22 Aralık 2009, Salı 10:31:35

TUI Antalya uçuşlarında kapasite artıracak...

TUI, Almanya’dan Antalya’ya 2009 yılında 285 bini aşkın turist göndererek bu destinasyonda liderliğini sürdürdü. 2010 yaz sezonu için hedef büyüten ve bölgedeki otel sayısını da artıran TUI, Antalya uçuşları için uçak koltuk kapasitesini de yüzde 20 artırdığını açıkladı.
  • yolcu sayısı 285bin ve AYT de lider mi olmuşlar. bir yanlışlık olmasın??

Avrupa seyahat pazarının lider grubu TUI, Almanya’dan Antalya’ya 2009 yılında 285 bini aşkın turist göndererek bu destinasyonda liderliğini sürdürdü. 2010 yaz sezonu için hedef büyüten ve bölgedeki otel sayısını da artıran TUI, Antalya uçuşları için uçak koltuk kapasitesini de yüzde 20 artırdığını açıkladı. 

Turizm Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2009 yılı içerisinde Türkiye’ye satışlarından elde ettiği ciro yüzde 2,5 civarında artan Avrupa seyahat pazarının lider turizm şirketler grubu TUI, 2009/2010 Türkiye kış satışlarında da cirosu yüzde 5 artırdı. TUI, Almanya’dan Antalya’ya da 285 bini aşkın yolcu ile liderliğini sürdürdü. 2010 sezonu için otel kapasitesini genişleten TUI, Almanya’dan Antalya’ya koltuk kapasitesini yüzde 20 oranında artırdığını açıkladı.

Türkiye’nin her şey dahil konseptinde yüksek kalite standartlarına sahip olduğuna işaret eden TUI Kuzey Afrika ve Türkiye Ürün Sorumlusu Guido Wieling, farklı ihtiyaçlara yanıt verebilen modern tesislere sahip olduğuna dikkat çekti. Wieling, birinci sınıf fiyat/hizmet dengesi kalitesine sahip olan Türkiye’nin tatilcilere çok uygun olanaklar sunduğunu ve TUI’nin 2010 satışlarında da ortalama yüzde 5,5 oranında gerçekleşen indirimlerle pazarın en etkin destinasyonu olmaya devam edeceğini belirtti.

Antalya’da kapasitesini artıran TUI, 2010 yaz sezonun da yeni tesisleri de devreye sokacak. TUI’nin otel markası Sensimar’ın, Avusturya’daki şirketi Blue Collection’ın ve İspanya’daki otel markası Riu’nun yeni tesislerinin, grubu önümüzdeki yıl da Antalya’da iddialı kılacağı ifade ediliyor.

TUI Antalya uçuşlarında kapasite artıracak...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
yolcu sayısı 285bin ve AYT de lider mi olmuşlar. bir yanlışlık olmasın??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000