18 Ocak 2014, Cumartesi 08:33:58

TÜRBÜLANSA GİRDİ KABİN EKİBİ YARALANDI

ABD New Jersey'deki Newark Havaalanı'ndan Pekin'e gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra şiddetli türbülansa giren uçaktaki 5 personel yaralandı
  • first officer Evet oncelikle flight safety Ama cabin ekibi bu ucusta pek uymamisa benziyor bizler fasten seatbelt on yapiyoruz Cabin hala Ayakta sonucundada istenmeyen kazalar gecmis Olsun herkese iyi ucuslar
  • "Kek portakal suyu veriyosunuzz yeaaa" zihniyetindeki insanlar görsünler..Kolay iş mi :( Geçmiş olsun , Allah tüm uçuş ekiplerine kolaylık versin..
ABD New Jersey'deki Newark Havaalanı'ndan Pekin'e gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra şiddetli türbülansa giren uçaktaki 5 personel yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, United Havayolları’nın 89 No’lu Pekin uçuşu için havalanan uçak, girdiği şiddetli türbülans nedeniyle kalktığı Newark Havaalanı’na yaklaşık 45 dakika sonra geri döndü. Kalkıştan hemen sonra yaşanan türbülans sırasında görevli personelden 5’i hafif yaralandı.

Türbülans sırasında yolcuların herhangi bir zarar görmediği, yaralı görevlilerin tedavi altına alındıkları öğrenildi. ABD Federal Havacılık İdaresi konuyla ilgili soruşturma başlattı.
TÜRBÜLANSA GİRDİ KABİN EKİBİ YARALANDI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
first officer Evet oncelikle flight safety Ama cabin ekibi bu ucusta pek uymamisa benziyor bizler fasten seatbelt on yapiyoruz Cabin hala Ayakta sonucundada istenmeyen kazalar gecmis Olsun herkese iyi ucuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 10 yıl önce
"Kek portakal suyu veriyosunuzz yeaaa" zihniyetindeki insanlar görsünler..Kolay iş mi :( Geçmiş olsun , Allah tüm uçuş ekiplerine kolaylık versin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000