28 Ekim 2013, Pazartesi 13:39:36

TÜRK F-16'LAR SURİYE'Yİ VURDU İDDİASI

Bu sabah saatlerinde Suriye bölgesinden Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine düşen havan topu sonucu Türk F-16'ların ateşin geldiği yeri vurduğu iddia edildi...
  • Resimdeki koclara,bak be gökyüzünü aglatiyorlar.
  • Füze olayını takip ediyormusun ? çin hava savunma füzesi alımıdamı sizin ezberi bozamadı ?
  • Adamlar o uçakları babalarının hayrına vermiyorlar, karşılığında parasını alıyorlar. Kimseden izin alacak değiliz, Kıbrıs harekâtına bakarsan anlarsın. Kim almış memleketin tapusunu? Dünyada 24 ülke kullanıyor bu F-16'ları. Amerika bu 24 ülkenin tapusunu mu aldı birader? Komik olmayın, bırakın bu arabesk şarlatanlıkları artık, yıllardır hep aynı hikaye. Evinde oturan bir vatandaşın ölmüş sen hâla neyin kafasını yaşıyorsun, yazık..
  • Aslan parcalarinin nereden kalkacagi nereyi vuracagi belli olmaz. Düsmanlarin dikkatine..

Suriye ’nin Rasulayn bölgesinde YPG ile El-Nusra arasında devam eden çatışmalarda ateşlenen bir havan mermisi bu sabah saatlerinde Şanlıurfa 'nın Ceylanpınar ilçesine düştü.

Olayda, 30 yaşındaki İdris Akgül hayatını kaybederken, odada bulunan çocuğu da hafif yaralandı.

ACİL KODUYLA HAVALANDILAR

Olayın hemen ardından Diyarbakır 'da bulunan 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü'nden ‘acil' koduyla havalanan 5 adet F-16 savaş uçağı Suriye sınırına yöneldi.

Sınır hattı boyunca keşif ve gözetleme yapmak amacıyla kalkan uçakların ayrıca top mermisinin geldiği Resulayn bölgesinde bir yeri de vurdukları iddia edildi.

TÜRK F-16'LAR SURİYE'Yİ VURDU İDDİASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Aslanlarim. ~ 10 yıl önce
Resimdeki koclara,bak be gökyüzünü aglatiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tapumu ? ~ 10 yıl önce
Füze olayını takip ediyormusun ? çin hava savunma füzesi alımıdamı sizin ezberi bozamadı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
füze ~ 10 yıl önce
türkiye abd ve nato nun izni olmadan değil çin den hava savunma sistemi almak tuvalete bile gidemez. zaten gelişmeler de o yönde, bir iki kelimeden sonra tırsıdılar, geri adım attılar. bu mümkün değil, gösterişe şov yapmaya gerek yok. keşke alsalar, ama olmaz, emperyalizmin doğasına aykırıdır, bir gecede geldiğin yere gönderirler adamı.o kadar yürekleri vardı da o yüzden mi kürecik radar sistemi kurulurken sesleri çıkmadı, üstelik komutasını da abd emrine verdiler.
Muhaleet ~ 10 yıl önce
Ana muhalefet partisi çinden füze almaya karşı olduklarını açıkladılar. Bu açıklamanın öncesinde sadece Abd ile dans etmediklerini öncesinde Çin'e gittiklerini söylediler. Abd ye gidipte eli boş gelen olmamıştır.
aslan'a ~ 10 yıl önce
Adamlar o uçakları babalarının hayrına vermiyorlar, karşılığında parasını alıyorlar. Kimseden izin alacak değiliz, Kıbrıs harekâtına bakarsan anlarsın. Kim almış memleketin tapusunu? Dünyada 24 ülke kullanıyor bu F-16'ları. Amerika bu 24 ülkenin tapusunu mu aldı birader? Komik olmayın, bırakın bu arabesk şarlatanlıkları artık, yıllardır hep aynı hikaye. Evinde oturan bir vatandaşın ölmüş sen hâla neyin kafasını yaşıyorsun, yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
durum bu! ~ 10 yıl önce
O bahsettiğin Kıbrıs harekatı sırasında emri veren Başbakanımız dört parmaklı uşaklardan değil, şerefli Karaoğlan Bülent Ecevittir canım :) Aslan parçalarının da en başındaki suskun adamın Necdet Bey olduğunu unutmayalım, devreleri bile adamı reddettiler, o hale Başbakanımızın yanında eli göğsünde suskun bir biçimde oturuyor. Siz hangi ülkede hangi dünyada yaşıyorsunuz, okuyun biraz okuyun, tarafsız medya araçlarını okuyun.
kıbrıs, ~ 10 yıl önce
kıbrıs savaşını iyi bilirim, 1967 deki olayda askerin kıbrıs a neden çıkamadığını da, oradaki yürekli askerleri de. akdeniz de donanmamızın bizim tarafımızdan nasıl nasıl vurulduğunu, emir komuta zincirinin nasıl kırıldığını, buna rağmen dönemin başbakanı gibi yürekli bir adamın dünyaya nasıl meydan okuduğunu da bilirim. yıllar sonrasında o dönem üzerinden benzin,yok,yağ yok diye çıkar peşinde koşanları da bilirim. uçaklara yakıt mühimmat konulamazken libyanın kaddafinin yardımlarını da bilirim, o kaddafinin öldürülmesindeki oyunları da bilirim, işbirlikçilerini de; falkland savaşında arjantin füzelerinin de her nedense ingiliz donanmasını vuramadıklarını da bilirim; muavenet zırhlısının neden, nasıl vurulduğunu da. evet, evinde ölen vatandaşa da üzülürüz elbette ama sorumlularını da biliriz. arabeskin şarlatanlıkları dediğiniz olaydan oy devşirenlerin kimler olduğunu da, çıkarcı, ılımlı islamcı, emperyalist uşağı siyasetçileri de. sen neyi bilirsin ki.
muhalafetee ~ 10 yıl önce
abd ile savaşa girsek ozaman anlarsın kullanabiliyonnmu kullanamıyon mu.sırf bu yüzden aselsan da mühendislerimiz öldü.boş konuşmaya devam
Bizim pilotlar.. ~ 10 yıl önce
Aslan parcalarinin nereden kalkacagi nereyi vuracagi belli olmaz. Düsmanlarin dikkatine..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aslan ~ 10 yıl önce
o aslan parçalarının da nereyi ne kadar vuracakları da amcalarının iznine tabidir.adamlar o uçakları sana verirken senin memleketinin tapusunu da elinden alıyorlar, bilirmisin. burada duygusal savaş çığırtkanlığı yapma.
Ha.ha ~ 10 yıl önce
Harbiden savas cikti...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000