25 Haziran 2013, Salı 12:03:29

TUI THOMSON DREAMLINER İLE DALAMAN'DA

Londra’nın Gatwick Havalimanı’ndan gelen ve ATM Dalaman Havalimanı’na ilk seferini yaptığı açıklanan Boeing’in Yeni Nesil Uçağı “Boeing 787 Dreamliner” in 277 yolcusu karanfillerle karşılandı.
  • sermayenin akı karası olmaz beyler....
  • evet...onlar da bize ingiltere de çok güzel davranıyorlar...şimdi derdim birşey ama neyse...
  • Dreamliner artik Dunyani her yerinde arkadaslar, Polonya lots da dahi dreamliner var, gecenlerde Bretislava'da 2 tane yanyana idi... ne karanfiller vardi ne de umrunda olan.... nesini abartiyorsunuz noooooluyor anlamiyorum.
  • kısa pist alanya,gazipaşa burası dalaman karıştırma
  • bu memlekette çok güzel şeyler oluyor olacaktırda olmaya da devam edecektir. ancak bir grup insan topluluğu var bunlar bu ülkenin iyiliğini değil kötülüğünü isteyerek ekonomiye zarar vermek turistler korkutmak ülkede kaos ortamı yaratarak turizm ve ülkenin istikrarını bozmak için var güçleriyle çalışıyorlar kusura bakmasınlar ama muhalefet partisi de bunu destekliyor bunu da anlamak mümkün değil.. bu ülkeye turist gelirse kimin zararına kimin fazydasına sormak lazım ama kafa olayı mantık olayı.. bu ülke nerden nereye geldi bunu net olarak bilen insan olarak...
  • Gathwick :-) GATWICK
  • la pist kısa diyorlardı ama bu uçak inmiş sorunsuz

İngiliz turistlerin memnuniyetlerini ifade ettiği karşılama töreni ve turizm sezonu hakkında açıklamalarda bulunan ATM Genel Müdürü Hamdi Güvenç, “Bugün Boeing’in “787 Dreamliner” isimli yeni ve modern özelliklere sahip bir uçağının Dalaman’a ilk inişini karşılıyoruz. Bu ana pazarımız İngiltere’den bölgemize olan rağbetin yeni bir göstergesi” dedi.

Güvenç, Tui Thomson’ın Boeing’in Yeni Nesil Uçağı “Boeing 787 Dreamliner” i Dalaman seferlerinde kullanma kararı aldığına işaret ederek, “Kendilerini tebrik ediyoruz. Bölgemize İngiltere’den her yıl 1 milyondan az olmamak üzere İngiliz yolcu kabul ediyoruz. Bölgemiz, İngilizlerin tatil yaptığı en önemli destinasyonlardan birisi. Bu açıdan bölge olarak İspanya ile yarışıyoruz” diye konuştu.

- SEZON İYİ GEÇİYOR -
ATM Genel Müdürü Hamdi Güvenç, yaşanan gelişmenin önemini anlatarak, şunları söyledi:

“Turizm sezonu iyi geçiyor. Tui Thomson, bu sezon yüzde 10 artışı ile İngiltere pazarında yüzümüzü güldürdü sağ olsunlar. Bu artışın devam edeceği bilgisini aldık. Gelecek senede artışın ivme kazanarak devam edeceğini düşünüyoruz. Bu uçak Tui Thomson’ın uçağı. Uçak, Londra’nın Gatwick havalimanından 277 kişi ile geliyor. Yolcu sayısı, uçağın tamamen dolu olduğunu gösteriyor. Bu uçağı daha sıklıkla burada kullanacaklar. Buda iyi bir haber. Londra’nın önemli 2 havalimanından birisi Gatwick Havalimanı. Bu anlamda Tui Thomson’ın bölgemize yaptığı ataklardan birisi”

Güvenç, Boeing 787 Dreamliner’in Dalaman’a gelmesinin Tui Thomson’ın bölgeye verdiği önemin bir göstergesi olduğunu anlatarak, şunları söyledi: 

“Ayrıca bu uçuşları sıklaştıracaklar. Yeni tip uçaklardan daha sık koyacaklarını ifade ediyorlar. İngiltere’den 22 şehirden bize uçak kalkıyor. Bunlar ağırlıklı olarak Londra Manchester, Newcastle Bristol havalimanları. Hatta İngiltere’deki küçük bir ilçeden bile buraya uçak kalkıyor. Bu bölgemizin tanınırlığı açısından çok önemli bir durum”










 

TUI THOMSON DREAMLINER İLE DALAMAN'DA

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

sermaye ~ 11 yıl önce
sermayenin akı karası olmaz beyler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
evet...onlar da bize ingiltere de çok güzel davranıyorlar...şimdi derdim birşey ama neyse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartmayin Nolur ~ 11 yıl önce
Dreamliner artik Dunyani her yerinde arkadaslar, Polonya lots da dahi dreamliner var, gecenlerde Bretislava'da 2 tane yanyana idi... ne karanfiller vardi ne de umrunda olan.... nesini abartiyorsunuz noooooluyor anlamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartacağız:)) ~ 11 yıl önce
Bretislava diye bir yer Harry Potter da var galiba... hikayede 787'ler var, hem de yanyana inmişler:) Ah bir de karanfiller ile umrundalar var(umrunda mı):)), deme gitsin:) Ama en güzeli Polonya LOTS, LA Lakers gibi:)) LOTS ne lan? Bu yorumu yazan, beni niye pilot yapmıyor bu şerefsizler diyenlerden mi acaba?
406 ~ 11 yıl önce
kısa pist alanya,gazipaşa burası dalaman karıştırma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
bu memlekette çok güzel şeyler oluyor olacaktırda olmaya da devam edecektir. ancak bir grup insan topluluğu var bunlar bu ülkenin iyiliğini değil kötülüğünü isteyerek ekonomiye zarar vermek turistler korkutmak ülkede kaos ortamı yaratarak turizm ve ülkenin istikrarını bozmak için var güçleriyle çalışıyorlar kusura bakmasınlar ama muhalefet partisi de bunu destekliyor bunu da anlamak mümkün değil.. bu ülkeye turist gelirse kimin zararına kimin fazydasına sormak lazım ama kafa olayı mantık olayı.. bu ülke nerden nereye geldi bunu net olarak bilen insan olarak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamarot'a ~ 11 yıl önce
Lüzumsuz yere siyaset yapıyorsun. Herkesin bildiği desteklediği kendine.
lon ~ 11 yıl önce
Gathwick :-) GATWICK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pist ~ 11 yıl önce
la pist kısa diyorlardı ama bu uçak inmiş sorunsuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilmeyen ~ 11 yıl önce
dün dalamana transaero 744 indi. pist kısa kalıyormuş diyenler sağlam sallamış
744 ~ 11 yıl önce
transaero 744 :?bu ne yaa
vatandaş ~ 11 yıl önce
747-400 oluo yaa
744= b747-400 ~ 11 yıl önce
744 boeing 747 400 serisi anlamına gelmekte:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000