20 Ekim 2010, Çarşamba 09:43:38

TÜM ATC'LERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Bugün "20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü"... Kutlu olsun...
  • TÜM HAVA TRAFİK PERSONELİ ARKADAŞLARIMIN MESLEKİ GÜNLERİNİ TEBRİK EDERİM, SON AYLARDA GÖKÇEN DE GÖREVLİ ARKADAŞLARIN HIZLI - ŞIK VE ESTETİK UYGULAMALARI BANA BİR AVRUPA MEYDANINDA OLDUĞUMU DÜŞÜNDÜRÜYOR. DELAYLERİN ADET HALİNİ ALDIĞI PEK ÇOK BÜYÜK MEYDANDA ÇALIŞAN GÖREVLİLER SABİHA GÖKÇENİ İYİ İNCELEMELİ, AVRUPAYA GİTMEYE GEREK YOK ANADOLUDA BAŞARILMIŞ BİR GERÇEK VAR
  • bende öncelikle tüm kontrolör arkadaşlarımın bu güzel gününü kutluyorum.bir önceki arkadaşımın dediklerine aynen katılıyorum.zaten hepinizde thy ye ayrı bir öncelik verme alışkanlığı var,birde bizleri onların arkasına sokuyorsunuz,havada bunca yakılan yakıta yazık.ha ha ha...arkadaşın dediği gibi bu gidişle kuşlar thy uçaklarına arkadan çarpacak.bu cümleyi sevdim..
  • FAZLA MESAİ PARASI ALACAĞIM DİYE HARCANAN YAKITA VE ZAMANA YAZIK.GEÇEN SENE İZMİRE ALÇALMADA MEYDANA 50 MİLDEKİ THY UÇAĞININ 170 KNOTTA UÇTUĞUNU RADARDAN ÖĞRENDİM.VE HATTA GECENİN İNDE T-41 Mİ VAR HAVADA DİYE SORDUM.KAPTAN DUYARLI DAVRANDI VE SÜRATİNİ 190 A ARTIRACAĞINI SÖYLEDİ.7 DAKİKA GEÇ İNDİK.UÇAKLAR SU YAKMIYOR.YAZIK YAZIK. ONLAR YÖNETİM OLARAK BİRŞEY YAPMIYOR AMA SİZLER BU İŞE ÇANAK TUTMAYIN BARİ.O KADAR DÜŞÜK SÜRATTE UÇABİLİYORSA HAFİF DEMEKTİR.EĞER HAFİFSEDE İNİŞ SÜRATİ DÜŞÜK OLACAK DEMEKTİR.BÖYLE BİR UÇAĞIN İNDİKTEN SONRA PİST SONUNDAN TERKETMESİ NORMALMİDİR.İNDİKTEN SONRADA YAPTIĞI TAKSİ SÜRATLERİ İSE BİR BAŞKA.NERDEYSE KAPLUMBAĞ SÜRATİ.. İYİ ÇALIŞMALARINIZ OLSUN.
  • ÖNCELİKLE TÜM SKOP BAŞINDA ÇALIŞAN ARKADAŞLARA BİZLERE OLAN YARDIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER.BU GÜZEL GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM. BU ARADA SİZE YAKINDA MEYDANA GELECEK OLAN KUŞ ÇARPMA OLAYINI ÖNCEDEN HABER VERMEK İSTİYORUM.PEK YAKINDA THY UÇAKLARINDAN BİRİNE KUŞ ÇARPACAK AMA ÖNDEN DEĞİL ARKADAN.GEÇEN GÜNÜ BİR ARKADAŞIM SÖYLEDİ,DALAMANDAN İSTANBULA TAM 1 SAAT 55 DAKİKADA UÇMUŞLAR.BİR HOSTES ARKADAŞIMDA MUŞ TAN ANKARA YA TAM 2 SAAT TE UÇMUŞLAR.HEP MERAK EDERİM NİYE UYARMAZSINIZ BU TRAFİKLERİ.2 GÜN ÖNCE BAŞKA BİR THY NİN ARKASINDAYDIK VE BİZE SÜRATİMİZİ 230 KNOT A DÜŞÜRÜN DENDİ. 30000 FEETLERDE BU SÜRATTE UÇAK ZOR UÇARKEN THY NASIL 220 İLE UÇUYOR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.HEMDE DAHA İNİŞE 105 MİL VARKEN.SİZDEN RİCAM BU REZALETE SON VERİN.FAZ
  • Tüm ATC çalışanlarını tebrik eder çok daha güzel ortamlarda huzurla ve sağlıkla nice yıllar çalışmalarını dilerim . . . Bu güne kadar bizlere sağladığı hizmetler için ayrıca teşekkür ederim.
  • Sadece seslerini duyduğumuz ve uçuşta hayatımızı teslim ettiğimiz isimsiz kahramanların gününü kutluyorum. EA
  • Tüm eski meslektaşlarımın ve arkadaşlarımın gününü kutlarım. Mustafa YILMAZ Pilot&ATC
  • Hava Trafik Kontrolörlerinin gününü kutlar ;maddi-manevi desteklerle onların moralini yüksek tutan Genel Müdür Orhan Birdal'a ; AIRPORTHABER'e sonsuz teşekkürlerimi iletirim.Oktay bey'in yazısını da merakla bekliyoruz.
  • ARKADAŞLA PAZARTESİ GÜNÜ SİZLERİ YAZDIM BEKLEYİN Oktay ERDAĞI
  • tüm kontrolor arkadaşlarımın bayramı kutlu olsun. onlar zor iş yapıyor. pilotlarda kutlarsa bende sevinirim. hayırlı günler. mesut

Sivil havacılık sektörünün görünmeyen kahramanları olarak bilinen ve gökyüzünü yöneten Hava Trafik Kontrolörleri (ATC) için bugün özel bir gün... Hava Trafik Kontrolörleri günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanıyor. Ülkemizin hava trafik kontrolörleri de kendileri için özel bugünü İstanbul WOW Airport Hotel'de kutlamaya hazırlanıyor.

Ayhan Kartal'ın genel başkanlığını yaptığı ve kısa adı TATCA olan Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği tarafından düzenlenecek organizasyona sektörün önde gelen isimleri ve çok sayıda hava trafik kontrolörünün gelmesi bekleniyor.

Bizler de AirportHaber Ailesi olarak tüm hava trafik kontrolörlerinin "20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü"nü kutluyoruz.

TÜM ATC'LERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
TÜM HAVA TRAFİK PERSONELİ ARKADAŞLARIMIN MESLEKİ GÜNLERİNİ TEBRİK EDERİM, SON AYLARDA GÖKÇEN DE GÖREVLİ ARKADAŞLARIN HIZLI - ŞIK VE ESTETİK UYGULAMALARI BANA BİR AVRUPA MEYDANINDA OLDUĞUMU DÜŞÜNDÜRÜYOR. DELAYLERİN ADET HALİNİ ALDIĞI PEK ÇOK BÜYÜK MEYDANDA ÇALIŞAN GÖREVLİLER SABİHA GÖKÇENİ İYİ İNCELEMELİ, AVRUPAYA GİTMEYE GEREK YOK ANADOLUDA BAŞARILMIŞ BİR GERÇEK VAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bende öncelikle tüm kontrolör arkadaşlarımın bu güzel gününü kutluyorum.bir önceki arkadaşımın dediklerine aynen katılıyorum.zaten hepinizde thy ye ayrı bir öncelik verme alışkanlığı var,birde bizleri onların arkasına sokuyorsunuz,havada bunca yakılan yakıta yazık.ha ha ha...arkadaşın dediği gibi bu gidişle kuşlar thy uçaklarına arkadan çarpacak.bu cümleyi sevdim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
FAZLA MESAİ PARASI ALACAĞIM DİYE HARCANAN YAKITA VE ZAMANA YAZIK.GEÇEN SENE İZMİRE ALÇALMADA MEYDANA 50 MİLDEKİ THY UÇAĞININ 170 KNOTTA UÇTUĞUNU RADARDAN ÖĞRENDİM.VE HATTA GECENİN İNDE T-41 Mİ VAR HAVADA DİYE SORDUM.KAPTAN DUYARLI DAVRANDI VE SÜRATİNİ 190 A ARTIRACAĞINI SÖYLEDİ.7 DAKİKA GEÇ İNDİK.UÇAKLAR SU YAKMIYOR.YAZIK YAZIK. ONLAR YÖNETİM OLARAK BİRŞEY YAPMIYOR AMA SİZLER BU İŞE ÇANAK TUTMAYIN BARİ.O KADAR DÜŞÜK SÜRATTE UÇABİLİYORSA HAFİF DEMEKTİR.EĞER HAFİFSEDE İNİŞ SÜRATİ DÜŞÜK OLACAK DEMEKTİR.BÖYLE BİR UÇAĞIN İNDİKTEN SONRA PİST SONUNDAN TERKETMESİ NORMALMİDİR.İNDİKTEN SONRADA YAPTIĞI TAKSİ SÜRATLERİ İSE BİR BAŞKA.NERDEYSE KAPLUMBAĞ SÜRATİ.. İYİ ÇALIŞMALARINIZ OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ÖNCELİKLE TÜM SKOP BAŞINDA ÇALIŞAN ARKADAŞLARA BİZLERE OLAN YARDIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER.BU GÜZEL GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM. BU ARADA SİZE YAKINDA MEYDANA GELECEK OLAN KUŞ ÇARPMA OLAYINI ÖNCEDEN HABER VERMEK İSTİYORUM.PEK YAKINDA THY UÇAKLARINDAN BİRİNE KUŞ ÇARPACAK AMA ÖNDEN DEĞİL ARKADAN.GEÇEN GÜNÜ BİR ARKADAŞIM SÖYLEDİ,DALAMANDAN İSTANBULA TAM 1 SAAT 55 DAKİKADA UÇMUŞLAR.BİR HOSTES ARKADAŞIMDA MUŞ TAN ANKARA YA TAM 2 SAAT TE UÇMUŞLAR.HEP MERAK EDERİM NİYE UYARMAZSINIZ BU TRAFİKLERİ.2 GÜN ÖNCE BAŞKA BİR THY NİN ARKASINDAYDIK VE BİZE SÜRATİMİZİ 230 KNOT A DÜŞÜRÜN DENDİ. 30000 FEETLERDE BU SÜRATTE UÇAK ZOR UÇARKEN THY NASIL 220 İLE UÇUYOR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.HEMDE DAHA İNİŞE 105 MİL VARKEN.SİZDEN RİCAM BU REZALETE SON VERİN.FAZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm ATC çalışanlarını tebrik eder çok daha güzel ortamlarda huzurla ve sağlıkla nice yıllar çalışmalarını dilerim . . . Bu güne kadar bizlere sağladığı hizmetler için ayrıca teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sadece seslerini duyduğumuz ve uçuşta hayatımızı teslim ettiğimiz isimsiz kahramanların gününü kutluyorum. EA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm eski meslektaşlarımın ve arkadaşlarımın gününü kutlarım. Mustafa YILMAZ Pilot&ATC

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hava Trafik Kontrolörlerinin gününü kutlar ;maddi-manevi desteklerle onların moralini yüksek tutan Genel Müdür Orhan Birdal'a ; AIRPORTHABER'e sonsuz teşekkürlerimi iletirim.Oktay bey'in yazısını da merakla bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ARKADAŞLA PAZARTESİ GÜNÜ SİZLERİ YAZDIM BEKLEYİN Oktay ERDAĞI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tüm kontrolor arkadaşlarımın bayramı kutlu olsun. onlar zor iş yapıyor. pilotlarda kutlarsa bende sevinirim. hayırlı günler. mesut

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000