26 Kasım 2016, Cumartesi 16:11:06

Türk F-16'larına Yunan jetlerinden taciz

Ege Denizi'nde uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu yapan iki F-16 uçağına, Yunan jetlerince 19 dakika 8 saniye süreyle radar kilidi atılarak tacizde bulunuldu.
  • Vay anasına! Komşu bi yerlerden para bulmuş, hemen koşup jet yakıtı almış. Bravo...
  • Kaşınıyorlar elbet kaşırız yunanı.yunan atasözü var Türk'ün ayağına basma basarsan ısırır diye.basmaz isen dost olur besler yedirir bakar. 1,5 saat te atinadayız adalar 20 dakika elimizde,Selanik desen 30 dakikada bizde.aç Yunan kaşınır ama kaşırız.hep böyledir bu.pilotlarımız hep kahramandır.vatan aşığıdırlar.
  • Önce istikrar bozulmasın diye kol kola yürüyün bu yollarda, sonra öküz ölsün ortaklık bozulsun, düşün birbirinize. Şimdi F-16 uçuracak pilotunuz yok iken Avrupa Parlementosuna kafa tutun. Alırsınız önce görüşmelerin durdurulma kararını önce. Sonra da AB nin iti yunanlıların kışkırtılması ile de taciz edilirsiniz. Aldınız mı iradeyi kol gibi. Tarih boyunca Türk Devletleri dışarıdan yıkılamadı. Hep içeride birbirine düşürülerek parçalandı. Şu coğrafyayı da elinizden kaybedin de aklınız belki bu defa başınıza gelir. Ne idüğü belirsizlerde saltanat kursunlar.
  • neymiş o reaksiyon? adamlar, en son geçenlerde heybeliada'dan büyük adamıza sahip çıktı, bayrağını dikti, onlar için hükümet de askeriye de hiçbir şey yapmadı,umursamadı ya bana ne alt tarafı ufak kara parçası bizim olsa ne onun olsa ne dedi ya da bir tepki vermek yemedi!
  • Taciz yapan F16 pilotlari seneye THY veya Onurda pilot olarak ucar
  • Eminim gerekli reaksiyon gösterilmiştir. Büyük Türkiye buymus meğer ele güne rezil olmak
  • Yunanlılar parayı bulmuş heralde jetleri it dalaşına sokmaya başlamiş indirin yunanları
  • Bizde onlara kitleyelim
  • Vurun be yeter artık bu kadar sıktılar iyicee
  • Anasini Satimini yunanlari sinsi adalara bayrak dikiyorlar yok radar yok jet indirin yunan jet ini özür dileriz arada adalarida aliriz iyi ders olur i...,elere

Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu yapan iki F-16 uçağına, Yunan jetlerince radar kilidi atılarak tacizde bulunuldu.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) günlük faaliyetlere ilişkin bilgilere yer verildi.

Buna göre, dün Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu yapan iki F-16 uçağına, Yunanistan'a ait F-16 uçaklarınca, 19 dakika 8 saniye süreyle radar kilidi atılarak tacizde bulunuldu.

TSK unsurlarınca gerekli reaksiyon gösterildi.

Türk F-16'larına Yunan jetlerinden taciz

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Volvo ~ 7 yıl önce
Vay anasına! Komşu bi yerlerden para bulmuş, hemen koşup jet yakıtı almış. Bravo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fenermoda ~ 7 yıl önce
Kaşınıyorlar elbet kaşırız yunanı.yunan atasözü var Türk'ün ayağına basma basarsan ısırır diye.basmaz isen dost olur besler yedirir bakar. 1,5 saat te atinadayız adalar 20 dakika elimizde,Selanik desen 30 dakikada bizde.aç Yunan kaşınır ama kaşırız.hep böyledir bu.pilotlarımız hep kahramandır.vatan aşığıdırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trader Joe's ~ 7 yıl önce
SEn anca kendi poponu kasirsin, seninki Ege'deki adalari parayla satip paralari Isvicre bankasindaki hesabina yatirdi. Daha seni nasil kasiyip kasindirsin:) Hic seside cikmiyor yakinda maalesef Kibris'ta satilacak.
lahavle ~ 7 yıl önce
el yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış.hani 24 saatte şamda namaz kılıyordunuz nooldu 3 ayda elbaba giremedin daha.
Alın iradeyi ~ 7 yıl önce
Önce istikrar bozulmasın diye kol kola yürüyün bu yollarda, sonra öküz ölsün ortaklık bozulsun, düşün birbirinize. Şimdi F-16 uçuracak pilotunuz yok iken Avrupa Parlementosuna kafa tutun. Alırsınız önce görüşmelerin durdurulma kararını önce. Sonra da AB nin iti yunanlıların kışkırtılması ile de taciz edilirsiniz. Aldınız mı iradeyi kol gibi. Tarih boyunca Türk Devletleri dışarıdan yıkılamadı. Hep içeride birbirine düşürülerek parçalandı. Şu coğrafyayı da elinizden kaybedin de aklınız belki bu defa başınıza gelir. Ne idüğü belirsizlerde saltanat kursunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reaksiyona gel ! ~ 7 yıl önce
neymiş o reaksiyon? adamlar, en son geçenlerde heybeliada'dan büyük adamıza sahip çıktı, bayrağını dikti, onlar için hükümet de askeriye de hiçbir şey yapmadı,umursamadı ya bana ne alt tarafı ufak kara parçası bizim olsa ne onun olsa ne dedi ya da bir tepki vermek yemedi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F16 ~ 7 yıl önce
Taciz yapan F16 pilotlari seneye THY veya Onurda pilot olarak ucar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahah ~ 7 yıl önce
Eminim gerekli reaksiyon gösterilmiştir. Büyük Türkiye buymus meğer ele güne rezil olmak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ooo ~ 7 yıl önce
Yunanlılar parayı bulmuş heralde jetleri it dalaşına sokmaya başlamiş indirin yunanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
By ~ 7 yıl önce
Bizde onlara kitleyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 7 yıl önce
Vurun be yeter artık bu kadar sıktılar iyicee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ege ~ 7 yıl önce
Anasini Satimini yunanlari sinsi adalara bayrak dikiyorlar yok radar yok jet indirin yunan jet ini özür dileriz arada adalarida aliriz iyi ders olur i...,elere

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000