24 Nisan 2012, Salı 09:38:49

TÜM UÇAKLAR TEKRAR BAKIMDAN GEÇİRİLECEK!

Geçtiğimiz hafta Pakistan'da yaşanan ve 127 kişinin hayatını kaybetmesiyle gündeme gelen uçak bakımları nedeniyle, Pakistan Sivil Havacılık Otoritesi tüm özel uçak ve jetleri bakımları tamamlanana kadar yere indirdi.
Pakistan Savunma Bakanı Ahmet Muhtar, Pakistan'da geçtiğimiz hafta yaşanan kazanın ardından bir uçağın da iniş sırasında dikmelerinin kırılması ve Lahor'da bir uçağın yağ sızdırması sonucu havayolu şirketlerinde bulunan uçakların bakımlarının tekrardan yapılması nedeniyle tüm uçakların yere indirildiğini açıkladı.

1 ay önce teftiş yapılmasına rağmen haftasonu AirBlue ve Shaheen Havayolları'nın uçaklarının sorun yaşaması nedeniyle Bhoja Havayolları uçaklarından başlayarak tekrar incelenmek üzere teftiş yapılacağı belirtildi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Bhoja Havayolları'na ait B737-200 tipi yolcu uçağı düşmüş, uçakta bulunan 127 kişi hayatını kaybetmişti.

Yapılan ilk incelemelerde Bhoja Havayolları'na ait yolcu uçağına ait motorun havada alev aldığı ve pilotun kontrolü kaybederek uçağın kırım yaşadığı belirlenmişti.
TÜM UÇAKLAR TEKRAR BAKIMDAN GEÇİRİLECEK!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000