20 Ocak 2018, Cumartesi 17:55:00

TSK hava harekatının adını koydu: ZEYTİN DALI

Afrin'den son dakika gelişmeleri... Diyarbakır'dan havalanan Türk savaş uçakları Afrin'de hedefleri vurmaya başladı. TSK, harekatın adını "Zeytin Dalı" olarak duyurdu
  • Lan yoksa:))
  • Ne mutlu Türküm diyene,bu uğurda ölebilene.
  • Zeytin Dalı geliyor simdi korkun artik.
  • Operasyon adi guzel ancak trabzondaki kahramanligimiza ithafen keske arff operasyonu olsaydi isim. Kahraman mehmetcige saygilarimizla.
  • VURUN AFRINI KANDILI, ABD BERLIN INLESIN
  • Allah (c.c) ordumuzun yardımcısı olsun. Vurduğunuz leşler hemen geberir inşallah
  • Zeytin Dalı Hareketi bu işi bitirecek.Yürüyün aslanlarım kim tutar sizi.
  • ZEYTİNDALI HAREKETİ BU İŞİ BİTİRECEK BU İSMİ ÇOK SEVDİM.
  • Mert dayanır nâmert kaçar Meydan gümbür gümbürlenir Şahlar şahı divan açar Divan gümbür gümbürlenir. Yiğit kendini övende, Oklar menzili dövende, Kılıç kalkana değende, Kalkan gümbürlenir. Ok atılır kalasından, Hak saklasın belâsından, Köroğlu'nun nârasından, Dağlar gümbür gümbürlenir...
  • yağlayın gitsin

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada Afrin'e yönelik 'Zeytin Dalı' harekatının 17.00'da başladığı belirtildi. Açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla, Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere 'Zeytin Dalı Harekatı' başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Hatay'ın Reyhanlı ve Kırıkhan ilçeleri arasında sınır hattında uçak sesleri duyuluyor. Sınır hattını geçen Türk savaş uçakları Afrin'de terör örgütü PYD/PKK hedeflerini vurmaya başladı.

İdlib'deki AA muhabirlerinin aktardığı son dakika gelişmesine göre, Türk savaş uçakları, Afrin'in Türkiye sınırı hattındaki Cinderis beldesine bağlı Celeme, Himdiye, Haclar, Freriye ve Tel Sellür köylerindeki PYD/PKK'ya ait gözlem noktaları ve hedeflerini bombaladı.

Başbakan Binali Yıldırım, "Şu an itibariyle kahraman silahlı kuvvetlerimiz bir süreden beri milletimizin bölgedeki vatandaşlarımızın başını ağrıtan Afrin'de yaşayan Arap, Kürt, Türkmenlere zulüm eden PKK, PYD, YPG ve DEAŞ  unsurlarını, teröristlerini yok etmek için havadan harekata başlamıştır. Allah mehmetçiğin, kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Türkiye dostluklarına önem veren bir ülkedir. Ancak Türkiye'ye karşı husumet içinde olanlar birliğimizi beraberliğimizi bozmaya çalışanlar da en ağır şekilde cezalandırılırlar. Bunu bütün dünya bilmelidir. Kimseye düşmanlığımız yok" diye konuştu. 

TSK hava harekatının adını koydu: ZEYTİN DALI

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Fo ~ 6 yıl önce
Lan yoksa:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 6 yıl önce
Ne mutlu Türküm diyene,bu uğurda ölebilene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne uğruna ~ 6 yıl önce
Ne uğruna ölüyorsan hemen öl
Ne mutlu ~ 6 yıl önce
Ne mutlu TÜRKÜM diyenler çok yaşasın. Ölmeyin kardeşim yaşayın, insanca yaşayın. Türk gibi yaşayın. Türk yaşadığı sürece dünya güzel
. ~ 6 yıl önce
Zeytin Dalı geliyor simdi korkun artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 6 yıl önce
Operasyon adi guzel ancak trabzondaki kahramanligimiza ithafen keske arff operasyonu olsaydi isim. Kahraman mehmetcige saygilarimizla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 6 yıl önce
alım var mı
ALLAH MUZAFFER EYLESİN ~ 6 yıl önce
VURUN AFRINI KANDILI, ABD BERLIN INLESIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dövlet ~ 6 yıl önce
almanya bözi kıskaniiirrr
Abd berlin ~ 6 yıl önce
Bu yorumu bile abd icadıyla yapıyorsun seni yönetenler de alman malı arabaya biniyorlar hatırlatırım.
Türk 1071 ~ 6 yıl önce
Allah (c.c) ordumuzun yardımcısı olsun. Vurduğunuz leşler hemen geberir inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HELAL ~ 6 yıl önce
Zeytin Dalı Hareketi bu işi bitirecek.Yürüyün aslanlarım kim tutar sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HELAL ~ 6 yıl önce
ZEYTİNDALI HAREKETİ BU İŞİ BİTİRECEK BU İSMİ ÇOK SEVDİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEYDAN GÜMBÜR GÜMBÜRLENİR ~ 6 yıl önce
Mert dayanır nâmert kaçar Meydan gümbür gümbürlenir Şahlar şahı divan açar Divan gümbür gümbürlenir. Yiğit kendini övende, Oklar menzili dövende, Kılıç kalkana değende, Kalkan gümbürlenir. Ok atılır kalasından, Hak saklasın belâsından, Köroğlu'nun nârasından, Dağlar gümbür gümbürlenir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yağla ~ 6 yıl önce
yağlayın gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000