05 Eylül 2009, Cumartesi 08:37:36

TSK "uçuşlara engel" diyor, belediye diretiyor!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Cumhuriyet Kulesi inşaatının askeri uçakların uçuş mesafeleri nedeniyle bir problem yaşanması nedeniyle durduğunu; problemin aşılması halinde kuleyi 1 yılda bitirebileceklerini söyledi.
  • bilip bilmeden konşmayın ben keçörende oturuyom ankaranın en guzel en medenı ve en gelişmiş yeridir sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanda burada ikamet ediyor inşallah biter ve keçiörenin turistik değeri artar sayın altınokta iiyidi neyse silahlı kuvvetler diretsin durmak yok yola devam
  • C şıkkı: Türkçe özürlü yorumcu... :)
  • Bekleyelim Görelimbakalim TÜRK SILAHLI KUVVETLERIMI Yoksa belediye baskanimi.
  • bu proje hazırlanırken, uçuş mani hattını neden araştırmazsınız? hangi parti, hangi belediye başkanı olursa olsun, araştırılması gerekirdi. şimdi de kamu zararı kılıfı uydurulmuş. tabii ki kamu zarara uğrayacak, ama projeyi kim hazırladıysa baştan bunları düşünmesi gerekirdi. 11 milyon lirayı sokağa atacak kadar zengin bir ülke değiliz biz. yazık.
  • Tam Türk isi. Ilgili kurumlarin fikirleri ve olur raporlari alinmadan baslanmis olan bir proje ise böyle yarida kalir. Türkiye'de böyle düsüncesizce yapilmis kaç tane havaalani, pist, hastane, vs projesi var. Havaalanini yapar bitirirler, ama havayollari bilirkisi heyetleri tehlikeli buldugu için hiç uçak inmez. Aziz Nesin ülkesi. Eger uçusa tehlike yaratiyorsa yiktiracaksin o kadar.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Bile bile yapmışsındır. Şimdi de yıkımı daha zor diye artistlik yapıyorsun. Seni gidi seni...
  • Belediye seçilmiş olduğu için haklı çıkar,haksız olsa dahi.Uçuş güvenliği belediyenin umranda değildir.

Keçiören Belediyesi tarafından önceki başkan Turgut Altınok zamanında başlatılan Cumhuriyet Kulesi, Güvercinlik'teki askeri uçakların uçuş yüksekliğini ifade eden 'Uçuş Mani Hattı'nı aştığı için inşaatının seçimlerden bir süre önce durduruldu. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, hukuki problemleri olan Cumhuriyet Kulesi'nin sorunların aşılması halinde inşaatın tamamlanarak, bitirilmesi taraftarı olduğunu söyledi.

Basın mensupları ile iftarda bir araya gelen Ak, kulenin yıkılacağı şeklinde bazı ifadeler yer aldığının sorulması üzerine, "Tabi, şu anda biz yıkmamaya çalışıyoruz. Yıkmamak için de direniyoruz. Bahsedilen konu, uçuş güvenliğiyle ilgili konu." dedi.

 Kulenin şu an yapılan kısmının uçuş güvenliği sorununu aşması halindi kuleyi tamamlayacaklarını aktaran Ak, kulenin yıkımının yapımından daha zor bir yapı olduğunu dile getirdi. Bunun yanında bir kamu zararının da söz konusu olduğunu belirten Ak, şu ana kadar Cumhuriyet Kulesi için 11 milyon TL harcandığını, tamamlanması için ise 30 milyon TL'ye daha harcanabileceğini kaydetti.

Cumhuriyet Kulesi'nin Keçiören için gereksiz olduğu yönündeki eleştirileri de yanıtlayan Ak, "Kule, gerekli ya da geresizdi. Uygundur veya uygun değildir diye bir konuya ben şimdi girmeyi uygun bulmuyorum, girmiyorum da... Önemli olan bu aşamaya kadar gelmiş, kamuya mal olmuş, Keçiören'e mal olmuş. Eğer biz hukuki problemleri aştığımız takdirde, kuleyi bitirmek istiyoruz." dedi.

TSK "uçuşlara engel" diyor, belediye diretiyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
bilip bilmeden konşmayın ben keçörende oturuyom ankaranın en guzel en medenı ve en gelişmiş yeridir sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanda burada ikamet ediyor inşallah biter ve keçiörenin turistik değeri artar sayın altınokta iiyidi neyse silahlı kuvvetler diretsin durmak yok yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
C şıkkı: Türkçe özürlü yorumcu... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bekleyelim Görelimbakalim TÜRK SILAHLI KUVVETLERIMI Yoksa belediye baskanimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu proje hazırlanırken, uçuş mani hattını neden araştırmazsınız? hangi parti, hangi belediye başkanı olursa olsun, araştırılması gerekirdi. şimdi de kamu zararı kılıfı uydurulmuş. tabii ki kamu zarara uğrayacak, ama projeyi kim hazırladıysa baştan bunları düşünmesi gerekirdi. 11 milyon lirayı sokağa atacak kadar zengin bir ülke değiliz biz. yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tam Türk isi. Ilgili kurumlarin fikirleri ve olur raporlari alinmadan baslanmis olan bir proje ise böyle yarida kalir. Türkiye'de böyle düsüncesizce yapilmis kaç tane havaalani, pist, hastane, vs projesi var. Havaalanini yapar bitirirler, ama havayollari bilirkisi heyetleri tehlikeli buldugu için hiç uçak inmez. Aziz Nesin ülkesi. Eger uçusa tehlike yaratiyorsa yiktiracaksin o kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bile bile yapmışsındır. Şimdi de yıkımı daha zor diye artistlik yapıyorsun. Seni gidi seni...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Belediye seçilmiş olduğu için haklı çıkar,haksız olsa dahi.Uçuş güvenliği belediyenin umranda değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000