22 Ekim 2010, Cuma 12:17:51

TUI'nin finans müdürü istifa etti

TUI İngiltere'nin şirket hesaplarında 88 milyon Pound açık çıktı. Şirket hesaplarının incelenmesi sırasında durum fark edilince, finans müdürü Paul Bowtell TUI'ye istifasını verdi.
  • Arkadaşıma katılıyorum. Şimdi birileri "çalışanların ekmek parası" filan diyecek. Peki ya bu ikisinin yuttukları firmalarda yaptıkları kıyım ? Ve evet; Türkiye' de turizmciyi baskı altına alıp 3 - 30 paraya satış yaptıranlar bunlar. Bence de miyadları dolmuştur. Good bye deriz yakında umarım !
  • Küçük şirketleri yutarak tekel olan iki şirket TUI ve Thomas Cook tur. Bu şirketler kendi ülkelerinden başka hiç bir taşıyıcıya yolcu vermezler verseler bile kar ettirmezler. Bu şirketlerin yıkılması Türkiye nin karınadır. İnşallah batarlar
TUI'nin Finans Müdürü Paul Bowtell, şirket hesaplarında 88 milyon Pound açık çıkmasının ardından görevini bıraktı.

TUI yönetimi,88 milyonluk hesap açığının, şirketin ongoing hesaplarının incelenmesi sırasında fark edildiğini bildirdi. İlk başta 29 milyon Pound olduğu tespit edilen hesap açığının aslında toplamda 117 milyon Pound'a kadar artacağı da tespit edildi.

TUI'nin Finans Müdürü Paul Bowtell, istifasını TUI'nin üst düzey yöneticisi Peter Long'a bildirdi.

Long, finans müdürünün iflası ile ilgili olarak, "Bu olayla birlikte, TUI İngiltere'de kullanılan eski sistemlerin boşluklu ve zayıf bir yapısının olduğu ortaya çıktı. Bu zayıf finans sistemi de hesaplarda açığa neden oldu" diyerek, Bowtell'in istifa ederek onurlu davrandığını ve TUI'den ayrılacağı için de üzgün olduğunu dile getirdi.

Long ayrıca, TUI'nin sistemlerinde tamamen detaylı bir inceleme yapılacağını ve zayıf finans sisteminin düzeltileceğini belirtti.

TUI güncellenmiş yeni satış trendlerine devam edeceğini ve çok daha etkili yeni satış trendlerini de sistemlerine ekleyeceğini açıkladı.

TUI, 2 Aralık tarihinde 30 Eylül'de sona eren yıla ait ön sonuçlarını ilan edecek.
TUI'nin finans müdürü istifa etti

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşıma katılıyorum. Şimdi birileri "çalışanların ekmek parası" filan diyecek. Peki ya bu ikisinin yuttukları firmalarda yaptıkları kıyım ? Ve evet; Türkiye' de turizmciyi baskı altına alıp 3 - 30 paraya satış yaptıranlar bunlar. Bence de miyadları dolmuştur. Good bye deriz yakında umarım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Küçük şirketleri yutarak tekel olan iki şirket TUI ve Thomas Cook tur. Bu şirketler kendi ülkelerinden başka hiç bir taşıyıcıya yolcu vermezler verseler bile kar ettirmezler. Bu şirketlerin yıkılması Türkiye nin karınadır. İnşallah batarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000