02 Mayıs 2011, Pazartesi 09:30:45

TÜM DÜNYA BU GÖSTERİYİ KONUŞACAK

Türk Hava Kuvvetlerinin 100’üncü kuruluş yıl dönümü etkinlikleri içinde ayrıcalıklı ve farklı bir yere sahip olan uluslararası katılımlı “Türkiye Hava Gösterisi-2011”, 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığında (Çiğli /İzmir) 4-5 Haziran 2011 tarihlerinde düzenlenecek.
  • pilot olamamış eziklerin klasik yorumları işte yok astronot yok bilmemne, yazık size çok gülüyorum yaa hahahahaha gariplerim benim yaa :D
  • ya ellerinde olan bu hurdalar yok süpersonik miş..yok kimse cesaret edemezmiş..geç bunları...sana havacılık tarihini yazarım şaşarkalırsın....
  • Thunderbirds. Tek geçerim, üzerine de bir bira çekerim.
  • Thunderbirds U.S.A !!!!!
  • Grey isimli arkadaş uçakları Astronotlar değil pilotlar uçuruyor önce bu farkı öğren sonra yorum yap istersen.
  • yıne bılgısızlık almış başını gıdıyor yıne okumadan araştırmadan yıne bılgı olmadan fıkır edınmısız acıkcası ama benı cok uzdu,neden mı grey adlı yorumcu rusyanın ve ukraynanın daha ıyı oldugunu yazmış ama sen bılıyormusun dunyada sadece supersonik uçaklarlar gosterı yapan ulkenın türkiye oldugunu bılıyormuydun peki,bu uçaklar gosterı yapmak G hareketi yapmak o kadar zordur kı bunu kımse cesaret almayı pek ıstemez bu yuzden dunyakı gosterı ucakları hareket kabılıyetı kolay ucaklardan secerler,sadece bu ucaklarlar gosterı yapmayı TÜRK YILDILDIZLARI kabullenmıstır zoru basaracagız ıllede bunla yapacagız dıye o yuzden dunyadakı gosterı yapan ulkeler bılırkı bunun bır ayrıcalık oldugunu ama ne hıkmetse bunu benım ulkemın ınsanı bılmıyor.
  • bence ukrayna ve rusyanın ekiplerini bir seyredin bakalım...bizim astronotların fasofiso olduğunu gayet net göreceksiniz :))
  • 90. yıl şenliklerine katılmıştım harikaydı, 100. yıl daha efsane olacak eminim, kazasız belasız.
  • ATC daha iyisini yapar ve daha stresliler...

Dünyanın pek çok ülkesinden hava akrobasi timleri ve solo uçak gösterilerinin yer alacağı bu görkemli gökyüzü şöleninde, Türk Yıldızları ve F-16 SOLOTÜRK Gösteri Timi göz kamaştıracak. Türkiye Hava Gösterisi-2011’e dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek çok sayıda akrobasi timi katılacak.

Tamamen halka açık olarak icra edilecek gösteriye katılan izleyicilerin hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla; üs içerisinde çeşitli yiyecek, içecek, eğlence, temel ihtiyaç alanları oluşturulacak, Hava Kuvvetleri ile ilgili hediyelik eşyalar ve kitaplar halkımızın beğenisine sunulacak.

İzleyicilerin uçakları yakından inceleyebileceği ve pilotlarla tanışabileceği gösteri merkezinde, çocuklar için oyun ve eğlence alanları da kurulacak.

Türkiye Hava Gösterisine dünyanın en saygın akrobasi timleri katılacak. Bu timlerden bazıları: Hırvatistan’dan Krila Oluje, Fransa’dan Patrouille de France, Pakistan’dan Sherdils, Polonya’dan Bialo Czerwone Iskry, İngiltere’den Red Arrows ve ABD’den Thunderbirds. Belçika ve Hollanda’dan F-16 solo gösteri uçakları, Pakistan’dan F-16 ve JF-17, Avusturya’dan SAAB J 10 ve Romanya’dan IAR-99 SOIM gökyüzüne imzalarını atacak. Almanya’dan Eurofighter, Cezayir’den C-130, Polonya’dan CN-295, Romanya’dan C-27 SPARTAN, Sırbistan’dan AN-26, Slovakya’dan AN-26 ve MIG-29, Ürdün’den F-16A/C uçakları statik gösterinin bir parçası olacak.







TÜM DÜNYA BU GÖSTERİYİ KONUŞACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
pilot olamamış eziklerin klasik yorumları işte yok astronot yok bilmemne, yazık size çok gülüyorum yaa hahahahaha gariplerim benim yaa :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya ellerinde olan bu hurdalar yok süpersonik miş..yok kimse cesaret edemezmiş..geç bunları...sana havacılık tarihini yazarım şaşarkalırsın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thunderbirds. Tek geçerim, üzerine de bir bira çekerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thunderbirds U.S.A !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Grey isimli arkadaş uçakları Astronotlar değil pilotlar uçuruyor önce bu farkı öğren sonra yorum yap istersen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yıne bılgısızlık almış başını gıdıyor yıne okumadan araştırmadan yıne bılgı olmadan fıkır edınmısız acıkcası ama benı cok uzdu,neden mı grey adlı yorumcu rusyanın ve ukraynanın daha ıyı oldugunu yazmış ama sen bılıyormusun dunyada sadece supersonik uçaklarlar gosterı yapan ulkenın türkiye oldugunu bılıyormuydun peki,bu uçaklar gosterı yapmak G hareketi yapmak o kadar zordur kı bunu kımse cesaret almayı pek ıstemez bu yuzden dunyakı gosterı ucakları hareket kabılıyetı kolay ucaklardan secerler,sadece bu ucaklarlar gosterı yapmayı TÜRK YILDILDIZLARI kabullenmıstır zoru basaracagız ıllede bunla yapacagız dıye o yuzden dunyadakı gosterı yapan ulkeler bılırkı bunun bır ayrıcalık oldugunu ama ne hıkmetse bunu benım ulkemın ınsanı bılmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence ukrayna ve rusyanın ekiplerini bir seyredin bakalım...bizim astronotların fasofiso olduğunu gayet net göreceksiniz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
90. yıl şenliklerine katılmıştım harikaydı, 100. yıl daha efsane olacak eminim, kazasız belasız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ATC daha iyisini yapar ve daha stresliler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000