25 Haziran 2013, Salı 07:59:42

TUI'YE YENİ STRATEJİST

Seyahat devi TUI AG'nin Vodafon'dan transfer edilen yönetim kurulu başkanı Joussen, eski mesai arkadaşı Ellerbeck'i TUI'ye transfer etti...

Avrupa’nın en büyük seyahat şirketler grubu TUI AG’ye yeni yönetici transfer edildi.

Adı TUI ile özdeşleşmiş Michael Frenzel’in yerine yönetim kurulu başkanlığına getirilen Friedrich Joussen, grubun kritik bir yönetici kademesine eski mesai arkadaşını transfer etti.

GSM devi Vodafon’un Almanya Genel Müdürü Thomas Ellerbeck, 1 Temmuz’dan itibaren TUI AG’nin grup stratejileri ve uluslararası ilişkilerinden sorumlu tepe yöneticisi olarak göreve başlıyor.

Direkt Joussen’e bağlı olarak çalışacak olan Ellerbeck’in TUI AG’nin grup stratejileri, uluslararası ilişkilerinin yanı sıra birlik ve derneklerle ilişkileri, çevre ve sürdürülebilirlik ile ilgili politikaları ile TUI Vakfı’ndan sorumlu olacağı bildirildi.

Seyahat sektörüne uzak olamayan Ellerbeck, 2001-2006 yılları arasında Alman Havayolları Lufthansa’nın medya ilişkileri direktörü ve kurumsal iletişim müdür yardımcısı olarak görev yapmıştı. Ellerbeck, 1995-2000 yılları arasında ise dönemin Almanya Cumhurbaşkanı Roman Herzog’un cumhurbaşkanlığı özel kalemindeki çalışanlarından biriydi. (Turizmgazetesi)

TUI'YE YENİ STRATEJİST

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000