15 Haziran 2015, Pazartesi 12:49:16

Tuğrul Tuna Beken'in adı Meksika'da da yaşayacak

Türk Hava Yolları Teknik hangarı önünde geçirdiği bir iş kazası sonrasında hayatını kaybeden genç teknisyen Tuna Beken'e Meksika'dan bir vefa örneği sergilendi.
  • Ne güzel bir insansın sen Esteli. Duygulandırdın bizi.
  • Allah rahmet eylesin. Kazanın sebebi daha bulunamadı mı?
  • Esteli'ye nasil ulasabiriz ?en azindan soy ismi olsa sosyal medyadan takip ederiz bu guzel yurekli insani..
  • Meksikalı güzel adam Esteli'ye şükranlar. Türkish Technic'de UTED ile işbirliği yapıp daha önce görev şahidi olan arkadaşla beraber Tuğrul için küçük bir orman (koru) yapabilir ve uçaklarına bu arkadaşlarmızın isimlerini vererek yaşatabilirler. Bu orman/koru İstanbul civarında bir yerde yapılırsa, arkadaşlarımız aileleriyle beraber bu alanda piknik yapabilirler. Hadi Türkish Technic yöneticileri, UTED yöneticileri biraz vefakar olun artık.
  • şirketimiz gerekli önlemleri alıyor. hepinize mail atıyorlar okudum anladım gönderiyorlar ki bir daha kaza yapıp ölmeyin diye. 10 kere okudum anladım yapın bir daha kaza yüzü görmezsin allahın izniyle. okudum anladım herşeyi çözer..
  • failler belli. hadi hadici tüm şefler müdürler başteknisyenler ve onların yalakaları.. tüm failler hala aynı yerde hadi hadiye devam ediyor. yalan mı?
  • Veli bir zat ders işlerken talebesinin aklini okumuşda bu bu sozu etmiş. Bende o sozu kalble degistirdim.Yanimdakinin akli yemende yemendekinin akli benimle ath akli nerede meksikalinin akli kalbi benimle
  • Neden biz de bir kampanya düzenleyip TC-JJG uçağına Tuna BEKEN ismi verilmesi için bir öneri bir düşünce sunmuyoruz?
  • rezilliğe bak biz burda onu suçlamak için çalışırız adamalar ağaç dikmişler!!!
  • rahmetliyi bu şekilde bir sona hazırlayanlar utansın. Bulundu mu failler ? iş güvenliği bu kadar işte bu ülkede.

Türk Hava Yolları Teknik hangarı önünde geçirdiği bir iş kazası sonrasında hayatını kaybeden genç teknisyen Tuna Beken'e Meksika'dan bir vefa örneği sergilendi.

Tuna Beken'in fotoğraflarını sosyal medyada görüp oldukça etkilenen Meksikalı Esteli, kazanın oluşu ve detayları hakkında bilgi edindikten sonra genç teknisyenin anısına ağaç dikmeye karar verdi. 

Meksika’nın Querétaro şehrinin Tequisquiapan kasabasında halka açık bir parkta Tuğrul Tuna Beken için bir ağaç diken ve 'Tuğrul Tuna Beken Anısına' notunu düşen Esteli, Beken'in arkadaşları tarafından takdir edildi. 

Esteli'nin diktiği ağaç:





Tuğrul Tuna Beken'in adı Meksika'da da yaşayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Esteli ~ 9 yıl önce
Ne güzel bir insansın sen Esteli. Duygulandırdın bizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Kazanın sebebi daha bulunamadı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esteli ~ 9 yıl önce
Esteli'ye nasil ulasabiriz ?en azindan soy ismi olsa sosyal medyadan takip ederiz bu guzel yurekli insani..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜZEL FİKİR ~ 9 yıl önce
Meksikalı güzel adam Esteli'ye şükranlar. Türkish Technic'de UTED ile işbirliği yapıp daha önce görev şahidi olan arkadaşla beraber Tuğrul için küçük bir orman (koru) yapabilir ve uçaklarına bu arkadaşlarmızın isimlerini vererek yaşatabilirler. Bu orman/koru İstanbul civarında bir yerde yapılırsa, arkadaşlarımız aileleriyle beraber bu alanda piknik yapabilirler. Hadi Türkish Technic yöneticileri, UTED yöneticileri biraz vefakar olun artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okudum anladım ~ 9 yıl önce
şirketimiz gerekli önlemleri alıyor. hepinize mail atıyorlar okudum anladım gönderiyorlar ki bir daha kaza yapıp ölmeyin diye. 10 kere okudum anladım yapın bir daha kaza yüzü görmezsin allahın izniyle. okudum anladım herşeyi çözer..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi hadi ~ 9 yıl önce
failler belli. hadi hadici tüm şefler müdürler başteknisyenler ve onların yalakaları.. tüm failler hala aynı yerde hadi hadiye devam ediyor. yalan mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acı ~ 9 yıl önce
doğru,senin acının Tuna abimizle ilgisi yok,altta biyerlerde faili bilinen bir acın olduğu için hiç geçmeyecek,acılarınla yaşamayı öğrenmen gerekiyor
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Veli bir zat ders işlerken talebesinin aklini okumuşda bu bu sozu etmiş. Bende o sozu kalble degistirdim.Yanimdakinin akli yemende yemendekinin akli benimle ath akli nerede meksikalinin akli kalbi benimle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden? ~ 9 yıl önce
Neden biz de bir kampanya düzenleyip TC-JJG uçağına Tuna BEKEN ismi verilmesi için bir öneri bir düşünce sunmuyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorarlar diye ~ 9 yıl önce
Bir gun birisi bu Tuna Beken neden oldu diye sormalarindan korkacaklari icin veremezler o ismi. Vermesinler. Hollanda'da olenlerin anisina dikilecek heykele de karsi cikmislardi.
yazık ~ 9 yıl önce
rezilliğe bak biz burda onu suçlamak için çalışırız adamalar ağaç dikmişler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 9 yıl önce
rahmetliyi bu şekilde bir sona hazırlayanlar utansın. Bulundu mu failler ? iş güvenliği bu kadar işte bu ülkede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000