26 Kasım 2010, Cuma 08:25:28

TÜM AVRUPA UÇUŞLARI DURDURULDU

Avrupa Komisyonu, Afganistan merkezli havayollarının Avrupa hava sahasını kullanmasını yasakladı. Yasak yarından itibaren geçerli olacak.
  • SAGA havayollari senelerdir ARIANA adina ucuslarini gerceklestirmekte ve Afganistanin Avrupa baglantilarini problemsiz bir sekilde fedakar turk Ekiplerincei ulkemizi temsilen devam etmektedir. Nazar degmesin. Bahse konu Avrupa ucuslari dahil her yonde devam etmektedir.
  • BU NE KADAR BANAL VE ANTİPATİK ESPRİ,,,EVET ARKADAŞIN DEDİGİ GİBİ KENDİN BİLE ZOR GÜLERSİN...SİZ NE YAPMAK İSTİYORSUNUZ,,BU BAŞARILAR SİZİ RAHATSIZ EDİYOR OLMALI Kİ ,HER THY HABERİNE SAÇMA SAPAN YORUMLAR DÖKTÜRÜYORSUNUZ.
  • sen ne kadar dahi yane fikirleri olan bi insansın öyle bu müthiş fikrinle övünüyormusun kapasiten çok genişmiş nerde yetiştin acaba
  • Espri yaptigini zannettin herhalde senden baskasi gulmez
  • MANCHESTER, BARCELONA dan sonra THY "KARZAI" de tasiyabilir Hadi bir 777-300ER i " SPONSOR of KARZAI" (Amerikanin kuklasi) (BUSH's PUPPET) diye boyayin da reklam olsun.!!!!
  • Afganistan'ın bayrak taşıyıcı firması Ariana Havayolları'dır. Saga Havayolları da yıllardır Ariana adına uçuyordu. Ariana da kara listede fakat bu konudan haberde hiç bahsedilmemiş.
Geçtiğimiz aylarda Avrupa Komisyonu, Afganistan’dan ülkenin sivil havacılık kurallarını uluslararası standartlara uygun hale getirmesini talep etmişti.

Afganistan havayolları, bu talebi zamanında yerine getiremeyince hava sahasını Afgan havayollarına kapattı.

Kara listeye alınan Afgan havayolları şunlar: Kam Air, Pamir Airways ve Safi Airways.

Avrupa güvenlik standartlarına uyum sağladığını iddia eden Safi Havayollarının Kuzey Avrupalı bir havayolu tarafından satın alınması gündemde.

Ancak bunun 6 ay süreceği ve Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai’yi sürekli yurt dışına taşıyan havayolunun bu yasaktan oldukça etkileneceği kaydediliyor.

Safi Havayolları, Kabil-Frankfurt arasında sefer düzenliyordu.
TÜM AVRUPA UÇUŞLARI DURDURULDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
SAGA havayollari senelerdir ARIANA adina ucuslarini gerceklestirmekte ve Afganistanin Avrupa baglantilarini problemsiz bir sekilde fedakar turk Ekiplerincei ulkemizi temsilen devam etmektedir. Nazar degmesin. Bahse konu Avrupa ucuslari dahil her yonde devam etmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU NE KADAR BANAL VE ANTİPATİK ESPRİ,,,EVET ARKADAŞIN DEDİGİ GİBİ KENDİN BİLE ZOR GÜLERSİN...SİZ NE YAPMAK İSTİYORSUNUZ,,BU BAŞARILAR SİZİ RAHATSIZ EDİYOR OLMALI Kİ ,HER THY HABERİNE SAÇMA SAPAN YORUMLAR DÖKTÜRÜYORSUNUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen ne kadar dahi yane fikirleri olan bi insansın öyle bu müthiş fikrinle övünüyormusun kapasiten çok genişmiş nerde yetiştin acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Espri yaptigini zannettin herhalde senden baskasi gulmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MANCHESTER, BARCELONA dan sonra THY "KARZAI" de tasiyabilir Hadi bir 777-300ER i " SPONSOR of KARZAI" (Amerikanin kuklasi) (BUSH's PUPPET) diye boyayin da reklam olsun.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Afganistan'ın bayrak taşıyıcı firması Ariana Havayolları'dır. Saga Havayolları da yıllardır Ariana adına uçuyordu. Ariana da kara listede fakat bu konudan haberde hiç bahsedilmemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000