15 Nisan 2015, Çarşamba 08:15:15

TURANLI'DAN ERCAN AÇIKLAMASI

Ercan Havaalanı ihalesini kazanan T&T Şirketi’nin büyük ortağı Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, inşaata başlanması konusunda yaşanan sıkıntılara değinerek “Biz dünyanın 7-8 ülkesinde iş yapıyoruz. Ben neler çekiyorum, burada yaşanan sıkıntı devede kulak kalır” dedi.
  • Asker tüm Güneydoğu'dan çekildi, ama Ercan'dan çekilemiyor. :)))) Yer teslimi olmadı ama eski terminal teslim alındı, para basıyor. Yeme bizi Sn Turanlı, Türkiye'de iktidar ve tepedeki değişince sen de yargılanacaksın.
  • ercan görev alan n.müdürlerimiz bilgili ve tecrübeli insanlardır kendilerine başıralar dilerim.
  • Orası havaalanı falan değil. Resmen AVM. Yeme içme olmadan oturacağınız hiç yer yok. KKTC ulaştırma bakanlığı bunları görmüyor mu ? Ayrıca free shop çok pahalı. İçki vs alacaklar KKTC de offlicence denilen yerlerden yarı fiyatına istediği her içkiyi alabilir. Aman dikkat
  • Sosyla konut yapmakla terminal işletmeciliğini aynı gören zihniyet çıkar demeç de verir haber de yapar. Bunların sonu gerçekten çok kötü. Bari büyük şirketlerden tecrübeli personel transferi yapın. Ucuz ve amatörlerle olmadığı bariz ortada. Ercan eskiden daha iyidi.
  • Hayret valla. Bir de kalkıp TV lere çıkıp açıklama yapma cesaretini buluyorlar. Ercanı perişan ettiniz bari susun oturun. Hangi deneyimle orayı işleteceksiniz ? Komik haberler bunlar.

Ercan Havaalanı ihalesini kazanan T&T Şirketi’nin büyük ortağı Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, inşaata başlanması konusunda yaşanan sıkıntılara değinerek “Biz dünyanın 7-8 ülkesinde iş yapıyoruz. Ben neler çekiyorum, burada yaşanan sıkıntı devede kulak kalır” dedi.

Kıbrıs TV’de Serhat İncirli’nin hazırlayıp sunduğu “Kıbrıs’ta Bugün” programına konuk olan Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, yeni Ercan Havaalanı yapımı ile ilgili yaşanan sorunları anlattı.

“Asker çekildi, ağaçlar da kalktı mı sıkıntı kalmaz”

“Şu anda hiçbir problemimiz yok” diyen Turanlı, ortakları Terminal Yapı’nın sorun yaratacak bazı açıklamalar yaptığını ancak şu anda ortakları ile de hiçbir problemleri olmadığını kaydetti.

Turanlı şöyle konuştu:

“Biz işimizi düzgün itibarlı yapmaya çalışıyoruz ve bunu başarıyoruz. Şu anda hiçbir problemimiz yok. Asker oradan çekildi, ağaçlar da ortadan kalktı mı hiçbir sıkıntı kalmaz.

Biz işimizi tamamlayacağız. İşin tamamlanması için hükümet ve ilgili bakan da elinden geleni yapıyor. İş bittikten sonra haksızlığa uğradığımıza inanırsak hukuka gideriz.

Ortaklar arasında her zaman sıkıntı çıkabilir. Biz büyük ortak olarak, hiçbir ortağımıza maddi manevi zarar vermeyerek bu işi tamamlayacağız.

Paramız ve donanımımız var, işin zamanında tamamlanmaması için hiçbir neden yok.”

“Ben neler çekiyorum, bu devede kulak kalır”

Proje hayata geçirilirken bazı sorunların yaşanmasının doğal olduğunu ima eden Turanlı, “Biz dünyanın 7-8 ülkesinde iş yapıyoruz. Ben neler çekiyorum, burada yaşanan sıkıntı devede kulak kalır” dedi.

Ercan Havaalanı içine 250 odalı bir otel de yapılabileceğini belirten Turanlı, bunun için önce yerli otellerle konuşacaklarını ve gerek duyulmaması halinde yapmayacaklarını söyledi. (Kıbrıs Postası)

TURANLI'DAN ERCAN AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Asker tüm Güneydoğu'dan çekildi, ama Ercan'dan çekilemiyor. :)))) Yer teslimi olmadı ama eski terminal teslim alındı, para basıyor. Yeme bizi Sn Turanlı, Türkiye'de iktidar ve tepedeki değişince sen de yargılanacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt ~ 9 yıl önce
ercan görev alan n.müdürlerimiz bilgili ve tecrübeli insanlardır kendilerine başıralar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Savunma ~ 9 yıl önce
Kimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Dalamanda gözenden atılanlar Ercanda işe yaradı demek. Siz giderken biz geliyorduk. Bari susun cevap vermeyin
Çok... ~ 9 yıl önce
Evet başka konularda çok tecrübeli olabilirler ama havacılık, terminal işletmeciliği konusunda ne yazık ki sıfırlar. En tecrübeli oldukları konu freeshopta pahalı içki satmak
kötümü ~ 9 yıl önce
Dalamandanmı geldiler demekki rasıda bu kadar kötü
Ercan ~ 9 yıl önce
Orası havaalanı falan değil. Resmen AVM. Yeme içme olmadan oturacağınız hiç yer yok. KKTC ulaştırma bakanlığı bunları görmüyor mu ? Ayrıca free shop çok pahalı. İçki vs alacaklar KKTC de offlicence denilen yerlerden yarı fiyatına istediği her içkiyi alabilir. Aman dikkat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hata ~ 9 yıl önce
Sosyla konut yapmakla terminal işletmeciliğini aynı gören zihniyet çıkar demeç de verir haber de yapar. Bunların sonu gerçekten çok kötü. Bari büyük şirketlerden tecrübeli personel transferi yapın. Ucuz ve amatörlerle olmadığı bariz ortada. Ercan eskiden daha iyidi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mashattan ~ 9 yıl önce
Geçen gün bunların tas yıllar önce ultra lüks proje olarak vitrine çıkardığı ve bazı medyatik tiplerin de rağbet ettiği Mashattan I'n önünden geçtim biryeri ararken. Sitenin içine girmedi tabi ama etrafı tam bir mezbelelik, şaştım kaldım valla bir zamanla o kadar tantanaya yapılan yer burası mı diye? Yazık valla orda medeniyetten uzak etrafı pislik içinde oturanlara.
Hayret ~ 9 yıl önce
Hayret valla. Bir de kalkıp TV lere çıkıp açıklama yapma cesaretini buluyorlar. Ercanı perişan ettiniz bari susun oturun. Hangi deneyimle orayı işleteceksiniz ? Komik haberler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000