mı? Bir de bu nedir anlamadım hangi THK yetkilisi çıksa aynı 3 lafı söylüyor "THK havacılık federasyonu yükümlülüğünü taşır", "NAC yetkisi" ve "FAI". Bu söylemler cahillikten arkadaşlar FAI'ye aidatı ödemesinler bakalım ne olacak. FAI'nin THK ya verdiği tek yetki lisans düzenleme ve yıllık pul yapıştırma bunun içinde yıllık olarak on binlerce İsviçre Frangı ödenir. Tüzüğünde yazan 1 cümle ile federasyon olunmaz. Hani baştada söyledim ya papağan gibi söyledikleri 3 cümlenin birincinisini havacılık federasyonu yükümlülüğünü yerine getirmekle federasyon olunur.
  • Basgan parasutculeri bosver onlar heryerde bulusur gorusuruz sen bizim paralardan haber ver
  • Eeee sonra?
  • Aslanim tutturmussunuz bir fai lisansi diye.fainin ne oldugunu bilmiyorsunuz.yonetim zaafiyetiniz malum.sportif havaciligi yonetemediniz.batirdiniz.simdi cikip faiye sariliyorsunuz.baskaninizin gitmeden cektigi ve nerede oldugu belli olmayab 40 milyon tl lik kredinin akibetiyle bu kadar ugrasmadiniz.bi bitmediniz.gidin artik.kalmadi yiyecek.ozmonuz yedi hepsini.hadi dagilin.
  • Avrupa standartlarını bırakın , Balkanlarda bıle bır hıçtır bunlar. Şu kadar adam bu kadar adam yetıstırdık ve FAI yetkısı sadece bizde den baska bırsey bılmeyen Amatör sportıf havacı düşmanı bu fakır fukara çocukları isimlerine yakışır şekılde hem THK yı hemde kendılerini rezıl etmişlerdir. Bu sportıf havacılık düşmanı dernek bozuntısu THK ve onların egıtmenlerı. Yaptıgınız haksızlıklarda bogulusunuz inşallah.. Kımınız paraşüt ögretmenlıgınden pilotluga , kımınız planöre kımınız balona geçtınız. Tıkana tıkana ekmek elden su gölden dıyerek yedınız yıne doymadınız. Bırbırınızın pıslıklerını kapatarak bu günlere geldınız.THK yı bır çiftlik gıbı kullandınız. Ama unutmayın hak ve adalet ergeç yerını bulur......insanlar mecburıyetten tek kapı oldugu için kapınıza gelmek zorunda kaldı.Umarım pisliginizde bogulursunuz..
  • Sabah servısle gelırsın işe . Zaten torpıl ve yaşamalıkla egıtmen olmussundur. Eger atlayıs yoksa ögle yemegine kadar çene yaparsın. Ögle vaktı çalışmış ve çok yorulmuş edasıyla gelıp o hakermedıgın yemegı yersın. Ögleden sonra hava kapalıdır. Yıne sahda solda cene yapıp akşam servıse bıner evıne dönersın.. Aylıgın uçmasanda atlamasanda tıkır tıkır kontona gelır. Yazın Türkıyemızın en güzel yerlerınde havacılık kampı yaparsın. Bırı selçuk bırı eskişehır inönü. Hava cıllop gıbı vıtamın bol. Özel lojmanlar da akşamları rakının dıbıne vurursun. Nasıl olsa maaş , yemekler bedava. Bu düzenın çocukları, yanı hırsız ve arsız tayfası bırbırlerının nasıl torpılle ögretmen olduklarını bıldıklerı için bırbırlerını asla ısırmazlar. 30 senelık parasüt ögretmenlıklerı boyunca bu asalak yasamlarında ne bır balkan ne bır Avrupa nede Dünya şampıyonalarında derecelerı vardır . Yaptıkları tek sey bayrakla atlamak yada parasütlerıne bayrak yaptırıp atlayıs yaparak süper bır faalıyet yaptıklarını ballandıra ballandıra anlatırlar gazetecılere.
  • Hep torpil kacvdefa basvursamda almadilar

Uluslararası Hava Sporları Federasyonu (FAI) Lisansına sahip paraşütçüler, Türkiye’nin Milli Hava Sporları Kontrol (NAC) ve hava sporları federasyonu yükümlülüğünü taşıyan tek yetkilisi Türk Hava Kurumu’nun ev sahipliğinde Efes’te buluştu.

Paraşüt atlayış sezonun açılışı için toplanan amatör paraşütçüler, gökyüzünde adeta bir şölen havası içinde paraşütle atlamanın keyfini çıkarttı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen amatör paraşütçüler, Türk Hava Kurumu Efes Havacılık Eğitim Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterileri kapsamında gökyüzünü renklendirdi. Paraşütçüler, atlayışlar sırasında ay yıldızlı Türk bayrağımızı göklerde dalgalandırdı.

Atlayışların ardından Türkiye’deki paraşüt sporunun 2017-2018 yılı için planlanan projeleri ve geleceği hakkında düzenlenen seminere katılan FAI Lisansına sahip 50 amatör paraşütçü, görüş ve önerilerini iletti. Paraşüt Okulu Müdürü Fikret Söğüt de, etkinliğe beklenenden daha fazla katılım olduğunu, bundan da büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Türkiye’nin Milli Hava Sporları Kontrol (NAC) ve Hava Sporları Federasyonu yükümlülüğünü taşıyan tek yetkilisi olan Türk Hava Kurumunun ev sahipliğinde düzenlenen bu etkinlikle 23 Nisan’ı coşku ile kutlamak ve yeni sezonun açılışı için Efes Havaalanı’nda buluştuklarını kaydeden THK Havacılık ve Eğitim Müdürü Bekir Akyüz ise, önümüzdeki yılın planlamasından bahsetti. 2018 yılı için birçok FAI A bröveli paraşütçü yetiştirmeyi planladıklarını ve isteği olan bütün gençleri havacılıkla ücretsiz olarak buluşturmayı arzuladıklarını belirtti. THK’nın yasaların kendisine verdiği yetkiyle de Türkiye’nin havacılık federasyonu yükümlülüğünü taşıdığını belirten Akyüz, sportif havacılık branşlarının tamamında verilen eğitimlerin önemine dikkat çekerken bu eğitimlerin en önemli branşlarından birinin de paraşüt olduğunu ifade etti.





Türk Hava Kurumu amatör paraşütçüleri buluşturdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Hangar mangar.. ~ 7 yıl önce
Paraşüt katlama yerine gırdıgınızde kocaman bır Atatürk ve Türk bayragı resmi görürsünüz. Bunu görünce sakın galeyena gelmeyın. Bu düzmece bır oyunun bır parcasıdır. Göz boyamadır yanı. O ıkı önemlı şeyin arkasına sıgınıp her türlü hırsızlık ve dümenı çevirirler.. Yazık Asker artıgı ve insan artıgı yalama egıtmenlerden ancak bu kadar performans olur.. Cilalı elbiseler, bır topuk bır baş selamı gelsin maaşlar....10 gün atla 20 gün yat bedava yemek, bedava parasüt malzemeleri, bedava uçak,, burunlar elli karış havada,, sızın egıtsenız ne olur egıtmesenız ne olur.. Beleşçi çiftlik tayfası..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Bu yil kurban derilerini yine THK mi toplayacak? Turkiyenin Hainlik Kurumu :))))) asker artiklari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 7 yıl önce
Ne kadar çok seveni varmış bu THK nın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şimdi ~ 7 yıl önce
Bu yazıda amaç nedir? THK'nın federasyon yetkisi mi? Yoksa, yapılan paraşüt atlayışarı mı? Bir de bu nedir anlamadım hangi THK yetkilisi çıksa aynı 3 lafı söylüyor "THK havacılık federasyonu yükümlülüğünü taşır", "NAC yetkisi" ve "FAI". Bu söylemler cahillikten arkadaşlar FAI'ye aidatı ödemesinler bakalım ne olacak. FAI'nin THK ya verdiği tek yetki lisans düzenleme ve yıllık pul yapıştırma bunun içinde yıllık olarak on binlerce İsviçre Frangı ödenir. Tüzüğünde yazan 1 cümle ile federasyon olunmaz. Hani baştada söyledim ya papağan gibi söyledikleri 3 cümlenin birincinisini havacılık federasyonu yükümlülüğünü yerine getirmekle federasyon olunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paranerde ~ 7 yıl önce
Basgan parasutculeri bosver onlar heryerde bulusur gorusuruz sen bizim paralardan haber ver

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
aynen, onlar bulsun birbirini. Para nerde?
Sonrasi ~ 7 yıl önce
Eeee sonra?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ozmo ~ 7 yıl önce
Aslanim tutturmussunuz bir fai lisansi diye.fainin ne oldugunu bilmiyorsunuz.yonetim zaafiyetiniz malum.sportif havaciligi yonetemediniz.batirdiniz.simdi cikip faiye sariliyorsunuz.baskaninizin gitmeden cektigi ve nerede oldugu belli olmayab 40 milyon tl lik kredinin akibetiyle bu kadar ugrasmadiniz.bi bitmediniz.gidin artik.kalmadi yiyecek.ozmonuz yedi hepsini.hadi dagilin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parasüt ögretmenı -2- ~ 7 yıl önce
Avrupa standartlarını bırakın , Balkanlarda bıle bır hıçtır bunlar. Şu kadar adam bu kadar adam yetıstırdık ve FAI yetkısı sadece bizde den baska bırsey bılmeyen Amatör sportıf havacı düşmanı bu fakır fukara çocukları isimlerine yakışır şekılde hem THK yı hemde kendılerini rezıl etmişlerdir. Bu sportıf havacılık düşmanı dernek bozuntısu THK ve onların egıtmenlerı. Yaptıgınız haksızlıklarda bogulusunuz inşallah.. Kımınız paraşüt ögretmenlıgınden pilotluga , kımınız planöre kımınız balona geçtınız. Tıkana tıkana ekmek elden su gölden dıyerek yedınız yıne doymadınız. Bırbırınızın pıslıklerını kapatarak bu günlere geldınız.THK yı bır çiftlik gıbı kullandınız. Ama unutmayın hak ve adalet ergeç yerını bulur......insanlar mecburıyetten tek kapı oldugu için kapınıza gelmek zorunda kaldı.Umarım pisliginizde bogulursunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paraşüt ögretmeni olmak...-1- ~ 7 yıl önce
Sabah servısle gelırsın işe . Zaten torpıl ve yaşamalıkla egıtmen olmussundur. Eger atlayıs yoksa ögle yemegine kadar çene yaparsın. Ögle vaktı çalışmış ve çok yorulmuş edasıyla gelıp o hakermedıgın yemegı yersın. Ögleden sonra hava kapalıdır. Yıne sahda solda cene yapıp akşam servıse bıner evıne dönersın.. Aylıgın uçmasanda atlamasanda tıkır tıkır kontona gelır. Yazın Türkıyemızın en güzel yerlerınde havacılık kampı yaparsın. Bırı selçuk bırı eskişehır inönü. Hava cıllop gıbı vıtamın bol. Özel lojmanlar da akşamları rakının dıbıne vurursun. Nasıl olsa maaş , yemekler bedava. Bu düzenın çocukları, yanı hırsız ve arsız tayfası bırbırlerının nasıl torpılle ögretmen olduklarını bıldıklerı için bırbırlerını asla ısırmazlar. 30 senelık parasüt ögretmenlıklerı boyunca bu asalak yasamlarında ne bır balkan ne bır Avrupa nede Dünya şampıyonalarında derecelerı vardır . Yaptıkları tek sey bayrakla atlamak yada parasütlerıne bayrak yaptırıp atlayıs yaparak süper bır faalıyet yaptıklarını ballandıra ballandıra anlatırlar gazetecılere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 7 yıl önce
Süper tespitler. Tebrik ederim.
hep torpil ~ 7 yıl önce
Hep torpil kacvdefa basvursamda almadilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000