10 Şubat 2010, Çarşamba 08:00:17

Türk hakemleri için şok iddia!

Merkez Hakem Kurulu’nun, uçakla maça giden hakemlerden uçuş kartı istemesi ortalığı karıştırdı. İsyan eden Süper Lig hakemleri için bu uygulama kaldırıldı...
  • Gel de bu hakemden adil maç yönetmesini bekle...
  • resmi kurum çalışanlarından da istenen sıradan bir belge niçin böyle sorun ediliyor? kamu kaynaklarından yararlanan herkesin eşit bir biçimde muamele görmesi gerekir. kendilerini böylesine ayrıcalıklı gören kişiler gün gelir hesap vermekten de kaçınır. şeffaflığın olmadığı yerde her şey olasılık dahilindedir.
  • Evet, arkadaşlarımız haklı. Bu işleri yapanları deşifre etsenize. Maçlarımızı sahtekarlarmı yönetiyor? Bir bilet parası için bunu yapanlar, maç için neler yapmazlar?
  • Ucustan 48 saat once online check-in yapar pc yazicimdan binis kartimi alirim. Ucusa 24 saat kalasindan once biletimi iptal ettiririm. Binis kartini TFF ye ibraz eder yine parami alirim. Bu kesin cozum degil. Kisitlamalar en ince detayiyla gozden gecirilmeli.
  • herşeyimiz üç kagıt,ahlaksızlık ve rezilik....dogru olan hiç birşeyimiz yokkk....hamdolsun müslümanız

Merkez Hakem Kurulu’nun, uçakla deplasmana giden hakem ve gözlemcilerden biniş kartlarını istemesi büyük tepki çekti. Devre arası seminerinde radikal bir karar alan MHK, hakem ve gözlemcilere artan seyahat giderleri nedeniyle uyarıda bulunurken, kontrol amaçlı olarak uçuş kartlarının, Futbol Federasyonu’na gönderilmesini istedi.

Hakemler arasında huzursuzluk yaratan kararın perde arkasında, bazı hakemlerin yol ücretini uçak olarak federasyona bildirmelerine rağmen, kendi özel araçları veya otobüsle seyahat ettiklerinin ortaya çıkmasının bulunduğu belirlendi.

Özellikle Doğu bölgesi hakemlerinin uçak bileti alarak TFF’ye masraf gösterdikleri, ancak 24 saat kalaya kadar biletleri ücretsiz bir şekilde iptal ettirdikleri vurgulandı.

‘Deşifre etsinler’

Bu olayı tespit eden MHK’nın, Süper Lig hakemlerinden de uçuş kartı istemesi tepkiyle karşılandı. Hakemler arasında, “MHK bize güvenmiyor. Uçuş kartlarımız isteniyor. Madem bazı hakemler böyle bir usulsüzlük yaptı. MHK çıksın o hakemleri deşifre etsin ve ilişkileri kesilsin. MHK hepimizi potansiyel suçlu görüyor” sesleri yükselince, MHK, Süper Lig hakemlerinden uygulamayı kaldırdı.

Diğer klasmanlar için ise uçuş kartı uygulaması devam ediyor.

Milliyet

Türk hakemleri için şok iddia!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Gel de bu hakemden adil maç yönetmesini bekle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
resmi kurum çalışanlarından da istenen sıradan bir belge niçin böyle sorun ediliyor? kamu kaynaklarından yararlanan herkesin eşit bir biçimde muamele görmesi gerekir. kendilerini böylesine ayrıcalıklı gören kişiler gün gelir hesap vermekten de kaçınır. şeffaflığın olmadığı yerde her şey olasılık dahilindedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet, arkadaşlarımız haklı. Bu işleri yapanları deşifre etsenize. Maçlarımızı sahtekarlarmı yönetiyor? Bir bilet parası için bunu yapanlar, maç için neler yapmazlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ucustan 48 saat once online check-in yapar pc yazicimdan binis kartimi alirim. Ucusa 24 saat kalasindan once biletimi iptal ettiririm. Binis kartini TFF ye ibraz eder yine parami alirim. Bu kesin cozum degil. Kisitlamalar en ince detayiyla gozden gecirilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
herşeyimiz üç kagıt,ahlaksızlık ve rezilik....dogru olan hiç birşeyimiz yokkk....hamdolsun müslümanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000